|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() אני יודע שזה לא קריטי, אבל לאחרונה מתאפשר לי להגיע למכון רק בימים שני,שלישי,רביעי,חמישי ושבת.
מבחינת החלוקה אני יודע שהכי טוב לחלק AB בצורה הבאה : ABxABxx מה שלא מתאפשר לי מבחינת ימי ההגעה למכון למרות שעד עכשיו היה בסדר מעכשיו זה לא יתאפשר. השאלה היא האם לעבוד ABxAxBx לאורך תקופה מסויימת תשפיע באיזה שהוא אופן על ההישגים והתוצאות - אני יודע שזה נשמע כמו התעסקות בקקה אבל אם כן אני יאלתר משהו ויחזור לחלוקה הבסיסית. לצורך העניין: אני שואל מכיוון שבחלוקה הבסיסית יש לגוף יומיים ברצף ללא אימוני אנאירובי שנותנים 48 שעות של התאוששות ללא הפעלת השרירים כנגד התנגדות, ואילו בחלוקה שכרגע אני עובד בא יש רק יום אחד ואחריו מגיע אימון. מי שמתכוון להגיב ב" לא נראה לי שזה ישפיע\לא חושב\די להתעסק בקטנות" שיחסוך את התגובה שלו - אני מחפש תשובה עם הסבר. תודה מראש! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() זה לא משנה, זה יוצא בדיוק אותו הדבר. המרווחים בין אימוני A לא השתנו, והמרווחים בין אימוני B רק התחלפו. במקום שיהיו לך יומיים מנוחה בין יום שלישי ליום שישי ואז 3 ימים מנוחה בין שישי לשלישי, אז עכשיו יש לך 3 ימים מנוחה בין שלישי לשבת ויומיים מנוחה בין שבת לשלישי. בכל מקרה יש לך את המנוחה של היומיים והמנוחה של ה-3 ימים, זה לא משנה באיזה סדר הם מופיעים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() תודה עידן, זה מה שחשבתי אבל רציתי לשמוע חוות דעת שניה מנוסה יותר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() קורן לדעתי אחי..
לך על Abcd מה יש לך להפסיד ? באמת שאחת התוכניות הטובות.
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() לא חושב שהגוף שלי עדיין ברמה שהוא יעמוד בתוכנית אימונים כבדה כמו Abcd, קודם נעשה קצת Abc .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() Ab חלוקה יותר טובה מabcd, ברמת העיקרון
![]() |
#8 | |
Guest
|