|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() לא יודע
כל פעם שאני בא במגע עם בנות זה מפריע לי מפריע לי להתרכב אך ורק באימונים מפריע לי לחשוב על תזונה נכונה. מי לא רוצה לקחת בחורה למסעדה או לאיזו גלידה טובה.. איך אפשר לעמוד בשניי הצדדים(כמובן בתנאי שלא שניכם מתאמנים או שומרים) בכל מקרה אצלי נגמר הייתה חברה חודשיים נהנתי ונגמר לפחות זה נגמר בטוב.. עכשיו אני יכול לחזור לאימונים בלי להסתכל לאחורה מרץ 09 בנאדם אחר |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אפשר לשלב בחורות ואימונים מה הבעיה?
בתקופה של חיטוב פשוט תגיד לה "לא אני לא יכול ללכת למסעדות כי זאת תקופה שאני צריך לישמור" או שפשוט תאכל סלט או משהו דל שומן. בחורות ממש לא מפריעות לאימונים, להפך, הן יכולות לתת מוטיבציה. בחורה זאת תוספת לחיים, היא לא באה להחליף שום דבר.
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
לשואל: אין מה לעשות אי אפשר לאכול מהעוגה ולהשאיר אותה שלמה - לך עם החברה ותקזז קלוריות או תרוץ בשביל להוריד, מה הבעיה? הבעיה היחידה שלי עם בחורות זה שהן חופרות לי בטלפון ואין לי סבלנות להקשיב לזיוני מוח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אל תצא למסעדות, אל תאכל ממתקים, אל תצא עם בחורות, אל תזיין, תישן 9 שעות בלילה. תשקיע.
נו בחייכם אתם לא שמים לב שאתם מגזימים? אתה לא הולך להיות מר אולימפיה אז בשביל מה להרוס לעצמך את החיים? צא תהנה תזרום ! העסק הזה של הפיתוח גוף זה רק עוד תחביב לכולנו וזה לא מה שצריך להכתיב לך את החיים.
![]() |
#5 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני כבר מזמן לא מקבל גירוי או סיפוק כלשהו מלאכול בחוץ או לאכול זבל כמו ממתקים וכאלה... עושה צ'יט מתי ש"צריך": מסיבות, אירועים משפחתיים וכו'.. לא לצאת עם בחורות? בשביל מה אתם מתאמנים אם לא בשביל גוף יפה? למה אתם צריכים גוף יפה בכלל אם אף אחד לא יראה אותו? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואם תראה מישהו פי 10 טוב יותר מכל אלו שנמצאים על הבמה, אבל הוא לא מתחרה מסיבות מסיבות מסויימות, עדיין הוא חובבן?
![]() |
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
למרות שזה מטעה כי חובבן באמת נשמע כמו אחד שיש לו חיבה לספורט אבל הוא לא נותן את הנשמה.. מדובר על הפן המקצועי בלבד וכמו שאמרתי זה לא מעיד על היכולות של אותו החובבן רק יכול לתת רמיזה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
הושעה
|
![]() אולי חלק מכם עדיין לא מודעים לזה, אבל יש דבר כזה שנקרא "חיים". הם מורכבים מדברים שעושים לכם טוב כמו ספורט, מוזיקה, בנות, אוכל וכו... תאמינו לי שאם ברמה הזאת ובגיל הזה תשלבו הכל אתם רק תרוויחו מזה. אני לצערי (או לשמחתי) הבנתי את זה רק לאחרונה.
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אפשר לשלב,אבל זה פוגע באיזה מידה.
אתה לא יכול גם ללמוד,גם להתאמן,וגם לצאת עם חברה. מפסידים כמה אימונים,אבל שטויות.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() תראו אני ניסיתי לשלב
אבל באמת שזה קשה אז אוכלים כדור גלידה אחד אז אוכלים בשר בלבד אי אפשר אבל עד כדי כך.. יש כאלה שלוקחים את הספורט הזה כתחביב ויש כאלה שרואים זאת כדרך חיים.. אני עדיין לא יודע מה אני אבל רק שתדע שככה זה.. עכשיו לשאלה אנטון כשהיית בסוף המאסה שלך שהיית ענקי..האם יכלת לחשוב על בנות? אולי רק בדימיון..יכלת רק להתרכז באימונים ועכשיו איך שאתה נראה אפשר לחשוב וחשוב לחשוב על בנות לא? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() בואנה לאן הדרדרנו לאן?!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
העיניין המרכזי כאן הוא לא משנה אם לוקחים את הענף הזה בתור מקצוע או תחביב, הוא לא מחליף את החיים עצמם. יש לא מעט מפתחי גוף ברמה גבוהה שיש להם גם בת זוג. אם הם הצליחו לשלב בין השניים, איך אתם לא יכולים? בולשיט, אפשר להגיד לבחורה שאתם לא יכולים לאכול דבר כזה וכזה מככה וככה סיבות, זה לא קשה עד-כדי כך. אהבה והנאה עם בחורה עולות לכם בקלוריות? בחייכם. אני אישית הצלחתי לשלב בין השניים, אין סיבה שאחרים לא יכולים.
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אומנם בדרך שאני הולך בא כרגע יש פחות תוצאות אבל ההשקעה של לתחזק גוף ולהגיע לתוצאות מקסימליות היא פשוט אדירה ולא שווה לדעתי את כל הזמן שהיא לוקחת. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() אילו דברים שאהבת הפסקת?
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מדבר על אנשים מבוגרים עם כל הכבודאני מדבר על בני נוער הורמונים יצרים שרוצים לצאת
מבוגרים עם בחורה הכי קל להם לעשות את זה כי היא יודעת שזה חלק מהסדר חיים שלהם לעומת זאת צעירים וצעירות רוצים לבלות להתנהג בראוותנות.. |
![]() |
![]() |