![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
גנטיקה
אני שומע פה הרבה את המילה הזאת גנטיקה, רציתי לדעת בתור אחד שהגנטיקה אצלו זה לא הדבר הכי הכי... בלעדי זה אי אפשר להגיע לתוצאות יפות או שרק יהיה יותר קשה וייקח יותר זמן? בתנאי שאני מתאמן כמו שצריך כולל
שייק אחרי אימון ולפעמים פעם נוספת ואכל הרבה ונכון. בתודה מראש.: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מושעה
|
![]() תלוי מה אתה מגדיר בעינייך יפה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני חושב שגם עם חרא גנטיקה אפשר להגיע רחוק ולקבל תוצאות מרשימות פשוט יקח יותר זמן.
מה שכן , יש אנשים עם גנטיקה טובה בצורה שהשריר שלהם גודל יפה לדוגמא Ahthug או איך שלא רושמיתם את זה... תראה באיזו צורה יפה גדלה לו הבטן.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() אני לא מתכוון לתמונות שיש לך Amit אלא ברמות גבוהות אבל של חובבן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() אתה תגדל אחלה גם עם חרא גנטיקה...
למרות שלא כמו שבעלי גנטיקה טובה יגדלו אבל עדיין תגדל. לאנשים יש נטייה להאשים את הגנטיקה שלהם בחוסר ההתפתחות שלהם... אבל אני חושב שזה יותר תלוי באופן האימון(תדידור,תוכנית אימונים,עצימות וכו), בתזונה ובשינה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() מתערבים שעכשיו תוםיע פה תמונה של מייקל לואיס?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ולא אין לך גנטיקה להיות מטר 90 כמו מיקל לואיס
עכשיו ברצינות , אצל כל מתאמן יש תקופה שהוא חוטף קריזה מהגנטיקה אבל גם בן אדם שהוא שוקל 60 קילו על 22 אחוז שומן ומטר 78 ויש לו ידיים 22 ס"מ והגוף שלו לא מייצר טסטסטרון כמו שצריך בגלל שבילדות אמא שלו הניקה אותו בחלב סויה גם בן אדם כזה יכול ( מתישהו ) לקחת חומרים ולהיות ברמה של האחוז אחד בפורום הזה אבל אתה כנראה סתם גנטיקה ממוצעת חרא תזונה ומתחיל (וחרא אימונים) אז אתה לא צריך חומרים לזה Happy?
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
|
![]() למשל כמו כל האנשים שמראים פה באתר של לפני ואחרי כל אחד יכול להגיע לשם?
כמה זמן של אימונים? והאם צריך להשתמש בעוד משהו חוף מחלבון |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() את האמת אם היו חושפים אותך לדמויי אסטרוגנים ואסטרוגנים שונים בילדות , היו ניסוים שבנים ייצרו אסטרוגן במקום טסטסטרון.
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() תראה,זה תלוי,אתה שמן?אתה רזה ?רזה מאד?אולי משהו באמצע ? הגנטיקה היא בסך הכל מה שאתה פותח איתו אז כמובן שיש כאלה שאפילו בפחות זמן ועם פחות עבודה יגיעו לתוצאות טובות מכאלה שעובדים קשה והרבה זמן למשל לאקטומורפ קשה יותר לגדול אבל בהמשך היתרון של אחוזי שומן נמוכים אולי יעזור לו כאשר הוא יפתח מסת שריר טובה-זה תלוי במטרה ,אנשים עם עצמות דקות יראו בדרך כלל קטנים יותר וזה לא ניתן לשינוי אבל חוץ מצורת השרירים ועובי העצמות הכל ניתן לשנות בעזרת אימונים נכונים טובים ואינטנסיביים תזונה נכונה ושינה מספקת