|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
מושעה
|
מחירי המוצרים - האמת
שלום לכם, אני המשתמש "helbon"
אתם יודעים מה גרמו לשם משתמש שלי בגלל ההודעה שאפרסם עכשיו שוב? הם בחרו באופצייה שרק אני רואה את ההודעות שאני מפרסם ושכאילו אחשוב שאתם רואים אבל אתם בעצם לא, בקיצור, התחמקות יפה, אבל אתם רק עושים את המצב גרוע יותר, העניין לא נמחק! בקיצור, בושה, והאמת לפניכם... לפני שיסתירו ממכם אותה שוב. לפני שאתחיל, אציין שאיני עובר על שום חוק במקור שמכבד את עצמו ומכבד את לקוחותיו. ללקוחות יש זכות קודמת לכל תנאי וחוק פרטי, הלקוח תמיד צודק בדבריו, לפחות מנסה ובודק. יש הבדל בין לא לרצות לפרסם את המחיר, לאמת עצמה. בכל מקרה, נעשה כזה דבר, אשווה את המחיר שבחנות האתר למחיר שנמצא בbb בשתי מוצרים. ככה נראה בממוצע מהם האחוזים הנוספים למכירה בחנות שלכם בלבד!, וכנגד זה נבדוק את האחוזים שהועלו במוצר ה"חדש". הגיוני, לא? חלבון אופטימום 2.3 קילו: 151 ש"ח ב-bb ----- בחנות האתר: 349 ש"ח וזאת אומרת: הוספו 198 ש"ח שהם עוד 131 אחוז. חלבון סינטה 6, 1.3 קילו: 97 ש"ח ב-bb ----- בחנות האתר: 279 ש"ח וזאת אומרת: הוספו 182 ש"ח שהם עוד 188 אחוז. האחוזים שצויינו לא מהווים בעיה מפני ההעברות לארץ ולספקים, האחוזים נורמליים למכירה בארץ, אבל כנגד זה, אציין את הבעיה: כשלכל המוצרים האלו מוסיפים בערך את אותם האחוזים, במקרה של מוצר הסינטה 6 הפרזתם. הוספתם 57 אחוז מעל למחירי הנורמל שבחנות שלא לצורך! 131 אחוז כנגד 188 אחוז, הפרש עצום למחיר! וזאת אומרת, שמחיר המוצר בישראל בודי, היה צריך להיות: 224 ש"ח כולל מע"מ (ולא 279 ש"ח). אדרוש בבקשה עבורי ועבור כל לקוחותיכם, תשובה מספקת ומעמיקה, תודה. במידה ואמצא את הודעתי מחוקה בפעם השנייה, אציין זאת בפני הקהל הרצוי ובכל אופציה שאוכל, הנושא עומד בעינו. זכויות הלקוח חשובות יותר מכל! לכולנו מגיעה תשובה, לפני שאנשים יתחילו להתבלבל. שוק תוספי המזון לא רחב שאפשר יהיה לבדוק ולהשוות מחירים בקלות, הינכם מנצלים את המצב וזו עברה על פי חוק. אתם יכולים לבחור כל מחיר שתרצו שלא בהגזמה מהמקור, אבל לא תוכלו לעבוד על כל מי שתרצו. אתם יכולים או לענות פה, או לענות בהודעה פרטית, ויש אפשרות לאחר מכן גם למחוק את הנושא, אבל לא בצורה מגעילה שכזו! אין לכם פתרון אז זו הדרך שלכם? |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תאמת .. זה ידוע שישראל בודי לא הכי זולים . .
יש הרבה חנויות קטנות בעיר שהם יותר זולות בהרבה .. |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אבל המשלוח זה גם עולה כסף,אבל כן יש יותר זולים מהם..
|
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אתה תמיד יכול לקנות ממקור אחר
חוץ מזה אין להם עוד הסכם כזה כאן איפשהו שאם מוצאים מקום יותר זול הם ישוו מחירים ועוד טיפה למטה או משהו כזה? כך או כך אף אחד לא הצמיד לך אקדח לראש ואתה תמיד יכול לקנות ממקור אחר
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() ככה זה בכל דבר בארץ, לא?
כל מוצר מחו"ל עולה פה בארץ 300% ולא משנה אם זה טלוויזיה, נגן Mp3, אבקת חלבון או ג'ינס. מה לעשות? צריך לשנע את המוצר חצי עולם, וכל יד שהמוצר עובר בדרך, רוצה את הרווח שלה. וזה לגיטימי. אנשים רוצים להרוויח. היבואן לא שם כסף? המפיץ לא שם כסף? כל אחד רוצה תשואה על ההשקעה ההתחלתית. אני מת לשים את היד שלי על Nano Vapor, ואני לא מצליח למצוא. אלמלא הייתי חושש מעיכוב החבילה ע"י משרד הבריאות, כבר הייתי מזמין מ- Bb. מה לעשות? זאת המדינה בא אתה חי, אלה חוקי המשחק. אתה יכול לשחק לפי החוקים או לא, זה תלוי בך. |
![]() |
![]() |
#6 | |
מושעה
|
![]() אופיר, אני שוב ארשום מה הייתה כוונתי, לא הבנת.
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() בסדר.
"חלבון אופטימום 2.3 קילו: 151 ש"ח ב-bb ----- בחנות האתר: 349 ש"ח וזאת אומרת: הוספו 198 ש"ח שהם עוד 131 אחוז." 151 ש"ח לא כולל משלוח, נכון? ולא כולל מכס (בכל זאת, זה שוקל 2.3 ק"ג). היבואן רוצה את החלק שלו? בוא נאמר 100 ש"ח. מגיע לו, לא? הוא הביא את המוצר מחו"ל. ישראלבודי הביאו את המוצר מהיבואן, שכרו חנות, שמו שם איזה שרירן שנאלץ להיות נחמד לנודניקים כמוני, משלמים תקורה חודשית, נכון? רוצים להרוויח גם 100 ש"ח על המוצר נכון? (לא יודע כמה נשאר להם מזה בכיס). ככה הגעת ל-350 ש"ח. אני לא עובד בישראלבודי או משהו כזה, אני מוציא הרבה כסף על אבקות, חטיפי חלבון, שורפי שומן ושאר דברים שאולי יהיהו כאן כאלה שיגידו שאני לא צריך. אבל מה, אני מבין איך עובד העולם הזה, ואף אחד לא טורח מפילנטרופיה, אלא למען רווח, וזה לגיטימי. |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() אל תספרו לאף אחד אבל אני משיג שק 10 פאונד של אופטימום ב-580...
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() גרתי בקנדה לפני כמה שנים... הכל שם זול ברמה מטורפת. כשהגעתי, קניתי דברים כמו מטורף,
רק כי הייתי בשוק מהמחירים... :-) |
![]() |
![]() |
#11 |
מושעה
|
![]() אופיר, אני שוב ארשום מה הייתה כוונתי, לא הבנת.
האחוזים שצויינו לא מהווים בעיה מפני ההעברות לארץ ולספקים, האחוזים נורמליים למכירה בארץ, אבל כנגד זה, אציין את הבעיה: כשלכל המוצרים האלו מוסיפים בערך את אותם האחוזים, במקרה של מוצר הסינטה 6 הפרזתם. הוספתם 57 אחוז מעל למחירי הנורמל שבחנות שלא לצורך! 131 אחוז כנגד 188 אחוז, הפרש עצום למחיר! זאת אומרת שלמוצר חלבון אופטימום הוסיפו 131 אחוז ולסינטה 188 אחוז! ההפרש גדול, 57 אחוז בין מוצר למוצר (והכוונה פה לחנות בלבד). Bb הם רק להשוואה, עזוב את המכס ועזוב משלוח, רק רציתי להראות פה לא את ההוספה, אלה אם מה שמעבר לה. זאת אומרת שאם ישראל בודי "מוסיפה" 131 אחוז, למה סמוצר אחר ההפרש הוא גדול והגיע ל188 אחוז. וזאת אומרת, שמחיר המוצר בישראל בודי, היה צריך להיות: 224 ש"ח כולל מע"מ (ולא 279 ש"ח). |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() הא...הבנתי אותך.
טוב, כאן אין לי מושג. יש בזה משהו... אתה יודע? למה אחוז הרווח על מוצר חדש גבוה יותר... אין לי מושג. שאלה טובה. |
![]() |
![]() |
#13 |
מושעה
|
![]() בדיוק!! בגלל זה עשיתי את כל החישובים וההשוואות. כל המוצרים פה נעים בסביבות ה130 אחוז.
בסינטה משום מה הגזימו, משהו לא בסדר. לא סתם פתחתי פוסט. ידוע שבחו"ל זול. ותודה על התשובות |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: פורמה
|
![]() ציטוט:
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() רק הוא לא אמר שזה שק ריק :-)
|
![]() |
![]() |
#16 |
חבר מתחיל
|
![]() צטט:
במקור פורסם על ידי shor-bar אל תספרו לאף אחד אבל אני משיג שק 10 פאונד של אופטימום ב-580... חרטוטטטט __________________ אני מוכן לקנות בשבילך אם אתה גר באיזור חיפה/קריות פעם אחת,רק בשביל הקטע... |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() לא לא אכפת לשלם עוד כמה שקלים, העיקר שיש רשת מקצועית בארץ עם סניפים שפתוחים גם בסופ"ש ויש עם מי לדבר (אלה אם כן אתה עובד בחברת הייטק ומתאמן 7 שנים) ...תאכלס מי פה באמת יודע כמה עולה להפעיל כזאת רשת, במקום שתגידו תודה שיש לנו כזה דבר בארץ אתם מתעסקים בשטויות, אני לא מבין מה כואב לכם הלב שהם גם מרוויחים כמה שקלים בישביל כל המאמץ הזה של הפעלת רשת.
ואני בכלל לא מדבר על כל מה שמקבלים בנוסף למוצר, תמיד יש מבצעים ותמיד יוצאים עם איזה אומגה 3 או משהו...למרות שאני עדיין לא קיבלתי חולצה של ניצ'רס בסט שהובטחה לי... ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חוץ מזה, לא כולם עשירים כמוך שיכולים להוציא על מוצר 200 שקל יותר.. אבל תכלס, אתם סתם טוחנים פה מים, בכל הארץ המחירים אותו דבר כמעט, אז אין על מה כל כך להתלונן. אנחנו לא באמריקה.. אז היבואן נותן השראת מחיר, וכל אחד בחור למכור איך שבא לו את המוצר.
![]() |
#20 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |