|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() נתונים כלליים- בן 30, 78קילו,1.72,מתאמן 3 פעמים בשבוע...
דעתכם על התפריט הבא: 1: 2 פרסות לחם שיפון,1 קוטג' 3%,דנונה 0% (מתוק) 2: סקופ אבקת חלבון, 2 בננות 3: 100-150 גרם חזה עוף,תירס מקופסא/פסטה 4(לפני אימון): 2 תפוחים, סקופ אבקת חלבון. 5(אחרי אימון): סקופ וחצי,3 בננות. 6: סלט ירקות,2 כפות שמן קנולה,חביתה מביצה+חלבון נוסף,קצת בולגרית 3% ו-3 פרוסות לחם שיפון 7: כוס חלב,סקופ אבקה,2 קפסולות אומגה 3 וקצת דגנים... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() מה המטרה שלך ?
אם זה תפריט לחיטוב יש בו יותר מידי פחמימות במיוחד זמינות (פירות בננות ) . תחשב כמיות של חלבון פחמימה שומן וקלוריות ותתאים לנתונים שלך ולמטרה
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() בגדול-המטרה היא חיטוב, אבל חשוב לי לשמור על המסה הנוכחית....בד"כ כשאני עושה "קאט" רציני בפחמימות אני לא יורד יותר מדי באחוזי השומן אלא פשוט מאבד מסה...
באיזה ארוחות כדאי לי לצמצם בפחמימות ובאיזו צורה?כמות נמוכה יותר או מסוג שונה?... מה לגבי חלבון/שומן?הצריכה סבירה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() ד"א-
אני משנה בימים אלה את התוכנית ל-4 אימונים בשבוע-abca,bcab,cabc.... אבל הם יהיו יותר קצרים מהנוכחיים...ובשאיפה פעם-פעמיים אירובי חצי שעה בימים שבהם אני לא מתאמן... האם עדיין מדובר בתפריט עם יותר מדי פחמימות?.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() יש לך יותר מדי פחמימות, השינוי שלך יהיה איטי.
אתה צריך לקצץ את הפחמימות שלך בכל הארוחות, לא רק בארוחה אחת. את כמות החלבון תכפיל ב2-2.5 ממשקל גופך. את השומן תשאיר בכמות רגילה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() רק ממבט מהיר.
אחי אתה משתמש ביותר מדי אבקה במשך היום. תאכל אוכל במקום מה זה לא עושה לך בלאגנים בבטן |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
חדר כושר: הולמס פלייס באר שבע
|
![]() אני הייתי לוקח אבקה שלוש פעמים ביום וכמה שזה ישמע מגעיל..הייתי מפליץ כל היום .
![]() ![]() ![]()
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() לגבי ה..גזים-אני כבר רגיל לאבקה אז המצב לא קריטי,מעבר לעובדה שלא תמיד יש לי
זמן לשבת ולאכול מסודר...עבודה יו נואו... מה ז"א "לקצץ בפחמימות"?!! בשיגרה של 3 אימונים בשבוע מן הסתם הגוף צורך פחות אנרגיה מאשר ב-4 אימונים + 1 אירובי...אז....בכמה לקצץ?האם לקצץ?או שרק לשנות את הרכבן?... תגובה מנומקת תתקבל בברכה :=) ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר מתחיל
|
![]() עדיין מחכה לתשובה רצינית....
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אח שלי תבוא עם נתונים .. אי אפשר ככה להגיד לך במדויק זה לא רציני ..
תביא את הסה"כ ערכים שיצא ואת הגובה והמשקל שלך |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר מתחיל
|
לגבי הנתונים,כבר רשמתי בפוסט הראשון...
בן 30 1.72 78 קילו אחוז שומן...אני מעריך-13-14 לגבי החלבון-יש לי בתפריט 150-160 בגדול...(שזה נראה לי מעט מדי,בעיקר בהתחשב בעובדה שחלק ניכר ממנה מגיע באבקה...) לגבי הפחמימות-קצת בעייתי לי לחשב כי אני לא "ספץ" בתחום... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר מתחיל
|
![]() יצא לי כמעט 80 גרם שומן!!!!
יכול להיות?.... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר מתחיל
|
![]() זה היה דרך איזשהו מחשבון שהפנו אליו פה באתר..נראה לי מוזר.
-עדיין לא קיבלתי תגובות לגבי התפריט... ![]() |
![]() |
![]() |