|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו אמר שהוא לא מצליח לאכול כמו מספקת של חלבון בייום.. אצלי זה ההיפך.. אני בחיטוב ואני אוכל רק 110 פחמימות ביום..
אני שוקל 69 ואני אוכל 180 גרם חלבון ביום.. אני פשוט אוהב את הקוטג' הפסטרמה והחזה עוף.. אני ממש אוהב את זה.. ואין לי דרך להרודי כי אז אני יצטרך לעלות בפחמימות כי הקלוריות שלי עומדות על 1500.. כמות השומן היא 31 גרם.. השאלה האם זה בסדר לאכול כמות כזאת של חלבון? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() כן.
למה אתם לא קוראים, אנשים משקיעים כל כך הרבה בכתיבה של מאמרים שמתבססים על מחקרים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() קראתי אי, באמת קראתי.. אמרו עד 2.5 לכל משקל גופך.. ואני שוקל 69 אז זה כמות גדולה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() אפשר לאכול גם 3.5 ולא יקרה כלום לתקופה של חיטוב.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() כמה גרם פחמימה לכל קילו ממשקל הגוף צריך לאכול בתפריט מסה (עלק מסה)? בת 20 שוקלת 41.5-42 על 1.63. מבחינת חלבון אוכלת פי 2 מכל קילו ממשקל הגוף.
אני גם בתפריט 1500 השאלה אם זה יותר מדיי קל'? כי אין עליה ואם יש איטי |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מושעה
|
![]() אין צורך לעבור את ה-2.2-.2.5
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אתה בחיטוב או מאסה?
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מחקרים מוכיחים שאין שום פגיעה כשעולים מעל ה2.5 גרם חלבון ואם אתה רוצה לשמור על קלוריות בחיטוב בלי להעלות פחמימיות אין שום סיבה שתאכל מעל 2.5
![]() |