|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום לכולם,
עד היום (כשנה) התאמנתי במכון כושר.. לאחרונה עברתי דירה למקום שכדי להגיע למכון ממנו אני צריך לנסוע 20 דקות .. וזה לא טוב כי אני מתעצל ומפספס אימונים חשבתי לקנות ספה בסגנון הזה: ![]() אז חזה יש מספיק תרגילים, יד קדמית גם , יד אחורית בדאמבלים לא בעיה וצרפתי , הבעיה העיקרית שלי היא גב ,האם יש מספיק תרגילים לגב עם דאמבלים \ מוט ? בעקרון יש אפשרות לקנות גם עם פולי עליון .. מה שגם יעזור ליד אחורית אבל זה השקעה של עוד 1200 ש"ח שלא ממש יש לי .. אשמח לכל תשובה בעניין
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() בטח שאפשר בבית!
תרגילי גב: מסור, בנט אובר ראו, פולאובר וכמובן תקנה מתח ביתי שיהיה לך גם תרגיל אחד כזה ולא רק חתירות למיניהן.
![]() |
#3 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() אתה צריך רק מוט מטח וכמה דמבלס
והשאר רהיטים יספקו 1.חתירה - מטח באחיזות שונות או חתירה במשקל גוף 2.לחיצה דרך החזה - מקבילים שכיבות שמיכה שכיבות שמיכה יד אחת וכו' 3.לחיצה דרך הכתפיים - שכיבות שמיכה בזווית גדולה \ עמידת ראש \ מטח הפוך 4.רגליים - מתג או ווריאציות שונות של סקווטים (בעצם אפשר להפוך את המתג לתרגיל של כל הגוף עם רצועת התנגדות חזקה מספיק ז"א עובד על כל השרירים חוץ מהאלכסונים וטרפזים תחתונים) ויש עוד מאות תרגילים , אם היה לי מוטיבציה הייתי כותב ספר על הנושא עם תמונות והכל ומוציא את זה לאור כי יש הרבה דברים ממש לא מוכרים שיצא לי לעשטת בזמן שלא היה לי מכון (ועכשיו)
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה אנשים תודה רבה !
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני מתאמן בבית ובאמת שלא צריך מכון כושר אפשר להסתדר לבד מצויין עם יודעים איך קבל
מה שאתה צריך : מטח, תיק (+- 45 ליטר שיושב טוב על הגב), 2 כסאות חזקים ויציבים , בקבוקי מיים מלאים במים או חול בכמות שאתה צריך. תנסה להתחיל מ 10-15 קילו:s הנה רשימה של תרגילים מוכרבים שאתה יכול לעשות סקוואטים על רגל אחת שכיבות סמיכה על יד אחת , שכיבות סמיכה עם התיק בנט אובר רוז - מתח על הגבהה לרגלים ככה שהגוף מאוזן (כמו בסרטים שאסירים עושים על התקרה) אפרייט רוז ביד אחת עם התיק מלטרי פרס ביד אחת עם התיק / לחיצות כתפיים בעמידת ידים (תשען על קיר) מקבילים בין הכיסאות (לא הם לא נופלים פנימה) עם התיק מתח עם התיק הרמות עקב ברגל אחת עם התיק כפיפות בטן אני עושה את כל אלה 3 פעמים בשבוע שלוש סטים מכל תרגיל (כמובן שתרגילים ליד/רגל אחת מבוצעים על כל צד) בסדר הזה מתח, מקבילים, אפרייט רוז ביד אחת, לחיצות כתפיים בעמידת ידים, בנט אובר רוז, שכיבות סמיכה עם תיק , כפיפות בטן , סקוואטים על רגל אחת , הרמות עקב כל הסבב הזה לוקח לי באירך שעה ורבע
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אל תיתעצל עם היה לי אותו.
גם שעה נסיעה היתי נוסע |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אפשר וגם אפשר להגיע לתוצאות. נכון שצריך הרבה נחישות והתמדה - יותר ממכון כי אין מדרבנים. ונכון שאין את כל המכשירים אבל.... אף אחד לא לוקח לך מכשיר. אתה יכול להיות לבוש איך שאתה רוצה והרבה יותר חופשי....
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() עדיף שתנסה לארגן איזה קומבינה למכון.
יותר נכון ויש סיכוי גבוה יותר שתלך להתאמן במכון מאשר בבית כי בבית כל הזמן תדחה ותדחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי כדאי לך לחשוב על מולטי טריינר. יש גם מכשירים שהם משהו באמצע בין מולטיטריינר וספה.
תחפש בגוגל את האתרים של בש-גל ושל אביר ספורט. המחירים הם בסביבות 1000-1200 שקל. תקנה גם מוטות וצלחות כדי שתוכל לגוון בתרגילים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אני מתאמן בבית ואני שוקל 102 כמעט אחרי אימון יד 44
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה ספה, יש אותה לחבר שלי היא איכותיתי ונוחה, אפשר גם להרביץ סקוואטים בכיף
ומבחינת תרגילים זה אחרון הבעיות שלך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() בהנחה שאתה מצוייד בידע מספק (ובאמת שלא צריך להיות גאון הדור) ניתן להשיג באמצעים ביתיים גירוי שאינו נופל ברמתו מזה שאתה יכול לקבל בחד"כ.
כמה חסרונות ברורים לאימון ביתי: -נוחות. עליך לאלתר תרגילים, אין מכונות, פולי ומוטות כאוות נפשך. בנוסף, העובדה שצריך להזהר על הרצפה כאשר מניחים פלטות או מוט, צורמת מאד כאשר אתה רגיל להעיף אותן קיבינמט אחרי שכמעט יצאה נשמתך בסט כבד. -הסחות דעת. את הדקה-שתיים בין הסטים שעוברות כהרף עין בשיחה עם מישהו במכון, אתה תתקשה להעביר בדיבור עם אלוהים - ובמהרה תמצא עצמך גולש במקביל לאימון באינטרנט, מדבר בטלפון או סתם זומם השתלטות על העולם. -מוטיבציה. גם למורעלים ביותר מבנינו, לא יהיה קל לקום מהספה ולהחליט "אוקיי, עכשיו מתאמנים". כאשר האימון כרוך בחוויית המכון, קל בהרבה פשוט "ללכת למכון". תוסיפו לכך את העובדה שאימון בבית הופך לכאב ראש - צריך להזהר על הרצפה בסיום ותחילת כל סט וכשמחליפים פלטות, יש הסחות דעת מפה עד הודעה חדשה - ותקבלו חווית אימון כוללת שהיא אטרקטיבית הרבה פחות מאשר אימון במכון (בהקשר המוטיבציה). למרות כל ההסתייגויות, איני שולל את האופציה של אימון ביתי - רק להדגיש שאינה מתאימה לכל אחד, ודורשת המון משמעת עצמית. אני אישית מתאמן בבית כבר כחודשיים, כאשר כל הציוד שברשותי הינו מוט אולימפי, מוט W, והרבה הרבה ברזל. אם תהיה מעוניין בסיוע בהרכבת תכנית ביתית, פרט לגבי האמצעים שברשותך ואשמח לסייע. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וככה סבבה להתאמן.... ויש לי הרבה מכשירים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() אני מתאמן כבר חצי שנה בבית עם משקולות ומוטות כמו שצריך.
תאמין לי זה הכי הארדקור שיש... יש לי מרתף עם טייפ + אופניים + הליכון + ספרה ומשקולות + מוט ארוך של 10קילו ואני מתאמן כמו שצריך. גדלתי כמו שצריך בחצי שנה הזו והאימון זהה ואפילו יותר קשה מאימון במכון.
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אפשר בהחלט להתאמן בבית. אני אישית מסתדר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אם לא הייתי עושה מנוי לקאנטרי בהתחייבות הייתי משקיע את הכסף במכון כושר ביתי... יש לי קומה משלי ומלא מקום למה שאני רוצה... עצה שלי תעשה לך משהו הארדקור בבית תגדל כמו שצריך בקצב שלך בלי שום חשש שתיגמר לך תקופת המנוי...
למשל המכון שלי סגור בימי שבת מ-5 וביום שישי מ-6... והייתי מת כל יום ככה ב8 לעשות אימון קל ואני לא יכול...