ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 11-05-08, 00:56   #1
OfirD
חבר פעיל

הסמל האישי שלOfirD

ברירת מחדל ייאוש בדיאטה

אני מקווה שזה המקום הנכון לפתוח את הפוסט הזה.

התחלתי להתאמן לפני 5 שבועות. בחור בן 29, 1.82 גובה, משקל עצום, לא יודע כמה, כי לא נשקלתי.
השתמשתי בתפריט שגיל בנה לי פעם מזמן - הרבה חלבון, מעט פחמימות. 1800 קלוריות ביום, לפחות 160 גר' חלבון ביום.
התחלתי ללכת 4 פעמים בשבוע למכון כושר. קבוע. 45 דקות אנאירובי (אימון Ab) ו-45 דקות אירובי. 35 דקות הליכון, ו-10 דקות אופניים.
בנוסף, פעמיים בשבוע התחלתי ללכת לאימון ג'יו ג'יטסו ברזילאי. גם בשביל הכיף וגם כדי לשרוף עוד קלוריות.

עברו שבועיים. הלכתי לחבר ונשקלתי.
חשכו עיני. 153 ק"ג (אל תפלו מהכיסא, זה המצב. מה לעשות, להתאבד?).
אמרתי לעצמי "לא נורא, אתה לוקח את עצמך בידיים, רק אל תישבר".

המשכתי. 3 שבועות נוספים, בלי חריגה של פירור מהתפריט, בלי לוותר על האימונים.
הגיע ערב יום העצמאות, מנגל בערב. למחרת עוד מנגל. מודה, אכלתי בלי לדפוק חשבון. הנחתי לדברי חבריי של "פעם בשנה מותר לחגוג" להשפיע עלי. הרבה בשר, פיתות, חומוס, ממתקים.
מודה באשמה.

יום שישי (אתמול) חזרתי לאימון ג'יו ג'יטסו ולדיאטה. גם היום שמרתי על דיאטה, ובערב שוב הלכתי אל חבר להישקל.
שוב 153 ק"ג.

האם הכל היה לשווא? האם יומיים של אכילה מופרזת (לא עד כדי כך, לא אכלתי עד הקאה) יכולים להרוס 3 שבועות של דיאטה מאסיבית ואימונים מפרכים?
האם פשוט "עברתי את הסף" ומכאן כבר אי אפשר לרזות יותר?
אני שנים חולם על להיות רזה ושרירי, עם ידיים ענקיות וקוביות בבטן, והחלטתי לעשות הכל בשביל זה.
אני לוקח 4 כדורי Lipo 6 ביום, 2 כפות אבקת חלבון, חטיף חלבון כשאין אפשרות לאכול סדיר, אוכל כל 3 שעות, הכל כדי להגשים את החלום, ולפתע, בעקבות השקילה, נעלמה הרוח מהמפרשים.

האם אבדה התקווה ואני אשאר ככה לתמיד? שהרי אם כן, במשקל כזה, אין לי בשביל מה לחיות.

מצטער על הפוסט הזה, מקווה שתוכלו לעזור לי.

נ.ב. - המוכרים בישראלבודי ר"ג יכולים להעיד שאני בא פעם בשבוע לראות מה חדש, מה עוד כדאי לרכוש כדי לרזות, כי העניין חשוב לי.
OfirD מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-05-08, 01:28   #2
Nadav19
חבר פעיל

עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.

אתה חייב להבין משהו אחד - אין דבר כזה שאתה לא יכול להרזות. נקודה.
אתה כנראה עושה משהו לא נכון, אתה סה"כ עוד בנאדם עם גוף אנושי.

מכיוון שגיל כבר בנה לך פעם תפריט, הייתי מציע לך לחזור אליו ולראות מה לא בסדר.
ישן 11-05-08, 01:48   #3
OfirD
חבר פעיל

הסמל האישי שלOfirD

תודה על התגובה.
אני באמת אקבע מחר פגישה עם גיל. נקווה שיהיה לו משהו חיובי להגיד לי.
ישן 11-05-08, 07:12   #4
YONI
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלYONI

עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס דיזנגוף

לי יש משהו להגיד לך, כן כשאוכלים כל כך הרבה שטויות במכה אחת שנמשכת יום יומיים יכולים להרוס תוצאות של חודש שלם ואז אתה בעצם חוזר אחורה וצריך לקחת שבועיים- חודש במקרה הגרוע שבאמת עשית הרבה שטויות, עד שאתה מפצה וחוזר למה שהיית קודם, אבל כשזה קורה אתה מאבד את הרוח במפרשים איפה שהוא בדרך וחוזר חלילה... זה פשוט מאוד
הדיאטה צריכה לבוא מהראש קודם ושאתה יודע שלא תמעד עם התפריט אז שתגיע לתוצאה.
אין דבר כזה שאתה לא יכול להרזות עובדה שאתה אומר שאתה מודה שנפלת חזק בתזונה וזה 85 אחוז מהרזייה, אז מה הבעייה בדיוק ?בן אדם נראה בדיוק מה שהוא אוכל, פשוט מאוד לדעתי...
YONI מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-05-08, 08:06   #5
Arnav_Kipod
חבר פעיל

חדר כושר: נאוטילוס

אני ממליץ לך לעשות שקילה פעם בשבוע,ביום קבוע ובשעה קבועה.
משקל זה דבר מאוד דינמי,והוא יוכל להשתנות מהר מאוד (בעיקר בגלל הנוזלים שבגוף שלך),מה שאכלת יכול לצאת ואז תחזור למשקל המקורי,או משהו בסגנון,אז אל תדאג...
דבר נוסף,בקשר לאימונים,אני לא ראיתי אותך מתאמן,אבל אולי האימונים הם לא "מפרכים" כמו שאתה אומר,אני ממליץ לך תמיד להשקיע את המקסימום,במיוחד באירובי,שם אתה צריך לתת לעצמך את הדחיפה המסויימת הזאת שהיא כאילו מעבר למה שאתה רגיל,אפילו הייתי ממליץ לך לסבול קצת..(no Pain No Gain),אל תדאג התוצאה תבוא,העיקר זה התמדה.."טיפה חוצבת בסלע לא מכח העוצמה אלא מכח ההתמדה".
עכשיו אתה יודע שעשית שגיאה שאכלת ביום העצמאות,פעם הבא תדע לא לעשות את אותו שגיאה ופשוט לוותר,או לאכול אבל בכמות קטנה יותר.
מקווה שלא חפרתי לך יותר מידי..
בהצלחה.
ישן 11-05-08, 08:33   #6
YONI
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלYONI

עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס דיזנגוף

הוא לא צריך לקרוע את עצמו בשום דבר מה זה הבולשיט הזה, זה הכל תזונה וגם בלי אימונים או בלי אימוני מוות הוא יוכל לרדת בצורה מעולה בשומן לפחות בתחילת התהליך...
בגלל זה הוא חושב שהוא לא מסוגל ולא יכול
YONI מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-05-08, 09:43   #7
OfirD
חבר פעיל

הסמל האישי שלOfirD

תודה לכולכם על התגובות. אני שמח לראות שיש מי שעוזר.
כנראה שהפתרון הוא באמת התמדה.
אני אקבע עם גיל שיעיף מבט על התפריט. קמתי הבוקר, לקחתי שני Lipo-6,
תיכף מכון... יהיה בסדר.
אולי המשקל יצא מוזר, אבל אין ספק שבחודש ושבוע האלה, פיתחתי דו-ראשי ממש נחמד מתחת לשומן :-)

תודה לכולם, אני אדווח על ההתקדמות שלי. יום יבוא, יהיו קוביות, אני מבטיח!
ישן 11-05-08, 10:18   #8
PUA
מושעה

אתה עלית בנוזלים ותו לא אל תקשיב לכל החרטטנים פה שזה יכול להרוס וכו' וכו' זה לא כי ה Bmr שלך ממש גבוה לכן כמה כבר אפשר לאכול
PUA מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-05-08, 10:23   #9
namo
חבר פעיל

היי אופיר,

בלי להביו יותר מדיי בתחום, נשמע לי ש 1800 קלוריות זה ממש מעט מדיי לגוף שלך, ויכול להיות שבגלל שזה מעט קלוריות הגוף של במצב מיגננה ולא שורף שומן... אתה בטוח שיש לך תפריט מעודכן !??! אני בטוח שלא וכל יום שעבור ואתה אוכל לא נכון אתה סתם פוגע בעצמך במוטיבצה.. לדעתי אתה צריך לקבוע פגישה דחופה מאוד עם גיל או יותם... אפילו להגיד שהעניין דחוף רצח ואתה דורש לראות אחד מהם עוד היום.

אבל עזוב את זה רגע, אני באמת לא מבין את כמה באמת אתה רוצה להשתנות... אני לא מבין איך יכלת להרשות לעצמך לאכול ככה בלי חשבון...

אני סה"כ בחיטוב ורוצה להוריד את הכרס שמאוד מעצבנת אותי, ואני בכלל לא שקלתי לעשות דבר כזה.. (לאכול פעם אחת אפילו בלי חשבון..)

אני לא שופט אותך כמובן, ומכל דבר לומדים, אבל לדעתי גם התפריט שלך לא מעודכן.. וגם אתה צריך לשבת עם עצמך ולראות האם אתה באמת רוצה להשתנות, ואם זה אומר בכלל לא להגיע לארוחה ובכלל לא לבוא לאירוע על האש ולוותר על החג ולראות את החברים, אז תעשה את זה ואל תבוא.

תעדכן מה קורה, מעניין אותי העניין הזה.. ובהצלחה
namo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-05-08, 10:27   #10
PUA
מושעה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי namo
היי אופיר,

בלי להביו יותר מדיי בתחום, נשמע לי ש 1800 קלוריות זה ממש מעט מדיי לגוף שלך, ויכול להיות שבגלל שזה מעט קלוריות הגוף של במצב מיגננה... אתה בטוח שיש לך תפריט מעודכן !??!

אבל עזוב את זה רגע, אני באמת לא מבין את כמה באמת אתה רוצה להשתנות... אני לא מבין איך יכלת להרשות לעצמך לאכול ככה בלי חשבון...

אני סה"כ בחיטוב ורוצה להוריד את הכרס שמאוד מעצבנת אותי, ואני בכלל לא שקלתי לעשות דבר כזה.. (לאכול פעם אחת אפילו בלי חשבון..)

אני לא שופט אותך כמובן, ומכל דבר לומדים, אבל לדעתי גם התפריט שלך לא מעודכן.. וגם אתה צריך לשבת עם עצמך ולראות האם אתה באמת רוצה להשתנות, ואם זה אומר בכלל לא להגיע לארוחה ובכלל לא לבוא לאירוע על האש ולוותר על החג ולראות את החברים, אז תעשה את זה ואל תבוא.

זה דעתי לפחות...
חשיבה של ילד מפגר חסר חברים , לוותר על ארוחות משפחתיות וחברים בשביל ריבועים = לא ישאר לך למי להראות את הריבועים בסוף ותשאר מסכן מול המראה והחבר הכי טוב שלך יהיה הדאמבל צריך להיות ממש חסר חיים כדי לוותר על ארועים כדי לא לאכול דברים שלא בתפריט
בקיצור לפותח האשכול ארוחה 1- 2 בשבוע לא יהרגו אותך תהנה לך
PUA מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-05-08, 10:39   #11
namo
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי pua
חשיבה של ילד מפגר חסר חברים , לוותר על ארוחות משפחתיות וחברים בשביל ריבועים = לא ישאר לך למי להראות את הריבועים בסוף ותשאר מסכן מול המראה והחבר הכי טוב שלך יהיה הדאמבל צריך להיות ממש חסר חיים כדי לוותר על ארועים כדי לא לאכול דברים שלא בתפריט
בקיצור לפותח האשכול ארוחה 1- 2 בשבוע לא יהרגו אותך תהנה לך
אני אתעלם מהתת רמה של תחילת התגובה ובכל זאת אבהיר את הנקודה שלי לאופיר..

אופיר,
אם אתה לא מסוגל ללכת לאירועים ולפגוש חברים בלי לחרוג מהתפריט שלך פשוט מאוד אל תלך. אם אתה מסוגל, אז כן תלך.

במיוחד במצב שלך שזה לא עניין אסטתי אלה גם עניין של בריאות..

מי בכלל מדבר על להראות ריבועים למישהו? את מי זה מעניין, הבאנדם שם לעצמו מטרה בעלת חשיבות עליונה בחיים שלו (כך פחות אני מעריך, ע"פ הזמן והכסף שהוא משקיע בעניין, ובצדק מוחלט!!), והוא יעשה הכל בשביל להשיג אותה... ואם הוא לא מסוגל לעצור את עצמו לייד חברים, שלא יילך, את המטרה העיקרית שלו לחיים הוא ישיג בכל מחיר.
namo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-05-08, 10:45   #12
boris19
חבר פעיל

הסמל האישי שלboris19

כללי:: עד מתי ?
שלח הודעה דרך MSN אל boris19

שמע אחי, זו הייתה פגישה ראשונה שלך בטח עם גיל נכון ? בד"כ בפגישה הראשונה קשה לגיל לדעת כמה בידיוק אתה צריך כדי להיות במאזן שלילי - כל גוף מגיב אחרת - בד"כ כבר בפגישה השנייה והאלה אתה כבר תראה תוצאות .

אל תשבר.
ישן 11-05-08, 12:32   #13
dvir_s
חבר פעיל

הסמל האישי שלdvir_s

תפסיק לרחם על עצמך, אני לא מבין איך בן אדם ששוקל 150 קילו נותן לעצמו לאכול על האש בלי חשבון..אני במקומך בכלל לא הייתי מתחיל להסתכל על המשקל עכשיו, הייתי מסתדר על תפריט שיתאים לי בול, קונה אוהל וממקם אותו לייד ההליכון.
כדאי שתתרגל לרעיון שאתה לא הולך לראות שינוי מטורף בחצי שנה הקרובה, והכי חשוב כדאי שתבין שנגמרו הימים שיכולת להנות מאקט של אכילה, לפחות בינתיים.
אם אתה באמת רוצה לעשות שינוי, אתה צריך תפריט מחושב כמו שצריך, ולהשקיע באימונים כאילו אין מחר, ואני מדבר מניסיון (בתור אחד ששקל 120 קילו).

ייאוש בדיאטה עלק, איזה דיאטה, יש פה אנשים על 10%שומן שעושים חיטוב של חצי שנה...
dvir_s מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-05-08, 12:40   #14
OfirD
חבר פעיל

הסמל האישי שלOfirD

אין ספק שאתם צודקים, במיוחד אתה, דביר.
אבל מה, אלמלא הייתה לי בעיה מסוימת (מנטלית), בכלל לא הייתי מגיע למצב הזה.
אבל שטויות, אני אמשיך, ואקרע את התחת כמו שאני עושה כבר כמה שבועות, ויהיה בסדר.

תודה לכולם.
ישן 11-05-08, 12:50   #15
BodyKilo
חבר פעיל

הסמל האישי שלBodyKilo

כללי:: Just Another Person

דבר נוסף אופיר, בחיים אל תשקל בערב.
BodyKilo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-05-08, 12:58   #16
OfirD
חבר פעיל

הסמל האישי שלOfirD

האמת, שמעתי לא כדאי להישקל בערב, אבל היות ובפעם הראשונה נשקלתי בערב, רציתי לחזור על השקילה באותם תנאים.
האמת, זה ממש מטופש כל הקטע של השקילה. בחודש וקצת שאני מתאמן, ירדתי 2 חורים בחגורה ומידה אחת בחולצה. אני לא מבין למה המספר הזה על המשקל משגע אותי. נראה לי שאני פשוט אפסיק להישקל. כולם אומרים לי שאני נראה יותר טוב, וגם אני רואה את זה. אני לא מבין למה המספר לא השתנה, אבל כבר לא אכפת לי. אני פשוט לא אשקל, אני אבדוק את השינוי בבגדים.

תודה.
ישן 11-05-08, 13:02   #17
BodyKilo
חבר פעיל

הסמל האישי שלBodyKilo

כללי:: Just Another Person

בנתיים תמשיך, אתה עושה עבודה מעולה.

תראה מה תעשה, קום מחר בבוקר, לך תשתין/תחרבן מה שיהיה, תשקל רק עם תחתונים ותראה מה המשקל.

אין סיבה שזה יוריד לך את המוטיבציה, תשמע - להשקל אחרי 2 ימים של טחינות המון בשר והמון המון פחמימות ועוד להשקל יום אחרי זה כשהגוף עוד מפוצץ זה לא רעיון הכי חכם.

וכל הכבוד, תמשיך ככה.
BodyKilo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-05-08, 13:06   #18
yogev l.
חבר פעיל

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא לוותרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר ררררררררר

איך אתה רוצה להמשיך לחיותתתתתת עם משקל 153 החיים שלך יהיו זוועע ככה
תחשוב ככה אוליי אתה יכול להמשיך לאכול ולהנות אבל אתה לא תהנה מזה שאתה לא יכול לבלות עם נשים או מסתם להסתכל על עצמך במראה ולהרגיש יפה מול כולםם וזה גם לא נוחח

תחשוב מזה שחברים שלך מתחילים עם בחורות ואתה מחכה בצד שכל זה יפסק כי אתה מה שאתה

אתה עכשיו נמצא במלחמהההה!!!!!! תתן את כל החיים שלך גם אם צריך למות בשביל זההה אתה תמות העיקר להיות רזה!

------->הכאב הוא זמני הגאווה היא ניצחית!<-------

ואני מדבר מתוך נסיון!.
yogev l. מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-05-08, 13:14   #19
OfirD
חבר פעיל

הסמל האישי שלOfirD

טוב, קבעתי פגישה עם יותם היות וגיל עמוס בחודש הקרוב... נקווה שהוא טוב כמו גיל.
בכל מקרה, תודה לכל מי שהגיב.
ישן 11-05-08, 13:38   #20
dvir_s
חבר פעיל

הסמל האישי שלdvir_s

בהצלחה אחי, ההתחלה הכי קשה, ככל שתרד יותר במשקל ככה יעלה לך יותר הדרייב להשקיע...
dvir_s מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה