|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() זה, למה אני אוהב להיות יהודי.
מצבנו מעולם לא היה יותר טוב !!! זו רק הטלוויזיה והתקשורת שגורמת לאנשים לחשוב שסוף העולם מתקרב. רק לפני 65 שנה הובילו את היהודים למותם כמו צאן לטבח. לא ארץ, לא צבא. רק לפני 60 שנה, שבע מדינות ערביות הכריזו מלחמה על מדינת היהודים הקטנה, רק בת מספר שעות. היינו אז 650.000 יהודים נגד שאר העולם הערבי. לא צה"ל, לא חיל אויר נורא ואימתני. רק חבורה של אנשים קשוחים שאין להם לאן ללכת. זוכרים: לבנון, סוריה, עיראק, ירדן, מצרים, לוב, ערב-הסעודית - כולם תקפו בעת ובעונה אחת. המדינה שהאו"ם "נתן לנו" הייתה מורכבת מ-65 אחוז מדבר והתחלנו אותה מ-אפס. רק לפני 41 שנה נלחמנו נגד צבאותיהן של שלושת המדינות החזקות של המזרח התיכון ואנו מחקנו אותם אז, במלחמת ששת הימים. נלחמנו, במשך הזמן, בקואליציות שונות של מדינות ערביות עם צבא מודרני ומשופע בכמויות עצומות של נשק רוסי-סובייטי ועדיין ניצחנו. היום יש לנו מדינה, צבא, חיל אויר חזק ומפואר, כלכלת היי-טק, המייצאת במיליונים. אינטל - מיקרוסופט - איי.בי.אמ. מפתחים את העניינים שלהם כאן. הרופאים שלנו זוכים בפרסים חשובים בתחום הפיתוח הרפואי. הפכנו את המדבר לארץ. פורחת, מכרנו תפוזים, פרחים וירקות לכל העולם. ישראל שגרה לחלל את הלוויינים שלה!. שלושה לוויינים ביחד!.. אנחנו נמצאים במקום טוב באמצע יחד עם: ארצות-הברית (280 מליון תושבים), רוסיה (220 מליון תושבים), סין (1.3 מיליארד תושבים) ועם אירופה: צרפת, אנגליה, גרמניה (עם 35 מליון תושבים) המדינות היחידות בעולם ששיגרו משהו לחלל. ישראל, היום, נמצאת במשפחת המעצמות הגרעיניות יחד עם ארה"ב, רוסיה, סין, הודו, צרפת ואנגליה (אנחנו לעולם לא נודה בזאת, אבל כולם יודעים...). לחשוב שרק לפני 65 שנה הובילו אותנו, בבושת פנים, בלי תקווה למותנו. זחלנו מתוך האודים הבוערים של אירופה, ניצחנו במלחמותינו כאן עם קצת פחות מכלום, ובנינו לנו "אימפריה" מכלום. מי זה, לעזאזל, חליד משעל או נסראלה שיפחידו אותנו? שיבהילו אותנו, אתם מצחיקים אותנו. עוד מעט נחגוג יום העצמאות ובואו לא נשכח על מה מדבר החג הזה: התגברנו על הכל. התגברנו על היוונים. התגברנו על הרומאים. התגברנו על האינקוויזיציה הספרדית. התגברנו על הפוגרומים הרוסיים. התגברנו על היטלר. התגברנו על הגרמנים. התגברנו על השואה.. התגברנו על צבאותיהן של שבע מדינות, התגברנו על סאדאם. אז תירגעו, חברה', אנו נתגבר גם על אויבינו הנוכחיים. לא משנה איזה חלק של ההיסטוריה האנושית תנסה, תחשוב על זה, בשבילנו, העם היהודי, מצבנו מעולם לא היה טוב יותר. לכן בואו נרים את ראשנו ונזכור: לא משנה איזו מדינה או תרבות שניסו להתעסק איתנו נכחדו, בעוד שאנו ממשיכים בדרכנו!!! מצרים? מישהו יודע לאן נעלמה האימפריה המצרית. היוונים? אלכסנדר מוקדון? הרומאים? האם מישהו היום מדבר לטינית? הרייך השלישי? מישהו שמע איזה חדשות ממנו לאחרונה? ותסתכלו עלינו. עם התנ"ך. מהעבדות של מצרים, אנחנו עדיין כאן, מדברים את אותה שפה, ממש כאן, ממש עכשיו. הערבים עוד לא יודעים את זה, אבל הם ילמדו שיש רק אלוקים אחד. כל זמן שנשמור על זהותנו, נהיה נצחיים. אז סליחה שאיננו מודאגים, מקטרים, בוכים או פוחדים.. העניינים כאן בסדר. הם בהחלט יכולים להיות יותר טובים אבל עדיין: אל תתייחס לזבל התקשורתי, הם לא יספרו לך על הפסטיבלים שלנו כאן, על האנשים שממשיכים לחיות כאן, שיוצאים לבלות, שפוגשים חברים. כן! המוראל לפעמים שפוף, אז מה? זה רק מפני שאנו מבכים את מתינו בעוד הם צוהלים על הדם שנשפך. זאת גם הסיבה שבזכותה אנחנו ננצח, אחרי הכל. בבקשה העבירו את האי מייל הזה לקהילה היהודית ולכל מקום אפשרי בעולם, הם חלק מהכוח שלנו. זה עשוי לעזור לחלק מהם להרים את הראש מעלה. אמור להם שאין מה לדאוג. אמור להם לחשוב בגדול ולראות את כל התמונה. לשנה הבאה בירושלים. יום עצמאות שמח!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מבחינה דתית, אני ממש לא רואה את עצמי כיהודי, למרות שאני כן חוגג את החגים אני פשוט רואה בדת היהודית כדבר מוטעה.
לא בא להדליק מישהו עכשיו, רק רציתי להגיד שלמרות כל הדעות שלי נגד הדת- מאוד התחברתי לזה. אחלה אשכול מוטי.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() ![]()
when the pain takes control touch leaves you cold it's better sometimes not to pray Well I guess that's just the way that it goes why love dies no one knows but I love you till my very last breath don't say a word just leave me with your kiss of death -L.A. Guns- ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() כמה שזה נכון#!@#!@!!
הקב"ה אנ אוהב אותך! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() ממש אהבתי אחי
אשכול ממש יפה גם אני כמו יושי מוטו
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() מוטעה או לא מוטעה אין ספק שהדת הזאת היא מה שהחזיקה את העם הזה כל כך הרבה זמן
שאני חושב על זה זה פשוט מדהים, המנהגים של לפני 2000 שנה נשארו גם היום זה פשוט מדהים, ובגלל זה חלק מהמנהגים נראים לנו מוזרים האמת שצריך לעשות איזה שינוי אבל עדיף בלי, רק בשביל שיראו את העוצמה של העם היהודי שלא שינה את דתו ומנהגיו כבר יותר מ2000 שנה
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() גם אני לא מסכים עם כל המצוות שצריך לשמור,אך אני מסורתי,צם את הצומות,עומר,הולך לבית כנסת בקבלת שבת וכו'..
ובלי לשנות את הנושא,אחלה אשכול,מסכים איתך! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() היית משנה את זה "ללמה אני אוהב להיות ישראלי" כי האזרחים פה במדינה זה גם בדואים דרוזים צ'רקסים נוצרים מוסלמים שומרונים ועוד' והם חלק לא פחות חשוב מהמדינה וכל ההישגים של המדינה הם גם בזכותם.
אהבתי מאוד יפה אחי!
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() רק שלא תחשבו שאני כתבתי את זה
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() וזה מה שאני לא אוהב, עד שיש ארץ יהודית, להפוך אותה למוערבת, עם כל המוסלמים הבני זונות האלה שיש להם חצי מהעולם בשבילהם חייבים להיות פה בארץ הקטנה הזאת :\
![]() |
#15 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() מוסלמים?
דרוזים בסדר אני מסכים איתך, אני מכבד את הדרוזים אין לך מושג כמה אני מסכים עם זה בנוגע לדרוזים...
![]() |
#17 |
חבר מתחיל
|
![]() [quote=Yoshi-Moto]מבחינה דתית, אני ממש לא רואה את עצמי כיהודי, למרות שאני כן חוגג את החגים אני פשוט רואה בדת היהודית כדבר מוטעה.
לא בא להדליק מישהו עכשיו, רק רציתי להגיד שלמרות כל הדעות שלי נגד הדת- מאוד התחברתי לזה. אחלה אשכול מוטי.[/ גם אני מסכים איתך אבל ניראה לי שחלק מזה לא ממש קשור ליהדות אלה לישראליות.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
|
![]() ציטוט:
ותתפלא יש חיילים מוסלמים בצה"ל
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() [quote=rebox]
ציטוט:
לא מסכים, ישראליות זה משהו שקיים 60 שנה, יהדות זה מה שהחזיק את העם הזה המסורת... ^^אמינם, אוקי לא ידעתי שיש חיילים שמאמינים באיסלאם בצה"ל , אני מקווה שאתה מודע לזה שזאת הדת שקוראת להשמדת כל שאר הדתות, אני מקווה לזה שאתה מודע לזה שזאת הדת שמניעה את החיזבאללה,החמאס,אל אקצה וכל שאר ארגוני הטרור המוסלמים
![]() |
![]() |
#20 | |
|
![]() ציטוט:
בדקתי שמעתי רבנים, חקרתי בנושא מספיק, ואני לא רואה בדת היהודית כדבר שאני מאמין בו. זה לא אומר שאני לא מכבד את הדת. אלא* לגבי ההודעה הקודמת חחח...
![]() |