|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() טוב ככה יש לי פה שני שאלות שמתקשרת ביחד
אני הולך כנראה לפתוח בדיאטת חיבות בשיטת העעמסת פחממות לחטוב משמע 6 ימים גרעון של פחממות וביום השביעי העמסה של הפחממות המטרה הזו היא בשביל לפתח רגישות נמוך לאינסולין כך שחומצות שומן יתפרקו לי עד לכאן סבבה הבנתי שלמרות שמוצרי חלב הם חלבונים לדוגמאת קוטג הם מקפיצים את רמת האינסולין בדם ובכך מונעים חימצון שומן האם זה נכון? ומה אפשר לעשות לא לאכול בתקופת החיטוב בכלל מוצרי חלב?
![]() |
#2 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() אני לא שמעתי שהם מקפיצים את האינסולין או הסוכר להפך מוצרי חלב הם בעלי אינדקס גליקמי נמוך
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#4 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]()
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() רק שאני יבין Ud2 = Carb Cycling?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נלקח מפה ד"א http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=81&Page=2 עכשיו גם חלבון צריך חהיכנס לתא ובגלל זה יש הפרשה גבוהה של אינסולין בזמן עיכול החלב
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() להפך, קזאין מפחית את הפירוק השרירי בחיטוב, וסידן חשוב גם כן בשמירה על השריר
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אז המאמר לא נכון????????
![]() |
#9 | ||
חבר פעיל
|
![]() לא הבנת את המחקר- החלב עצמו מעלה את האינסולין בצורה חדה, לא מוצרי החלב! מצוטט מהמאמר:
(Mar;83 Suppl 1:S149-55, חלב הוכח כמשקה בעל אינדקס אינסוליני גבוה במיוחד (תגובה אינסולינית כבדה). לפי המחקרים הללו, ניתן ללמוד שחלב בעל תגובה אינסולינית חסרת פרופורציה, למרות שמוצרי החלב בעלי אינדקס גליקמי נמוך.
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() חלב וגבינה זה אותו דבר מן הסתם כנראה יהיה להם את אותם ההשפעות
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() מה שכנראה גורם לחלב להקפיץ את רמת האינסולין זה הלקטוז. שזה דו סוכר שנותן לחלב את הטעם המתוק שלו והוא באמת לא מומלץ בחיטוב. אפילו לא בימי העמסה. אבל במוצרי חלב דלי פחמימות אני מאמין שהכמות שלו מזערית.
אני אכלתי מוצרי חלב בקארב סייקלינג וירדתי עד ל 9 אחוז ( בפעם האחרונה שנבדקתי הייתי 10 אחוז אבל ירדתי מאז עוד משקל). שיהיה בהצלחה ותזהר לא להוריד יותר מידי את כמות הפחמימות עד לרמה של פגיעה חמורה בבריאות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() ביום ללא אימון הייתי אוכל 50 גרם פחמימות (לפעמים קצת יותר), כמעט הכל מירקות. ביום עם אימון הייתי משלים את כל הקלוריות ששרפתי באימון מפחמימות, בשייק של אחרי האימון ובארוחה שבאה שעה אחרי זה. אל תשכח אבל לעשות העמסה כל 6 יום.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() אין צריכה מינימלית לפחמימות, אפשר לחיות בלעדיהן בלי פגיעה בבריאות.
העניין שיש קצת יתרון לשמירה על כמות נמוכה ולא אפסית, מבחינת שמירה על מסת שריר.
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]() אני לא חושב כך, אני יודע את זה.
לפחות, זה מה שהמחקר של היום אומר. יכול להיות שיתברר שזה משפיע במשהו , אבל כרגע לפחות, משתמשים בתפריטים חסרי פחמימות בכלל (או דלי פחמימות בצורה די קיצונית) לטיפול בסוגים שונים של מחלות(כמו אפילפסיה למשל) ומהסיכומים שקראתי על הנושא, לא נראה שנגרם לאנשים נזק במשך הרבה מאוד שנים.
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא יכול להתווכח עם מחקרים, אבל בכל זאת, פחות מ 50 גרם של פחמימות שיבואו מירקות ולגוף שלו יהיה מחסור בויטמינים ויסיבים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]() אה נו ,עם זה אני מסכים, אם דואגים לאכול ירקות דלים יותר/חסרי פחמימות כמו חסה ומתספים במולטי ויטמין/מינרל אפשר לוותר לגמרי. גם סיבים תזונתיים לא חייבים בשביל לחיות, הם חשובים לעיכול ,לא לאיזה צורך מיידי של הגוף.
את הפחמימות עצמן, לא את כל מה שבא איתן, הגוף יכול לסנתז בעצמו מכמה מקורות ,אפשר לחיות בלעדיהן. נ.ב לא שאני בעד דיאטה שכזאת, אבל היא לא בלתי אפשרית...
![]() |
#19 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל