|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני אנסה להסביר כמה שיותר טוב את שאלותיי...
1. אני מתאמן כבר 5 חודשים במכון כושר ועליתי 8 קילו עד היום (מ-52 ל-60), אני גובה 1.71 . כמובן שגם אחוז השומן שלי עלה (מ-9.6 ל-13) יותר ויותר בזמן האחרון אני מרגיש שהבטן שלי דיי "מלאה" לא יודע איך להסביר... לא רואים לי ריבועים בבטן, אני יודע שזה בגלל אחוז שומן גבוהה, אבל זה בכל זאת מטריד אותי עיניין הבטן שלי שאני מרגיש שהיא קצת "גדולה". כשאני יעשה חיטוב אז הכל ירד ויראו יותר את הריבועים? 2. אבקה לעליה במסה, הבנתי שאבקות שמוכרים אחוז השומן הרווי הוא ממש נמוך (סביבות 1.5) ורציתי לשאול אם הקלרויות שלוקחים מהאבקה ביום זה יהיה כמו מאוכל? זאת אומרת אם כיום אני אני מכניס לגוף שלי כ-2000 קלוריות ביום מאוכל, אז אם אני אקח את האבקה אני יוכל לעלות ל3000-3500 קלורויות וכך לעלות מסה יותר מהר, לא? האם שלוקחים את האבקה אז גם השומן יעלה מהר יותר? או בקיצור, אם אפשר לעלות משקל יותר מהר עם האבקה, בהנחה שאני מתאמן קבוע ולא מזניח, אז זה בעם כדאי, לא? כי ככה אני אעלה במשקל (ובמסה) יותר מהר... תודה רבה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() 1-
נכון אם תעשה חיטוב כתוצאה מהפחתת אחוז השומן יראו את הריבועים כמובן. את השאלה השניה לא ממש הבנתי |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מקווה שהבנת |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: שרירים גדולים,לא שחיף....
|
![]() 1.אכן אם תעשה חיטוב אולי יופיעו ריבועים...אבל לפי הגובה שלך אתה עולה בסדר גמור ואתה צריך להמשיך מסה נקייה
2.לא הייתי ממליץ לך על גיינר מסיבה זאת שלפי האחוז שומן אתה נוטה להשמין אז התפריט שלך הוא בסדר. אנשים צריכים להבין שאם לוקחים אבקות זה לא אבקת קסמים שתוך יומיים אתה ארנולד שוורצנגר.. הם צריכים להבין שזהו סה"כ תוסף תזונה שיכול לעזור להם.כלומר:אם הייתה עולה עם התפריט שלך 200 גרם בשבוע והתפריט שלך פשוט מפוצץ ואתה לא יכול לאכול יותר אז רק אז תיקח תאבקה ואז תוכל לעלות יותר