|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
מושעה
|
![]() מיצידי על תחזיר יזבל אני לפני 10 ביקשתי סליחה יא רנני מסריח אבל עכשיו אני לא צריך ושום נעליים יא זבל עופות נבלה חולה
סליחה על הקללות ... תישרף עוד היום ! |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אני מריח פה באן ל....
תמיד ![]()
#3 |
|
![]() ארבל תתחשוב בו, כמו שאומרים מטומטם עם קבלות זו לא אשמתו.
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() באופן עקרוני אני אמור למחוק את הפוסט הזה אבל אני רוצה שיראו את התגובה שלי אליך ידידי היקר.
תקשיב מר בחור, אחד הדברים שאני שונא במדיום של האינטרנט זה העובדה שזה נותן לאנשים את ה"אומץ" לרשום דברים מהביטחון החם של החדר בבית שלהם מאחורי ההגנה של אמא ואבא (ובנינו אתה עוד מסתתר מאחורי אמא ואבא כי לפי הניסוח אין סיכוי שאתה בן יותר מ14 ) ואולי אפילו איזה כלב מחמד (במקרה שלך אני מהמר על פודל עם קוקיות וורודות ? ) ,צר לי אבל את המטרה שלך לא השגת, אני מנהל את הפורום הזה מספיק זמן כדי לא להתרגש מכל דביל בתול בן 14 שיקלל את אמא שלי/אחותי ,יאחל לי סרטן ושלל מחלות סופניות , ויפנטז עלי בכל מיני תאונות מחרידות שכוללות מוות איטי ומייסר (עד כמה שידוע לי יש פורומים שלמים שחושבים על זה ![]() הדבר היחידי שיצא מהפוסט הזה שלך ,זה שאתה הפסדת ...אתה הפסדת את הגישה לקהילה האיכותית הזאת שרק הולכת ומשתבחת, והכי חשוב הפסדת את הכבוד שלך ,אין כבוד בלפתוח 12 יוזרים ולקלל כמו ילד קטן שלקחו לו את הכדור ולברוח ,היית מרוויח הרבה יותר כבוד אם היית פשוט יושב בבאן שלך כמו ילד טוב ,וחוזר בגישה חיובית יותר ההפסד הוא רק שלך ,ואני מאחל לך עוד המון שנים מאושרות עם עצמך ילד קטן ופתאטי שכמוך לילה טוב.
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() ארבל האם אתה מגדיר את העובדה שאתה אוהב גברים כמחלה סופנית?
|
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
לא ,אתה מחוץ לטווח הסכנה.
![]() |
#10 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
|
![]() |
![]() |
#11 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() בואנה איזה מגניב אתה ארבל
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
מושעה
|
![]() מה שיש לי להגיד יא מיסכן בן 40+
דבר ראשון אתה כולה מנהל הפורום של תמונות ואתה בדוק היתה ילד כפות עד לפני שהתחתה להיתאמן אתה כל היום מול המחשב כמו איזה אפס מה אתה חש יא שרלילה מהלכת מה לי ולך ? אתה בן 25+ אני בן 17 ואין ביניינו שום קשר חוץ מיזה שאתה גיי מסריח ... עם היתי ביגילך או אתה בגילי היתי שובר לך את כל הלסת וגומר לאמא שך על הפרצוף.... קיצר תהנה עם פורום התמונות שלך ומחק תנושא הזה כי כל הילדים המסכנים שהיו פעם כמוך קופצים פה ... כמו שאמרתי יש פה בדיוק 5-7 רציניים והם לפחות סבבה ולא הומואים כמוך חשים שעם הבאתי לי באן זה לא מעניין לי תתחת Thesun שב בשקט ילד חלש למה יום אחד משיהו יעקור לך תעניים Sixfuck אתה סבבה אבל רק אחרי ארבל ההומו הזה מה שיש לי להגיד לך יא מרוקאי מסריח ! ארבל סליחה על הקללות על ההורים לא שזה אכפת לי אבל עם אתה הומו ומתעצבן מזה אז סליחה ( כמו שאמרתי לא אכפת לי לראות עכשיו את כל המשפחה שלך נישרפת לי מול העניים)! ועוד משו לא פוחד ממך יא בן :):):):) למה מי אתה יקוסינל :):):):):):) מה אתה כבר יכול לעשות יא בן :):):):) לפוצץ אותי מכות? נכון גם אפשרות ! אבל אני יצחק לך בפנים ויגיד לך כמה אתה הומו ! קיצר סתום תפה שך ותהנה בפורום המזויין הזה! |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
![]() יש לי עיניים יפות. אם תנסה להסתכל עליהן מקרוב אתה גם תראה איזה מצח יפה יש לי
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
|
![]() ציטוט:
זה ממש נס רפואי בן אדם בן 17 עם יכולת שכלית של סנדלים תנ"כיות ! אדיר ! ורק בשביל הפרוטוקול ,אני אחגוג השבוע 20 אביבים ,תגיד מזל טוב אם בא לך ![]()
![]() |
#16 |
Banned
|
![]() לילה טוב קוקי
|
![]() |
![]() |
#17 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
בונה תראה איך אתה מדבר כמו איזה חנון :):):):):):) שב בשקט כבר אתה כולה מנהל תמונות פורום זה הכל אתה כלום היתי דוחף לך נרגליה לתחת עכשיו יא הומו |
|
![]() |
![]() |
#18 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
אני זוכר אותך טוב ! בן :):):):) קטן שמוק מסריח! |
|
![]() |
![]() |
#19 | |
|
![]() ציטוט:
הייתי אמור להשעות אותך עד עכשיו (בפעם ה200),אבל אתה ממש משעשע אותי אז אני אתן לזה להמשיך עוד קצת לפני שאני נועל את כל הסיפור הזה. תגיד עליי מה שתגיד ,אתה יושב מול מחשב כבר שעתיים ויוצר יוזרים ,כדי לקלל אותי על זה שהעפתי אותך ובצדק מה"פורום המסריח שלי" אם הוא כל כך גרוע ,למה זה כל כך כואב לך שעפת מפה ? אתה סיפור עצוב,חבל,הייתי בטוח שהכסף ששלחתי ב"יום טוב" יגיע למטרה ,אבל אני רואה בחור כמוך ואני מבטין שטעיתי.
![]() |
#20 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חזקקקקק עד כמה בנאדם יכול להיות מטומטםםםםםםםםםםם רגע אחרי שקיללת מה אתה מצפה שהוא יחזיר אותך יעני? מה ייצא לך מזה יא חתיכת חנון מסריח.. פשוט זבל של אנשים נכנסים לפה לפעמים.. |
![]() |