|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() פעם משהו אמר את זה ולא התייחסתי בכלל הוא אמר עם אתה עובד על רגליים חזק כמו תרגיל סקוט אז משפר תהורמונים הוא משהו כזה........ בגלל שברגלים יש הורמון גדילה אז זה גורם לגוף שלך לעלות במשקלים יותר מהיר ........ וגם הגוף שלך ניהיה יותר חזק ותוכאל להרים משקלים יותר כבדים ?
יש משהו במה שהוא אומר ??? או שזה שטויות כי זה ניראה לי מה זה שטויות שעם אני יעבוד על רגלים ממש טוב אז החזה שלי היגדל ...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אתה מפעיל יותר שרירים ---> משתחחר יותר הורמון גדילה.
![]() |
#3 |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() ומה סתומרת הורמון גדילה אחי ???? עם אני ממחזק תשרירים אז ניהיה לי הורמן גדילה ??
שברגליים במיוחד יש הורמון גדילה ? בדיוק ככה ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() יענו אם אני עושה דדליפט הגדילה של השרירים האחרים תהיה מואצת?
במעשי כמה זה תורם?
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תורם מאוד
![]() |
#6 |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() עודד אנשים ??
האם עבודה על רגליים גורמת לגדילת כו הגוף ? בגלל הורמון שיש ברגליים ? ובמיוחד עם המכשיר סקוטט אז זה ממש עוזר .... זה באמת נכון ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תראה אחי,
כשאתה עושה תרגילים מורכבים כגון סקוואט ודדליפט,אני חושב גם בנט אובר אבל לא משנה אז הרבה מאוד הורמונים מופרשים בגוף..זה גורם לגדילה טובה יותר של הגוף |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() דבר ראשון תילך לפורום דיבורים כללי צץ שם איזה מאמר פתאום על Gh.
דבר שני כמו שרשמתי סקוואט לא מאמץ רק את הרגליים אלה עוד מלא קבוצות שרירים שעוזרות לייצוב+ זה שהרגליים הם הקבוצת השרירים הגדולה בגופנה. כול שריר שמגורה לגדילה, מגרה גם הפרשת Gh. לכן ככול שמגרים יותר שרירים יותר Gh יופרש. הgh יכול גם להיקלט בשרירים שלא עבדנו עליהם ספציפית באותו יום וככה לגרום לגדילה טובה יותר (אני לא בטוח כול כך בקשר לחלק האחרון אבל זה משהו בסגנון)
![]() |
#9 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() סקוואט בנץ' פרס דדליפט ועוד משחררים הרבה הורמון גדילה, יש סיבה שהם עדיפים על סתם כפיפות מרפקים
![]() |
#10 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() זה לא מדע טילים כמה שיותר שרירים עובדים במקביל יותר הורמון גדילה מישתחרר
שזה אומר בעצם שבתרגילים מורכבים יותר הורמון גדילה מישתחרר
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() בתרגילים מורכבים אתה עובד על מספר מפרקים בו זמנית ומלבד השריר מטרה עובדים גם עוד שרירים שהם מייצבים ותומכים, הם המשניים, והשריר מטרה הוא הראשי
זה כמו לעבוד בישיבה ולעבוד בעמידה - בעמידה אתה תתעיף פי 30 ובקשר להורמונים, זה נכון, ככל שאתה מאמץ יותר חלקים בגוף ככה משתחרר יותר הורמון גדילה |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
במעשית מי שלא עושה דד ליפט לא יודע שהתרגיל השזה שם בכיס הקטן כל תרגיל גב אחר |
|
![]() |
![]() |