|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() בדרך כלל מה שאני עושה זה אוכל ארוחת בוקר. אחרי שעתיים אוכל ארוחה עם הרבה פחמימות מורכבות וחזה עוף, ואחרי 2-3 שעות הולך לאימון.
אבל אם לארוחת בוקר אני אוכל 100 גרם שבולת שועל + אגוזי מלך + קצת סוכר ענבים + צימוקים + קינמון + סקופ חלבון ואחרי איזה שעתיים שלוש הולך להתאמן זה בסדר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
|
![]() מה עם הארוחה שאחרי אימון? והארוחת צהריים עם המנה הבשרית ומנת הפחמימות המורכבות ? יהיה לך בלאגן גדול. הכי טוב זה ללכת לפי התפריט. אחרי ארוחת צהריים (2-3 שעות) לאכו לארוחה שלפני אימון ולהיתאמן. גם אני חשבתי בדיוק כמוך אבל הבנתי שזה בעצם דופק לך את כל הרצץ השעות והזמן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() אני בשישי-שבת תמיד אוכל את הארוחת בוקר של כל הש"ש והסקופ חלבון ושעתיים אחרי הולך להתאמן והכל בסדר... זה הכל בתחושות אין שום דבר שדופק...
כשאני חוזר אני אוכל את החזה עוף והאורז והסלט ושאר הדברים.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לא הבנתי ממש מה השאלה
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() זה בסדר רק תוריד את האגוזי מלך הם מעקבים את הספיגה , ההתי ממליצה לך לאכול גם מיד לפני האימון פחמימה זמינה שיהיה לך מאגרי פחמימות תחיליים לפני שהגוף ישמש בקיימים
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל