|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: משועמם אש
חדר כושר: כל מיני
|
סיפור אישי
אני חייב לשתף אתכם במשהו שקרה לי...
ויש אישור לצחוק ולהסתלבט חופשי ![]() בעבר הרחוק רציתי להיות דוגמן.... ניגשתי לסוכנות "לוק" עם אבא שלי.... חחחחח אני נקרע מצחוק... איך שנכנסתי.... אחת הבחורות שם הביטה בי ואמרה לי "אתה מה שאני מחפשת!" אני כולי בבלבלות אמרתי זהו אני הולך להיות מפורסם (בלב שלי אומר "איפה לחתום") חחחחחח אחרי שישבנו ודיברנו הסבירה לנו מה הולך להיות בוק אינעל בוק הבת :):):):) אומרת לי... " תשמע, נוכל להתחיל התהליך אם תיפטר מכמה קילוגרמים..." חחחחחחחח איזה סטירה דפקה לי הכלבה!!! אחרי חפירות של שעה וחצי???? לא יכולת להגיד כבר בהתחלה... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זהו אחים....זה מקרה שאולי בעתיד בעזרת ישראל בודי ובעזרתכם אולי אחזור אל הכלבה הזאת ואומר לה הינה ...חזרתי רואה? מרוצה? נפטרתי מארגז של ק"ג ! עכשיו תחזירי לי את התמונות שלקחת לי בשנת 98!!! חחחחח לא יודע מה עבר לי בראש אז...ניסיתי.. נו? אל תגידו שלא ניסיתם...???? ועכשיו תתחילו להסתלבט!!! ![]()
"אמר איש חכם, תצליח תרוויח רק אם לעצמך תוכיח..." והאיש החכם הוא אני ![]() פעם שמן... תמיד שמן - ראסמי זו מחלה! "הניצחון אוהב הכנה מושלמת" "תן לאדם דג, הוא ישבע ליום אחד; למד אותו לדוג, הוא ישבע כל חייו" |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אחי נישבר לי הפינג'אן !!!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
כללי:: משועמם אש
חדר כושר: כל מיני
|
![]() ציטוט:
אבל אני יודע שגם אז היא פיספסה משהו.... יכולתי לעשות פירסומות לקבב של זוגלובק או עוגיות עבאדי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
"אמר איש חכם, תצליח תרוויח רק אם לעצמך תוכיח..." והאיש החכם הוא אני ![]() פעם שמן... תמיד שמן - ראסמי זו מחלה! "הניצחון אוהב הכנה מושלמת" "תן לאדם דג, הוא ישבע ליום אחד; למד אותו לדוג, הוא ישבע כל חייו" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |