|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: לעשות כסף באינטרנט - הכנסה פסיבית
|
![]() ניתן לקנות ב20 שקל כרטיס בינלאומי בכל סניף דואר בארץ. לא צריך חשבון בנק ולא צריך כלום. ניתן להפקיד בכרטיס מזומן של עד 1000 שקל.
http://web02.postil.com/postshirut.n...3?OpenDocument זה פיתרון גדול גם אם רוצים לקנות משהו באינטרנט ולא רוצים לסכן את מספר כרטיס האשראי האמיתי שלכם
![]() |
#2 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() פיייייייייייייייי מצוין
תודה עריכה: איך קיבלת תכרטיס של Bux דרך הדואר? ואם אתה יכול להוריד תכסף בכספומטים של בנק פועלים דיסקונט וכו?
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() גדול אחי
תודה ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מכיר את זה אבל לא חשבתי על זה
רעיון ממש טוב דרך אגב תגיד אתה משתמש בתוכנות שלוחצות בשבילך על הפירסומות באתר? יש דרך לעלות על זה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
אז אין להם דרך לעלות עלייך, אבל לא שווא תסיכון, חבל סתם אחרי חודשיים להתבאס
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אין נסיון אישי אבל כול החברים שעשו את זה לא קיבלו שום דבר לאומ האחרים שתמיד מקבלים את הכסף ללא בעיות ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() השתמשתי בה לכמה ימים אבל אמרתי מה זה סתם סיכון וגם אתה צריך להכניס את השם משתמש וסיסמא שלך
בסוף שתבוא למשוך את הכסף הוא ישנה לך פרטים וימשוך במקומך אבל מדאיג אותי שכבר יש לי 4.6200 דולר בחשבון והשתמשתי בתוכנה הזאת כמה ימים אז הם ידעו את הסיסמא הקודמת שלי שיניתי אותה כמובן אחרי שמחקתי את התוכנה אבל יש להם איזשהי דרך לקחת לי את המשתמש? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
כללי:: אני זה אני
עוסק ב:: גרבצן
חדר כושר: אנרגים
|
![]() דייייייייייייייי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() איך השגת את המאסטר קארד?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ניסית את זה פעם?
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() Isabel Marco תפסו משתמש סיני שפתח 80 משתמשים. הם תפסו גם בן אדם שהשתמש בתוכנת Auto Clicker ככה שכן יש להם שיטות
לגלות אנשים שמשתמשים בתוכנות ואם מישהו משתמש בתוכנה הסקריפט של האתר בסופו של דבר יעלה עליו. בפורום שלהם יש פורום Cheaters וכל פעם שהם תופסים מישהו הם מפרסמים שם. איך קיבלתי את הכרטיס בדואר? כשאתה עושה מנוי פרימיום אתה נרשם באתר Payoneer לקבלת כרטיס אשראי, אתה צריך לדעת את מספר הדרכון שלך (פספורט) בשביל זה. אחרי שאתה נרשם הם בודקים את המספר, לאחר יומיים שולחים מייל ומודיעים שהכרטיס בדרך אליך! קיבלתי את הכרטיס אחרי שבוע בדואר, עשיתי לו אקטיבציה בעזרת הססמא הקודמת שלי וקיבלתי ססמא לכרטיס באתר עצמו.
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() בן :):):):) של רעיון..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() זה רעיון טוב, אבל נניח שאני רוצה לקנות תחבילה של ה500 משתמשים ב459 דולר,
איך אני אמור לעשות את זה אם המקסימום שאני יכול להכניס לכרטיס הוא 1000 ש"ח? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מעדיף לקנות 500 בהתחייבות שיחליפו לי כאלה שהם לא פעילים. חוץ מזה, כמה זה כבר 459 דולר + 59 דולר פרימיום? בסה"כ 1800 שקל, שזה משכורת חודשית + קצת תוספת. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() פשש זה יכול להיות ממש טוב!
חבל שאני עני =[ |
![]() |
![]() |
![]() |