|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() היי אני די תקוע מבחינת הורדות בגלל שהאתרי טורנט שאני משתמש בהם להוריד סרטים הם פומביים...
למישהו יש משהו בדוגמאת torrentleech ויכול לארגן לי הזמנה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל ראשי
|
![]() אני אשמח גם כן להזמנה
yogggie@gmail.com אני מוריד ממינינובה... זה פומבי אבל אמין ותאכלס נראה לי שזה יורד די טוב... יש לי אוסף של סרטים (כרגע עומד על למעלה מ415 סרטים) תוך כמה זמן אפשר לצפות להוריד סרט מאתר שצריך להרשם אליו? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
חדר כושר: הולמס פלייס באר שבע
|
![]() יש לי הזמנה ל- TL .
ואני מוכן לתת אבל בגלל שיש לי רק אזהרה אחת ( בעקבות הזמנות של אנשים טיפשים שזייפו ) . אני אתן את ההזמנה שלי למישהו שב- 100% לא ירמה .... זה מאוד חשוב! דברו איתי במסן אם מישהו מעונין : ganz_10@hotmail.com
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() אני משאיר תמחשב דולק שבועות שלמים ומעלה קבצים סתם לכיף.. בבקשה תשלח לי הוספתי אותך במסנ
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי הזמנה ל- TL .
ואני מוכן לתת אבל בגלל שיש לי רק אזהרה אחת ( בעקבות הזמנות של אנשים טיפשים שזייפו ) . אני אתן את ההזמנה שלי למישהו שב- 100% לא ירמה .... זה מאוד חשוב! דברו איתי במסן אם מישהו מעונין : ganz_10@hotmail.com
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() misha40@gmail.com
לא מרמה, לא יודע איך עושים את זה, וגם לא מעניין אותי לעשות את זה, וגם לא מזייף = ובכלל לא יודע על מה מדובר ואיך עושים זאת ! תודה מראש ביי ערב טוב חג שמח שבת שלום המשך יום נעים ביי ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
כללי:: snir aharon
חדר כושר: Sportov Gan Yavne
|
![]() איי איי
יש לי טורנט ליצ כבר שנה ואני מזייף מאז שקבלתי תמשתמש .. החוכמה זה לזייף נכון כי הם רואים תמטומטמים שה Ratio שלהם גבוה מידי |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() תזייפו נכון והכל יהיה בסדר, יש כאלה מטומטמים שמזייפים כאילו אין מחר ואז מעיפים אותם+מי שהביא אותם... זה מה שנקרא חסרי השכלה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() בלי לזיין תשכל , קיבלתי באן לאחר שנה וחצי של זיופים ודפקתי גם את מי שהביא אותי לאתר - לא עושה את זה יותר .
עכשיו הבאתי הזמנה לסאן והוא נרשם והכל טוב , עכשיו אני מקווה שהוא לא יזייף . נ.ב רק שתדעו , רוב הזיופים באתר הזה הם מישראלים - בושה . יש לכם בעיות לשתף ?
![]() |
#10 |
מנהל ראשי
|
![]() עדיין לא היה מישהו נדיב שיתן לי הזמנה...
אני לא מזייף וגם אין לי מושג מה זה אומר. תודה מראש למי שישלח לי. yogggie@gmail.com |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() ...
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]()