|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני מאוד מתעניין בחיל הים ..
הרבה אומרים שזה קשה ולא שווה את זה .. וחלק אומרים שזאת חוויה רצינית ואסור לפספס .. מה אתם אומרים , בבקשה למי שיודע כי זה משפיע לי לבסוף על ההחלטה .. מדובר על דבורים ובמקרה שלא ילך אז סטילים ..
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וגם יש את יחידת סנפיר שהיא יחידת צוללנים שאתה מגיע דרך סטיל"ים אבל 1 למיליון מגיעים לשם ואישית לא הייתי לוקח את הסיכון |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מה ההבדל בין סטיל לדבור?
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אוקי הבנתי את דעתך , ואם בכל זאת חיל הים , מה אומר דבור או סטיל ?
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מדריך חדר כושר ממכללת "גבעת וושינגטון"
|
![]() אח שלי היה תומך לחימה בשייטת....נהנה מאוד, לא קשה, בא כל סופ"ש הביתה חמשוש!
ממה שאמר לי, סטיל"ים זה אחד הדברים שבחיים לא ההיתי מתקרב לשם! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() לשירות בסטי"לים/דבורים יש חסרונות, כמו בכל מקום אחר בצבא.
לאלה שאוהבים את הים ואת השיט, יהנו בכל מקרה בתפקיד הזה. שאלה לכל אלה שפסלו את המקום הזה, אפשר לדעת על מה הידע שלכם מסתמך? (ולא, תוכנית של עובדה לא נחשבת, כנ"ל לגבי "דוד של אח של סבא של אמא של חבר של ידידה שלי שירת שם") |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() רק שתידעו שלעובדה יש אינטרס להוציא את הצבא הכי גרוע שאשפר על תיסמתכו עליה ביכלל
כבר קרה מקרה שהם ערכו קלטות כדי להוציא חייל גבעתי שאמרו שוידא הריגה בילדה פלאסטינאית ובסיום החקירה היתברר שזה לא היה נכון בכלל לדעתי כל שרות בצה"ל כמו ששומר חומות מעניין בצורה מסוימת תאמת להגיד לכם צוללות זה בין :):):):) תחשוב על זה כן אתה לא יוצא הביתה ( בכל מקום אם אתה קרבי) ויוצא לך להיות הרבה בחו"ל קשה כמו כל דבר אבל הרווח הרבה יותר גדול תנסה לפי דעתי לישאוף לצוללות כמה אנשים אתם מכירים שהיו שם ובאמת שזה כזה חרא? חבר של אח שלי שם ואמר לי שפשוט מצויין שם
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אאם לא הייתי איפה שאני הייתי רוצה להיות ב3 מקומות
או בימ"ס של מג"ב או באגוז או בשיריון תאימנו לי יש לי שם שתי חברים ואחרי שאתה חייל ואתה כבר מכיר קצת את הצבא אתה לומד להעריך אותם וכמה הם עוזרים לך תישאלו כל חיר"ניק כמוני או כל אחד לא משנה איפה בצה"ל מטכ"ל וכו ומי שמבין יגיד לכם מזה שיריון כל מקרה אלה ה3 מקומות שהייתי רוצה להיות אם לא הייתי בחטיבת חיר שאני נימצא בא כרגע
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() דרך אגב יש לי חבר כרגע בשיריון עושה יצאות של 14 6 תגידו לי איפה יש עוד לוחמים בצה"ל שעושים כאלה יציאות ועזבו את תותחנים זה אני ממליץלהיתאבד ולא ללכת לשם חחח
אפילו שמעתי שיש שם יציאות של שבוע שבוע
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() oyabon בלי לייבש , באמת , לא הבנתי מה אתה רוצה חח מה אתה מנסה להסביר פה ?
שאלתי שאלה ממש פשוטה למי שבצבא , מה אתם אומרים על דבורים\סטילים ..חח
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תאמת אין לי מושג אבל לך לצוללות תנסה לפחות עדיף לך
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אתה הולך לצוללות אתה חוזר הומו
חחח ובן דוד שלי משרת על סטי"ל עכשיו גם אני דיי רוצה חיל הים אבל הוא אומר לי לא להתקרב לשם, אפילו שיש שם צחוקים וכו' עם חברים אבל עדין כמו סרדינים כולם כל הזמן ביחד קח בחשבון שאין לך זמן לעצמך לבד בקושי לאונן לא תאכל ואגב אוננות, אין שם בנות חחח בעצם אולי יש חובשות אבל נדיר