|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: אני זה אני
עוסק ב:: גרבצן
חדר כושר: אנרגים
|
![]() לפני 3 ימים עשיתי אימון חזה וקדמית אחרי שלא התאמנתי כמה שבועות בגלל בעיה אישית
קיצור עשיתי תאימון וזה קמתי בבוקר והיה כאבים כאלה רגילים של יום אחרי אימון לא משהו מיוחד בוקר שאחרי אני כבר בקושי יכול להזיז תידים והחזה כואב מת היום אני קם ואני כבר במצב שאני לא יכול ליישר את הידים אני מרגיש שאני מיישר אני מרגיש שהשריר שמה בפנים או מה שזה לא יהיה פשוט נקרא שמה הבעיה הזאת בימיוחד ביד שמאל מה אני יעשה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() כמה שעות אתה יושן בלילה?
גם אצלי זה ככה אבל היום ישנתי 10 שעות בערך בלילה וקמתי כמו חדש! |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() חחח תלמד לא להשתגע ולהפציץ אימון אחרי שלא התאמנת תקופה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני יושן סבבה נראלי שיש לי ת 7 שעות בלילה
והיום דפקתי ישנתי מצוין 10 שעות |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() מחר יעבור אחינו...
|
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
1. תקרא את הפוסט הזה http://www.israelbody.com/showthread.php?t=44597 2. תלמד לקח, פעם הבאה שאתה חוזר לאחר הפסקת פעילות של מס' שבועות, תחזור לאט ובזהירות ולא להפציץ.
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() חח רן תאמין לי שאן לי בעיות של שגיאות כתיב
בכיף אני יכול לדבר עם סימני פיסוק, פשוט שאני לא אוהב את זה ממש. ואם היתה לי טעות כתיב בפוסט זה רק במילה נקרא שאני לא בטוח אם כותבים נקרע או נקרא אני יודע שנקרא זה כאילו אני קורא ספר, ונקרע זה כאילו אני נקרע מצחוק אבל אני לא יודע אם רושמים נקרא או נקרע מתי שמתכווונים לנגיד נקנרע\א מצחוק.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אפשר לזרוע מלח על הפצעים?
בדרך כלל במצבים כמו שלך, זה מחמיר עוד יותר ביום שלמחרת.(מחר אתה לא מתעורר בבוקר :o) היית צריך לחזור בהדרגה, לאט לאט. כרגע אין לי טיפ אחר אליך חוץ למחכות שיעבור.