|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() קניתי לפני שבועיים וחצי את האבקה סיריוס מאס והיא כבר נגמרה לי
![]() עכשיו אני מעוניין לקנות אבקה חדשה.. חשבתי ללכת עוד פעם על סיריוס מאס אבל ההורים לי אומרים לי שזה יותר מדי שומן רווי... אז הסתכלתי על אבקות אחרות כמו פרפקט 3000 ואופטימיום גיינר.. אז רציתי לשאול מה יותר טוב ואיזה אבקה יותר טעימה בטעם שוקו.. תודה מראש לעוזרים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() וואלה אחי,כל שבוועים-3 לבזבז 450ש''ח זה לא זול בכלל..
אתה צריך לשלב בתפריט שלך את האבקה מבין? נגיד אתה בונה תרפיט וחסר לך ערכים אז תמלא אותם מהאבקה.. סיריוס ממס דווקא נחשב הגיינר הכי נמכר.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() סליחה שאני לא קשור.... אבל קנית את המארז של ה5.5 ק"ג?
כמה קילו עלית בשבועיים שלוש האלה? ובאיזה כמות צרכת תאבקה מבחינת יומיום? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עליתי קילו אחי או פחות... אמממ התזונה שלי הייתה ככה פחות או יותר: בוקר ישר שאני קם:3/4 מנת הגשה של סיריוס מאס ארוחת 10: לחמניה עם 2 פרוסות גבינה צהובה 5% שומן ארוחת 12: לחמניה עם פסטרמה צהריים: 250 גרם חזה עוף עם ספגטי לפני אימון:מיץ תפוזים שאני סוחט מ-3 תפוזים + 4 תמרים מייד אחרי אימון: מנת הגשה של האבקה סיריוס מאס שעה וחצי אחרי אימון: 4 פרוסות לחם קל +גביע קוטג' 5% + 2 בייצים קשות ביום ללא אימון: בבוקר ישר שאני קם:3/4 מנת הגשה של סיריוס מאס ארוחת 10: לחמניה עם 2 פרוסות גבינה צהובה 5% שומן ארוחת 12: לחמניה עם פסטרמה צהריים: 250 גרם חזה עוף עם ספגטי ארוחת ביניים:בננה ארוחת לילה: 2 טוסטים ולפני שינה 3/4 מנת הגשה של סיריוס מאס |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מושעה
|
![]() מה עשיתה בזה?
אם אתה במאסה ואני משער לעצמי שכן,אז אתה צריך תפריט יותר מזין.לא פלא שעליתה קילו בשק שלם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה יכול לפרט בבקשה? כי אני לא מבין כשאתה אומר בכלליות.. תגידי בפרטים מה לא טוב בתפריט.. ואיפה.. דרך אגב אני אחד שקשה לו להעלות במסה ומהטרה של הדיון הזה היא לא מה היה.. אלא עכשיו איזה אבקה לקנות.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אם קשה לך לעלות במסה,אתה חייב לבלות הרבה ליד המקרר,גיינר בהחלט יעזור לך,סיריוס זו אבקה נהדר,אבל בהחלט יש פתרונות זולים יותר כמו הגיינר של Mrm לדוג'..
תבנה תפריט והכל תחשב במחשבון תוסיף גיינר אם חסר ערכים וזהו אחי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הבעיה שההורים שלי לא רוצים שאני אקנה עוד פעם סיריוס מאס בגלל שיש בזה הרבה שומן רווי.. מה אתה אומר על פרפקט 3000? אבקה טובה למסה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() Perfect 3000 גם טובה,יש לך שם 7מנות שכל מנה יש 536פחמימה,60חלבון,2440קלוריות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |