|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: ולדי
חדר כושר: ג'ים קלאב
|
![]() טוב חח תשמעו זה בטוח קרה לכולם אבל אני מגלה כמה שטויות חברים שלי אומרים
![]() הם "כביכול" מבינים מה לעשות ואיך להתאמן והנה מקבץ של דברים שהם סיפרו לי(אני התייאשתי מלדבר איתם) מתי שאתה מתאמן תעשה רק מתח שכיבות שמיכה וכפיפות בטן ובין לבין בזמן המנוחה תאכל ביצים(ככה אמר לי אחד שמחשיב את עצמו סוס) חבר שלי(שהוריד דרך אגב סביבות ה20 קילו ואני מעריך אותו מאוד על זה) אומר לי שהוא יוצא ללכת בערבים ומוריד לפעמים 2 קילו בהליכה אחת!!! ![]() הוא גם סיפר לי איך הוא יהפוך את שכבות השומן שלו לשריר אחרי שהוא יגמור את הדיאטה(והבן אדם עם הביצים תמך בו ואמר צודק זה נותן לך יתרון על כולנו שיש לך שומן ואני כזה WTF..) אחר כך אנשים שחשבתי שהם מבינים סיפרו לילד אחד שחשב שאימונים פוגעים בגדילה,שזה רק עוזר ושכדי להתאמן..אז חשבתי וואו הוא בטח מבין..ואז הוא אומר רק אם אתה יושב אסור לעמוד בשום תרגיל שאתה עושה זה פוגע.. אז זה מקבץ מדברי החוכמה שסיפרו לי.. תספרו גם סיפורים מעניינים שלכם..בטוח שיש לכם..
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מדריך חדר כושר ממכללת "גבעת וושינגטון"
|
![]() בליל הסדר היו לנו במשפחה הרבה דיונים מעניינים על האבקות!
הנה כמה משפטים שהיו באוויר: "שתגדל, כל העור שלך יהיה רפוי ויבש" "זה מנפח אותך זה לא שריר" "חבר שלי לוקח אבקות והוא נהיה סוס" ועוד כל מיני כאלה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() "תיקח חלבונים זה ינפח אותך משהו אש אני אומר לך עזוב שטויות תקשיב לי אחי!!!"
עזוב התעייפתי מאנשים בחדר כושר, שיעשו מה שבא להם והנושא הזה נטחן בלי סוף כבר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() כדורסל יכול לעשות אותך יותר גבוה אז אותו דבר שמשקולות יעשו אותך נמוך
תאכל הרבה חלבונים זה חשוב..התחלתי לאכול הרבה במבה נראה לי יש בזה מלא |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() "תפסיק עם האבקות ניפוח"
"קריאטין ? אההה סטרואידים" כשתגדל הכל יהפוך לך למידלדל אתה תשבור ת'גב.. יש עוד פוללל
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() כבר הזכרתי את זה אבל אני ארשה לעצמי שוב:
איזה ערס מהכיתה שלי הסביר לי בחוכמתו הרבה שחלבונים יעשו אותי אימפוטנט, שמתי עליו זין ואמרת "כן אני יודע" הוא לקח את זה ברצינות הטמבל, אחר כך חברות של חברה שלי שאלו אותה איך היא נמצאת עם מישהו שלא יוכל לספק אותה חחח =\
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לי יש משהו שמנצח הכל, חברים שלי שלא ראו אותי הרבה זמן אמרו לי בונא אחי איך התנפחת, ופתאום חבר שלי שהיה לידי אומר אבל זה לא חוכמה הוא הולך למכון..........
אפילו יותר גרוע מהקטע עם האבקות (סטרואידים) חלבון נכון? :\ |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |