|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אני יבקש שתתיחסו לשתי השאלות תעשו כאילו 1) תשובה 2) תשובה ( יושי מוטו אני יודע שאתה כבר לא מגיב כאן אבל בכל זאת זה יהיה נחמד אם תגיב)
1) אני עובד על חזה פעם בשבוע (לא משנה למה) והתרגיל הראשון והמרכזי שלי זה כמובן בנצ' אז אני רוצה לשאול אותכם מה הדרך הכי טובה לעשות כדי לסחוב בנצ' 5 סטים (לא כולל חימום) כאילו 5 סטים של 20 חזרות (סתם דוגמא) או פרמידה 12,10,8,6,6 סתם דוגמא כאילו תפרטו ותגידו מה לדעתכם הכי כדאי ושאני יקרע אחר כך. תודה 2) היה לי טיול מיום שלישי עד שישי והפסדתי בין היתר אימון רגליים ויום אחרי הטיול (שבת) קמתי עם כאבים ברגליים (בחלק הנגדי לשריר התאומים הכאב בעצם) זה כואב לי כל עם שאני רץ או קופץ וניסיתי לעשות סקוואט עם משקל גוף ונורא כאב לי אז רגליים אני לא יכול לאמן כרגע כבר איזה שבועיים לא אימנתי אותם אז זה כנראה מהמסלולים בטיול ולא מהאימונים אז השאלה שלי אם זה שבר מאמץ וזה יעבור או להתחיל לדאוג... (זה התחיל בשבת והיום כבר יום שלישי) תודה רבה לעונים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() 1.בעיקרון מה שנוח לך, אני יותר אוהב את הפרימדות כי עומס הולך ונבנה ולא בשוק על הגוף.
אתה גם יכול לבחור נגיד מספר חזרות מסוים, נגיד 8. וכול סט את מעלה משקל ל8 חזרות האלה. 2.אני לא יודע אם זה שבר מאמץ, לפי מה שאני מכיר שברי מאמץ עם באזור העקב אבל יכול להיות כדאי שתילך לרופא. אין לך מה להפסיד מיזה.
![]() |
#3 | |
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
גם אם אתה לא עובד ב100% שלך אתה עדין עובד.
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
וכל הפורום חוץ מתומר נקניקים |
|
![]() |
![]() |