|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() טוב אז בניתי תפריט על המודלשל התפריט באתר אממ בגלל שאני מתאמן בבסיס אז האימון הוא בבוקר בסביבות השעה 11 וחצי...בבקשה תעזרו לי לשפר את התפריט ....
תודה מראש ארוחת בוקר – 6:30 קרונפלקס עם חלב 1% 1 ירק כלשהו ארוחה 2 10:00 2-4 פרוסות לחם קל 6 פרוסות פסטרמה דלת שומן 2 כפית שמן זית 1 מלפפון ירוק + חסה 11:30 אימון 12:30 סיום אימון 1.5 כף חלבון מי גבינה + כף סוכר ענביים ארוחה 3: 13:00 סלט ירקות 1 טונה במים\ ביצה חטיף אנרג'י ארוחה 4 16:00 2 פרוסות לחם קל סלט ירקות קטן (3 ירקות) 200 גרם חזה עוף או בשר כלשהו דל שומן 20:30 3-4 פרוסות לחם קל סלט ירקות קטן 2-3 ירקות 150 גרם חזה עוף או בשר כלשהו דל שומן 23:30 4 חלבוני ביצה\חביתה + 1 כף גבינה 0.5% 1 כפית שמן זית 2-3 פרוסת לחם קל גובה 1.82 משקל 75
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תפריט בסדר
אבל תדאג להוסיף יותר חלבון לארוחת בוקר אני הייתי מחליף בין ארוחה 4 ל3 ותוריד את הפרוסות לחם לפני השינה |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה....אנשים עוד תגובות בבקשה איפה המומחים1?1?!?!?
סגרתם שבת בחג חח?
![]() |
#4 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() נראה בסדר תחשב רק כמיות ותתאים לנתונים שלך.
כף סוכר ענבים אחרי אימון לא מספיק פחמימה אתה לפחות 65 גרם פחמימה אחרי אימון . בארוחה של שעה אחרי תוסיף פחמימה ומנת שומן אתה יכול להוריד לחם מארוחה 6 ולהוסיף לשם אולי תגוון במקום 4 לחם תאכל כוס אורז או פסטה מלאים אחרי בישול
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() כמה גרם פחממות אני צריך לאכול היום ?!
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תעזרו לי..כמה פחממות צריך לאכול ביום ?!