|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני מחפש מחשב נייד לא ממש מתקדם, באיזור ה2000-2500.
לא חייב מנוע גרפי מתקדם, שיוכל להחזיק ולהריץ לי תוכנות כמו אימיול וכו'. המחשב דרוש בעיקר לפעולות באינטרנט.. אם למישהו יש הצעות זה יהיה אחלה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() במחיר הזה לא תמצא חדש.. הייתי הולך וקונה משומש.. או מזמין מארה"ב.
בכל מקרה: www.Hwzone.co.il תתיעץ איתם מה כדאי לך לקחת. בהצלחה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() לך להייבורי אחי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מחשב נייד מינימום 3500
ותיקנה מותג כמו אפל אוhp או משו כזה ותידרוש אחריות שמכסה הרבא דברים וארוכה למחשבים נידים זה חשוב
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() עומרי- תודה, אני אתייעץ איתם.
יואב- יש שם הצעות מעניינות? דויד- מינימום 3500? לא נראה לי, בגלל שהדרישות שלי לא ממש גבוהות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() גם אני מתכנן על אחד אחי
והלכתי ובדקתי הרבא דברים ואם אתה רוצה מחשב ממוצע ואתה לא צריך שהוא יסחוב משחקים מ2008 אז בערך 3000 3500 זה ייצא לך ואם אתה רוצה משו חזק אז זה בכיוון של 6000
![]() |
#7 |
מנהל ראשי
|
![]() במחיר כזה אתה מביא אחלה של מחשב חדש מדל ארה"ב + צורב עברית על המקשים ב150 בפי.סי גרף בחולון ואתה מקבל יופי של מחשב. ככה אני עשיתי עם מחשב ללימודים ואני ממש מרוצה...
www.deal2buy.com תהנה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
כללי:: משועמם אש
חדר כושר: כל מיני
|
![]() ציטוט:
ליגה של דבר! אני רכשתי את T41 שווה כל שקל לשימוש אינטרנט ועבודות בעיקר http://www.ibm-lenovo.co.il/ תבדוק תתיעץ! המחשבים מחודשים - - - - - לא יד 2!!!!! הכוונה שהם הגיעו מחו"ל עם פגם וסידרו אותו ! שווה אם אתה לא רוצה להשקיע ארגז של כסף... בהצלחה! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
oz64: עכשיו אני אבדוק את שלך, תודה. |
|
![]() |
![]() |