|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מהראשון למאי מחיר דלק בשירות עצמי 6.58 !! ל95 וברגיל זה 6.7!!!
מטורף!! בארצות הברית זה 4.5 שח לליטר !
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מזל שיש לי קטנוע P:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() באמת ניהיה מטורף אני לא מבין למה הממשלה לא מסבסדת רכבים היברידיים
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מה הייברידים מי יסע בקקמייקה הזה
שיורידו ת'מחירים אינעל דינאק רוששו לי ת'תחת כבר |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואם כבר לסבסד אז שיסבסדו חלק מהמחיר של הדלק חארות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() במקום מסוים זה לטובה, יש יותר מדי מכוניות על הכביש לא יודע אם שמתם לב.
כדאי מאוד שאנשים יתחילו לעבור לאמצעי תחבורה אחרים, אוטובוסים, אפניים, קטנועים. וברגע שאנשים יפסיקו לנסוע למכולת עם האוטו ולימדו לנהוג כמו שצריך פתאום ישימו לב שיש להם חסכון מסוים. הורג אותי אלה שרואים רמזור אדום ממשיכים לתת גז ואז נותנים ברקס עצבני, האור מתחלף עוד פעם מדביקים את הדוושת גז לריצפה, מי שנוהג ככה לא פלא שהוא זורק הרבה כסף על דלק.
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
כללי:: משועמם אש
חדר כושר: כל מיני
|
![]() מדינה חושקת = מדינה עושקת!
במקום להשקיע מיליונים בחגיגות ה-60 שישפרו את תדמית המדינה!!!!
"אמר איש חכם, תצליח תרוויח רק אם לעצמך תוכיח..." והאיש החכם הוא אני ![]() פעם שמן... תמיד שמן - ראסמי זו מחלה! "הניצחון אוהב הכנה מושלמת" "תן לאדם דג, הוא ישבע ליום אחד; למד אותו לדוג, הוא ישבע כל חייו" |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
למה לראש הממשלה יש מכונית פאר בשווי מיליון ש"ח? למה יש עניים? למה יש אומללים? למה האבטלה מככבת? למה יש קסאמים בשדרות? למה אנחנו במלחמה מתמדת? למה אין שלום? למה המזון מתייקר? למה שכר המינימום כל כך נחות??????? למה הכל יקר? למה אי אפשר לחיות בכייף בלי לחשוב על "כמה תקבל משכרות והאם תסיים את החודש?" עוד שאלות אחי? כי הכל מתחיל מלמעלה! ולא מהקב"ה אלא מהממשלה.....!!!!
"אמר איש חכם, תצליח תרוויח רק אם לעצמך תוכיח..." והאיש החכם הוא אני ![]() פעם שמן... תמיד שמן - ראסמי זו מחלה! "הניצחון אוהב הכנה מושלמת" "תן לאדם דג, הוא ישבע ליום אחד; למד אותו לדוג, הוא ישבע כל חייו" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מקווה שאתה מבין שיש כזה דבר מחיר חבית נפט ואטתה יודע לקרוא גרף ![]()
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לראש הממשלה יש רכב יקר כי הוא :):):):):):) בתחת יש אבטלה כי אין מספיק מקומות עבודה לאקדמאים וגם לא כולם רוצים ללכת לעבוד במפעל למרות שבמפעל תמיד יש עבודה או בעבודות בניין יש קאסמים בשדרות כי אי אפשר לצאת למלחמה כי נציגי האום הבני זונות לא מאשרים לישראל לתקוף חופשי אין שלום כי אין הסכמה בין ישראל למדינות ערביות שכר המינימום נחות כי גם אם יעלו אותו לא כל מפעל או מקום עבודה יסכים לשלם אותו יש מפעלים שגם מינימום לא משלמים ככה ש... המזון מתייקר כי הכל מושפע משאר העולם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
|
![]() לאמא יש דלקן :o גם ככה יוצא לי לנהוג פעם-פעמיים בשבוע...
מזל שאני לא מחזיק רכב Anyway. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
העליות האחרונות במחירי הדלק לא קשורות להעלאת מיסים עד כמה שאני יודע
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() חח רואים שאתם לא לומדים גאוגרפיה
אגב הלוואי וכבר ימצאו איזה פתרון אנרגיה חלופי במקום הנפט המסריח הזה גם מזהם גם לא מתחדש גם מפרנס תערבים וגם לא משתלם עדיף להשתמש באנרגיות החלופיות שכבר קיימות אבל זה הכל פוליטיקה אמריקה לא עושה שינוי בגלל שהממשל של בוש תלוי בנפט הרי הוא מטקסס ואיליי נפט[איך שקוראים לזה] טקסנים הם אלה שבזכותם הוא נבחר בכלל לדוגמא אם אל גור [שהיה מועמד לבחירות בתקופה של קלינטון] היה נבחר אז העולם היה נראה אחרת הבנאדם הקדיש את כל חייו לנושא הזה ובכל זאת קיבל זאפטה בראש וזה מראה כמה העולם שלנו צר אופק