|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() טוב המשקל שלי היה 110 קילו והייתי ממש בהשמנה מסוכנת, שהייתי ילד הייתה לי אסטמה והייתי צריך להשתמש במשאף שמכיל סטרואידים ולכן התנפחתי.
עד גיל 15 הייתי ממש שמן עד שלקחתי את עצמי בידיים והתחלתי דיאטה,לצערי היא לא הייתה עם הרבה ספורט ולכן פגעתי בגוף שלי. ירדתי בחצי שנה 56 קילו (עכשיו אני שוקל 65 בערך העלתי ושיקמתי את בגוף) ובגלל שלא עשיתי הרבה ספורט בתקופה הזאת נשאר לי עור עודף שממש מפריע לי ומגעיל אותי! הספורט שאני עוסק בו עכשיו זה ריצות למרחקים ארוכים והשתתפתי במרתון טבריה האחרון ואני מתאמן בבית עם משקולות חופשיות,כפיפות בטן,מתח,מקבילים. האם יש תרגילים מיוחדים בבטן שיכולים לעזור לי לזרז תתהליך ולטשטש כמה שיותר את העור העודף? שמעתי שגם אפשר לעשות ניתוח... תודה לעוזרים ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() תתאמן תוסיף מסת שריר ואז העור ימתח. בהצלחה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() בעיקרון אין לך הרבה מה לעשות, יש ניתוחים להסרת עור עודף, בגדול עם תגדל ותוסיף מסת שריר אי אפשר להבטיח שהוא "ימתח" וגם אם כן זה תהליך די ארוך, אני לא יכול להביא לך תשובה חד משמעית אולי מישהו אחר יוכל.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() משאף שמכיל סטרואידים? |:
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() יש 2 אפשריות
ליכנס למסה ולכחת את החדר כושר ברצינות ולעלות במסת השריר בכול הגוף וככה כל האור של הגוף הסדדר או ניתוח והוריד את האור :|
![]() |
#6 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() זה רק אני אושסתם מישהו מנסה להיסתלבט?משאף עם סטרוידים חח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() ואני לוקח רציני תאימונים אני רץ כל יום מרחקים ארוכים ויש לי חדר כושר קטן בבית שהשקעתי וקניתי בו כל מה שצריך אבל אני לא יכול בחיים לעלות במסה מכיוון שאני רץ למרחקים ארוכים ואני אוכל גם ממש הרבה (כמובן שאוכל בריא) ועדיין לא יכול לעלות במשקל אני גם משתמש באבקת חלבון שרכשתי כאן באתר אבל זה רק בשביל להשלים את כמות החבלון שהגוף שלי זקוק לה רק אם אני אפסיק לרוץ אני אעלה במשקל ממש מהר כי הייתי שמן אז זה בגנים שלי לצערי וכן לפני 14 שנה משאף היה מכיל סוג של סטרואיד ונראה לי שגם עכשיו, כבר אין לי אסטנה כי מי שמקבל את זה בגיל צעיר יש סיכוי ענק שזה עובר לו ולמזלי זה עבר לי אחי שנה וחצי שסבלתי מזה
http://www.asthma.co.il/public/info_...?info_id=13794 הנה קישור למאמר קטן זה קורטיזון... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() Gh יכול לעזור
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#11 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() קודם כל משאפים שעוזרים נגד אסטמה שמכילים בתוכם סטרואידים הם סטרואידים קטאבוליים ולא אנאבוליים לכן הם מפרקי שריר ולא בונים. חוץ מזה מסטרואידים לא משמינים. ובטח שלא סטרואידים קאטאבוליים ששימוש בהם גורם בעיקרון לעיבוד מסה ולא צבירה לכן צריכת המשאף בעל סטרואידים היא לא הגורם להשמנה.
בנוגע לשאלה שלך פשוט תתחיל להתאמן והכל יסתדר.. בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
קיצר אחי לא הבנתי מה השאלה שלך, איך אפשר להפטר מהעור? 2 דרכים: א. עליה מאסיבית במאסה - לא נראה לי שזה אפקטיבי, יקח כמה שנים טובות אם בכלל. ב. ניתוח לדעתי תתיעץ עם גורם מומחה [פלסטיקאי, רופא עור, רופא משפחה] ותראה מה קורה. אה וכל הכבוד על השינוי!!! יש לך גוף ממש טוב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
הסטרואידים הטבעיים כוללים את הורמוני המין הזכריים והנקביים (אנדרוגנים ואסטרוגנים), את ההורמונים של קליפת יותרת הכליה וכן פרוגסטרון, מלחי מרה וסטרולים. כמו כן קיימים סטרואידים סינתטיים למטרות רפואיות. סטרואידים סינתטיים מיוצרים על פי רוב מן הסטרואיד כולסטרול. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה על העזרה!! עכשיו אין מצב שאני יכול להתחיל עלייה במסה מכיוון שאני מתגייס עוד שלושה חודשים בע"ה לצנחנים ואין אפשרות להתאמן בחדר כושר ולאכול מסודר... אבל אני בטוח שאחרי הצבא אני אתחיל להתאמן ממש רציני ולפתח את הגוף שלי...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() חח ואני די בטוח שאם תיקח סטרוידים בלי להתאמן לא תפתח שום מסה אלה לא יודע מה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
כללי:: יוגב
חדר כושר: בית
|
![]() כלללל הכבודדד על השינוייייי בחורר 56 קילו חצי שנה כבודדד
עדיף שתתיעץ עם רופא עור מומחה בקשר לעודף עור
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתה מפגרים לגמרי אתה מתייחסים לזה כאילו זה Gh זה כולה קורטיזונים גם אני הייתי לוקח את זה כשהייתי קטן הייתה לי אסטמה דיי קשה, זה גם גרם לי להיות היפרקטיבי בטירוף למרות שלא הייתה אצלי עלייה קיצונית כמו שלך במשקל, בכל מקרה תעלה במסה ויהיה טוב...
|
![]() |
![]() |