|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: רגוע עד לקריזה
עוסק ב:: עצמאי
חדר כושר: כרגע,מחוץ להישג ידי...
|
![]() הלו חברים , אז ככה :
כרגע נמצא בחיטוב כבר כחודש ,עם תוכנית חיטוב עם תזונה טובה . 1.75 שוקל 80 מתאמן שנה ו-4 ,לא יודע כמה אחוז שומן . עושה ,חזה וגב כתפיים ורגליים יד ק' ויד א' (יום א, ג, ה') 12 חזרות * 3 סטים בסופר סט (כלומר תרגילך חזה ותרגיל גב ללא מנוחה) עם 60 אחוז משקל ומקפיד במיוחד על תנועה נכונה בסביבות השעה ואחרי זה כ-20 דקות ריצה ובטן. השאלות שלי הן : יכול להיות תיאורטית בזמן חיטוב המסת השריר תגדל ? כלומר יכול להיות שמה שקורה זה שהשריר שלי מקבל גירוי חזק ועם התזונה מתיאמה לו השריר גודל ? אני מרגיש שאני מרזה גם אומרים לי ,אבל מצד שני גם אומרים לי שגדלה לי המסה . אולי בגלל שהשומן יורד השריר נראה יותר גדול ? מאז שהתחליתי עם החיטוב אני מרגיש תחושת ניפוח כמו הפאמפ שאחרי האימון אבל לכל היום ... לסיכום יכול להיות שתוכנית לחיטוב תאפשר הגדלת מסה ?!? מצטער על החפירה .... שבת שלום ![]() לא ידעתי עם זה שיך לאימונים או תזונה , סורי
![]() |
#2 |
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
|
![]() 1)לא בחיטוב המסת שריר לא תגדל, הגוף שלך יתעצב ותהיה הורדה באחוזי שומן אבל מסת השריר לא תגדל.
2)יכול להיות שאומרים שמסת השריר שלך גדלה מכיוון שמישהו עם אחוזי שומן גבוהים מרזה ומוריד אותם זה נותן מעין רושם טוב 3)עניתי לך כבר זה נותן רושם טוב חח בקיצור חיטוב= הורדה באחוזי שומן ועיצוב הגוף והשרירים מסה= עיבוי והגדלת מסת השריר |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: רגוע עד לקריזה
עוסק ב:: עצמאי
חדר כושר: כרגע,מחוץ להישג ידי...
|
![]() או קיי ,לשם הענין נניח שאני עובד תוכנית לחיטוב ותזונה של מסה ? מה אז ?
מה קורה לשריר ? (איפה כל המומחים ) ?
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
למה אתה מתכוון כשאתה אומר "תוכנית חיטוב" ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
|
![]() במסה אתה תעבה ותגדיל את מסת השריר מכיוון שהמאזן הקלורי שלך יהיה חיובי הבנת ?
|
![]() |
![]() |