|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() היום נפגשנו כל החברים ישבנו בסבבה באיזה גן עם נרגילה שש בש ושאר ירקות (בילוי קבוע בחופשים או בשביתות שאין דברים מיוחדים לעשות)
בקיצור אנחנו יושבים בסבבה, ואנחנו איזה 10 חבר'ה אז עושים קצת רעש ומסביב יש בניינים. בקיצור יושבים על איזה בטונדה, משחקים שש בש כולנו במרגוע פתאום אנחנו קולטים איזה רוסי רולה ענק בן 20 פלוס ככה (כנראה היה גם שיכור/מסטול) בום בועט בשש בש כמו לא יודע מה השש בש עף פגע לחבר שלי ברגל הוא צועק "הבייתה בלאט" ומתחיל להעיף דברים הוא היה בקריז של החיים לא יודע אנחנו התחלנו להילחץ חבר שלי לקח כמה דברים חבר אחר התרחק עם הנרגילה פתאום הרוסי בא אליו מתחיל לתפוס אותו ואז לקחת את הנרגילה וצועק "איןן נרגילה" והעיף אותה על הרצפה אני הייתי איזה כמה מטרים מהמקום, הרוסי בא תפס את הכד וזרק עליי (התנפץ על איזה מכונית מטר לידי) ואז כבר כולם ברחו והתפצלו.. דבר כזה בחיים לא קרה לי בנאדם ענקי חולה נפש אשכרה בגנבות... מפחיד טילים התפננו לגן איזה 150 מטר מהמקום וישבנו שם. ![]()
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() הייתם עולים עליו מה הבעיה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גם חלק מהחברים שלי אמרו את זה.. אבל אני אחד שלא משחק אותה, ותאמין לי יש אצלנו כמה חבר'ה חיות ורבנו מכות כמה פעמים (רובנו לפחות) ותאמין לי במצב כזה בחיים לא היינו מגיעים למצב שעולים עליו זה היה מפחיד להסתכל עליו הוא היה חולה נפשש ענקי בקריז של החיים כאילו רצחו לו את ההורים אז אין מצב מישהו היה מתחיל איתו אפילו ולא היינו מתואמים לקפוץ עליו ביחד. זה לא ככה בכלל. גם אם 2 היו רצים אליו ביחד סביר להניח מאוד ששנינו היינו מסיימים בבית חולים. שתבין אנחנו יושבים שם תמיד ואף פעם לא מתלוננים על רעש, והבנאדם הזה בא בעצבים כאלה.. אני יודע מה אני מדבר ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תאמין לי שאני מכיר את זה שבנאדם מעוצבן אבל אתם 10 אנשים
וגם לנו קרו דברים כאלה, שלא ייצא עליכם סתם ככה ועוד יזרוק דברים |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() אוי נו.....מי ישמע Big Show בא לביקור
לא היה בלטה או מקל מסביב? בני כמה אתם?
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אנחנו בני 16
גם זה הסתיים די מהר כל העניין לא היה זמן לחשוב והיינו עדיין בהלם כזה חח
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חבר'ה דיי לדבר באויר, הוא אומר לכם רוסי ענק שיכור ומושע בא באטרף בועט בהכל, דבר ראשון זה להתרחק.
אני לא בטוח כמה מכם הייתם עולים עליו, תפסיקו לדבר באויר.(לא אומר שלא אפשרי- אבל אל תעשו כ"כ פשוט.)
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() נשמע כמו סרט רע
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() וואלה בלי פוזות או משו מה זה הוא בא זורק כד
מי ישמע הוא אלוהים תופסים מקל מזיינים לו תפנים אתם 10 הוא לא איזה בורס לי וואלה יצאתם פארשים קרו לי מקרים דומים עם ערבים וואלה נישמע מצחיק רצח אבל מה זה
![]() |
#10 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#11 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() לא ראיתם אותו מתקרב?
![]() |
#12 |
|
![]() תבינו מקלות אבנים לא עובד נגד רוסים אנחנו אכלנו ברזל ומסמרים....unstopable
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() בטח זה היה סתם רוסי שלא הספיק לו כסף לוודקה אז הוא הלך להוציא את זה על מישהו (במקרה הזה אתם).. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() מה הכי באסה
ששבר לכם ת'נרגילה ![]() בן :):):):) ... לפחות היתה יצוקה משו טוב או מתפרקת ?
![]() |
#15 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() מקלות בשביל רוסים זה כמו קיסמי שיניים בשביל אתיופים ![]() יש בדיחה כזאת: אמור להיתקיים קרב אליפות אולם באיגרוף רוסי נגד אמרקאי, אבל משום מה הספורטאי הרוסי נעלם, והקרב חייב להיתקיים כי זה אליפות אולם, אז קראו לדוד וסילי *дядя вася* מהמושב ! אומרים לו, שומע וסילי, ככה וככה...(הסבירו לו מה הסיפור, שהספורטאי הרוסי לא הגיע) אנחנו צריכים שתצא נגד האמריקאי ותחזיק מעמד רק ROUND 1, אם אתה מצליח אנחנו מביאים לך מרצדס, דוד וסילי הסכים בלי לחשוב פעמיים !!!!! התחיל הקרב, הספורטאי האמריקאי מרביץ לו מכול הכיוונים, מכה בו בכל הכוח, דוד וסילי עומדד !!! הקרב הראשון נגמר, כול הקבוצה הרוסיה מרוצה, אומרים לו, דוד וסילי, אם אתה מחזיק נגדו עוד קרב נוסף, אנחנו קונים לך בית 3 חדרים במוסקבה, דוד וסילי הסכים בלי לחשוב יותר מדי קרב שני התחיל, הספורטאי האמריקאי מרביץ בו בכול הכוח, מכה מכול הכיוונים, וסילי עומדדד !!! !! הקרב השני נגמר כול הקבוצה הרוסיה קופצת משמחה, אומרים לו כול הכבוד, עכשיו יש לך מרצדס ובית במוסקבה אומרים לו אבל אם תחזיק מעמד בקרב נוסף אתה מקבל וילה על חוף הים, דוד וסילי עונה לקבוצה הרוסית : לא לא לא לא, לא רוצה, נמאס לי מהבן :):):):) הזה, עכשיו אני מתחיל להרביץ לו !!!!! ![]() ![]() אני תרגמתי את הבדיחה כול הזכויות שמורות... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() ציטוט:
![]() מבין אותכם זה די מפחיד רוסי שיכור ![]() |