|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() תוכנית אימונים ABC
נתונים בחתימה זמן מתאמן כ5 חודשים היתקדמות עליתי 11 קילו בזמן הזה 5 ס"מ בביספייס חלוקה: A-חזה יד קדמית B-גב יד אחורית C-כתפיים רגליים A חזה בנץ' פרס בלי שיפוע 3X8 דחיקת משקולות בשיפוע חיובי 3X 8 10 12 בנץ' עם שיפוע חיובי 3X8 פרפר בלי שיפוע 3X10 יד קדמית כפיפת מרפקים עם מוט W בישיבה שהדיים עם תמיכה של הכסא 3X8 כפיפת מרפקים בישיבה משקולות בודדות בו זמנית 3X10 פשיטת מרפקים פולי תחתון 3X 8 10 12(איך שלא קוראין לתרגיל הזה) B גב מתח מכונה 3Xmax פולי עליון אחיזה רחבה 3X8 חתירה בישיבה פולי תחתון 3X10 בנט אובר 3X 8 10 12 יד אחורית פשיטת מרפקים כנגד פולי עליון בחבל 3X8 הצעות לעוד 2 תרגילים חסרים C רגליים סקוואט 3X8 לחיצת רגליים כנגד מכונה 3X8 פשיטה 10X3 כפיפה 10X8 כתפיים מילטרי פרס 4X8 הנפות לצדדים 4X10 יד אחורית מי תורם לי תרגיל ![]() ועוד שאלה יש לי אי סימטריה רצינית בגב כנף אחת גדולה מהשניה מה אתם אומרים איך אפשר לסדר את זה ? ומה אתם אומרים על זה שיש פה תרגילים שעבדתי איתם גם בתוכנית AB שלי רוב התרגילים לקוחים משם? זה משמעותי השאלות נשארו. שיניתי קצת חח רק חלק אחד מילא שם אף אחד לא הגיב.. ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() כמה פעמים בשבוע?
ותרשום את הסדר . |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() 4 פעמים
XabXcaX וככה ממשיך הסדר כאילו אחרי מתחיל מB לc לA לb |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() התוכנית לא טובה ,החלוקה גרוע
בכל אימון יום לפני אתה כבר מתיש את השריר מה עם מנוחה לאותו שריר כמו בa אתה עובד על כופפי מרפק וים למחר אתה עובד על גב שזה שוב על כופפי המרפק ,c אתה עובד כתפיים ויד אחורית ויום למחרת אתה שוב עובד חזק על כתף קידמית בעיקר ויד אחורית ,אין מנוחה לשרירים הייתי ממליץ לך לרדת מהתוכנית הזאת . |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
או החלוקת ימים? אם החלוקת ימים תאכל לירשום לי אפשרויות אחרות? |
|
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() קודם כל הייתי ממליץ לך בתרגילים לגוון אם עשיתי את אותם תרגילים בתוכנית הקודמת
שתי תרגילים מאוד טובים ליד אחורית זה לחיצה צרפתית ובנץ אחיזה צרה! כתפיים אין לך עבודה על כתף אחורית רגליים אין לך עבודה על תאומים בגב הייתי ממליץ לך להתחיל עם הבנט אובר או לפחות לא לשים אותו בסוף בקשר לחלוקה הייתי ממליץ לך לעבוד יד אחורית עם חזה ויד קידמית עם גב
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() כמה פעמים בשבוע אתה יכול להתאמן?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() 4 יכול בלחחץץ להוסיף עוד אחד אם זה ממש קריטי
|
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אני השבוע התחלתי שוב Abcd ,התחלתי לחשוב על Abcde .
תשמע אתה יכול להתאמן Abc 4 פעמים אבל אם כבר יש לך זמן ל4 פעמיים בשבוע תנסה Abcd . תגיד יש לך משקפיים וחבר אימונים מאוד גבוהה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() חח... אני יודע מי אתה ,אני יתפוס אותך לשיחה שאני יראה אותך פעם הבאה .
תשמע אתה יכול לנסות את Abc חודש לראות איך הולך לך אם לא תאוהב תנסה Abcd להמליץ אני לא יכול כי זה עניין נורא אנוידואלי זה תלוי בהרבה גורמית וותק תזונה מטרה וכו " מה שכן אני יכול להמליץ לך זה לנסות לראות איזה שיטה עובדת עלייך יעילה עבורך והכי חשוב שאתה תהנה . החלוקה שניסיתי לפני כמה זמן ודיי אהבתי זה חזה +גב רגליים כתפיים + ידיים רגליים חזה +גב תדירות גבוהה עם ווליום נמוך |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
אז אולי אפשר לסדר את הסדר של האימונים בצורה כזאת שזה יתאים לי? ונגמר המנוי בספרינט אני שוקל לעבור לשייפ אבל תלוי בחבר אם הוא ירשם איתי אם לא אני נשאר בספרינט...יש לך תמונה שך חח מסקרן... |
|
![]() |
![]() |
#13 |
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
|
![]() אין ספק שהחלוקה מעולה אחי, אבל לכאלה שעושים abc הייתי ממליץ לעשות את מבנה התוכנתי ככה:
שבוע 1: abcxaxb שבוע 2: abcxaxc וכך הלאה.. או ככה: שבוע 1: axbxcxa שבוע 2: axbxcxb שבוע 3: axbxcxc וכך הלאה.. עכשיו, הייתי מוסיף ליד אחורית לחיצה צרפתית ופשיטת מרפקים מאחורי הראש ששתי הידיים במשקולת. אני רואה שגם בכתפיים התרגילים קטנים הייתי מוסיף לחיצת כתפיים במכונה, השאר מצויין |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#15 |