|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() חבר'ה התחלתי שיעורים מזמן אני כבר שיעור 20..
ואין לי תיאוריה..איפה אני יכול ללמוד בזמן קצר ושהכל יקלט לי את התמרורים אני יודע חלק.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() יש אתר קוראים לו תמרור אם אני לא טועה אתה משלם 10 ש"ח ויש שם את כל החומר ומבחנים אתר מצויין.
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אתר "ל" הכין אותי מצויין לתיאוריה
תוך 5 יום של לימודים פה ושם עברתי בשקט תתרכז בלימוד שלך בעיקר בתמרורים ובחוקי התנועה כל השאר בקושי מופיעה אם בכלל בתיאוריה
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() העיצה הכי טובה שיש לי אלייך זה: תקבע לעצמך יוםפ שאתה הולך אחרת זה נדחה וממש סתם, מה לעשות שאשים רגילים לעשדות דברים ברגע האחרון גם במבחנים וגם במבחן הזה\ אזלקבוע יום שלא משנה מה, אתה הולך, אתה מתכונן ליום הזה , למשל יום חמישי השבוע, זהו אתה עובר.
בכל מקרה עיצה שלי תלמד את התמורים טוב טוב בעל פה וא"כ תיגע בחוברת. לוחקים כל כמה זמן חמש שש תמרורים נוספים ולומדים אותם בעל ה (את הכבתוב) ואח"כ חוזרים על כל הדך עד התמרור שהגעת וממשיכים ככה עד הסוף. שיטה לזיכרון, לזכור את התמונה עם שם התמרר להתמיע בראש שהתמונה קשורה לצמד המליים למשל כשאתה רואה עצור לפניך, שהמילים עצור לפניך והתמרור עצור זה ביחד שאתה נזכר בשניהם ביחד, בקיצור, אתה יוצר קשר בין שניהם כשאתה נזכר בעור לפניך אז התמרור מופיע בדמיון ישר. אח"כ רק לקרוא את החוברת ואחריי שאתה קורא לעבור על הנושאים שהיה לך ולבדוק אם אתה זוכר, אם יש משהוא שאתה לא זוכר אז תקרא, תוך כמה ימים אפילו יומיים שלשה אתה יכול לסיים עם זה העניין הוא שתשקיע לגגמריי. בכל מקרה מה שכתבתי, תקבע יום |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() כנס ללמד שלם 10שקל תעשה מבחן תאוריה מלא עד שאתה מסיים את המכסה של השאלות ואתה מוכן עשיתי את זה ועברתי ראשונה.
בלי לקרוא את כל הסיפור למדתי פשוט תמרורים בעל פה תוך כדי תאורויות אחי הכי פשוט. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() יש למישהו מושג אם עדין יש את השביתה הזאת גם באזור חיפה או שאני יכול ללמוד בפסח ולעבור?
![]() |
#7 |
מושעה
כללי:: Volcom - get your style
|
![]() יש תוכנה של משרד-הרישוי.
''לומדה של המדינה'',תחפש ב''גוגל'' ותמצא. |
![]() |
![]() |