|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() רק אני מרגיש שהעיסוק בתזונה נכונה ואימונים משתלט על החיים יותר מידי?לפני האימונים היו לי כל כך הרבה תחביבים ועיסוקים ואחרי שהתחלתי להתעסק בתחום הזה הכל נזנח לטובת הספורט המטומטם הזה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() כן חח... יותר מידי... זה נעשה באמת מוגזם!
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() האמת שגם אצלי.
אני פשוט לא מסוגל לוותר על חדר כושר.. והתזונה בכלל.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חד וחלק לא..
מצטער אם תיעלב ממה שאני הולך להגיד לך..אבל אתה חתיכת אידיוט אם אתה מזניח חיי חברה בילויים ושאר ההנאות של החיים לטובת אימונים.. אתה יכול גם להתאמן גם לאכול טוב גם לצאת למסיבות גם אלכוהול גם חברים חברות ולהנות כמה שאפשר במקום כל היום להתאמן ולהישאר בבית ולרשום הודעות בפורום. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם אני רוצה לצאת אני יוצא, לא דופק חשבון וכו'.. אבל מבחינת אימונים ותזונה.............. ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() וואלה ממש לא אחי... תזונה נכונה אני לא קרוב לשמור... אוכל מה שבא לי הרוב שטויות... ככה שזה בכלל לא פקטור אצלי... ולגבי אימונים יוצא לי להתאמן ממוצע פעם פעמיים בשבוע... שזה סבבה וואלה אני עדיין גדל נחמד... האובססיה של הרבה פה פוגעת וזה סתם..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
כללי:: אני זה אני
עוסק ב:: גרבצן
חדר כושר: אנרגים
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() מבחינת אימונים ותזונה ברור שאני מקריב דברים... אבל מבחינת יציאות זה רק תלוי אם יש לי חשק לצאת או לא...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() האמת שלו במיוחד עכשיו במסה אני מחפף באוכל, בעיקרון אני אוכל בערך כול יום את אותו הדבר אבל לפעמים אני משנה מוסיף וכו'.
אימונים אצלי זה כלל ברזל ואני לא מפסיד ועוד לא יצא לי על משהו חשוב, נגיד אני יוצא לטיול ב8 בבוקר אני ילך לאימון ב6 בבוקר ![]()
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אצלי יש סדר יום וככה הכל פסדר בצפר-חוזר הביתה אוכל- מחכה שעה-הולך למכון-ואז מבלה כמה שאני רוצה...
וזהו ואני לא שומר תזונה
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אוכל/אם החברה/מתאמן/עובד/לומד/שישי אם החברים
פאם אובסיסבי לגבי אימונים ותזונה לפעמים |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() האמת שכן..הייתי מתאמן 3 ימים בשבוע? והתחילה לי האובססיה ואני מתאמן 5 ימים בשבוע..לפעמים גם עוד אחד בשביל אימון אירובי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() מי שלא משקיע לא מגיע לתוצאות, אבל צריך לקחת הרבה דברים בפרופורציות. פה בארץ, לצערי, אין אפשרות להפוך את הפיתוח גוף למקצוע. מי שרוצה להגיע באמת רחוק - לחו"ל...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() לא לוקח לי כלום חוץ מזה זה התחביב שלי...
אם לא נהנים מזה אתה בחיים לא תצליח להשקיע |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא משקיע ממש בזה..אבל אם אני מרגיש שלא אכלתי מספיק אני בלילה אוכל עוד קצת והולך לישון..מכון זה ממש לא בעיה כולה 4שעות בשבוע,בתזונה זה קצת בעיה אבל אני גם לא ממש שומר..
מה שכן אם אני מתכנן לקנות אבקה,ויש לי רק 350ש''ח (בשביל האבקה) וחבר מציע לי ללכת לסרט (שעולה 60ש''ח) אז אני לא הולך :):):):) אני מעדיף לשמור תכסף לאבקה בתכלס.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]() אני לא יודע מה אתך, אבל אני עושה אימונים של Fbw ,שלוש פעמים בשבוע, 45 דקות כל אחד ואוכל 2-3 ארוחות גדולות בתפריט בסגנון If . שום דבר לא משתלט על שום דבר, החיטוב עד עכשיו היה כיף לא נורמלי (לא מרגיש רעב בכלל, זה הגיע לרמה שהיו ימים שהכרחתי את עצמי לאכול את החלבון) ויש לי הרבה זמן לעיסוקים אחרים, בין היתר לימודים, עבודה ובילויים כשאפשר .
אני לא מגביל את עצמי גם מבחינת אלכוהול מידי פעם ולא מבחינת צ'יטים ,כשיוצאים ובא לנשנש ,או כשמתחשק לי מידי פעם לאכול איזו במבה דווקא בזמן הצום(לא כדרך קבע כמובן, אבל גם זה קורה לפעמים) . בינתיים, אני גם מרוצה מאוד מהתוצאות (גם בכוח וגם במסה, אני הרבה מעבר למטרות של המתאמן הממוצע). כל העניין לדעתי הוא, שתכלס, אם אתה מבין עניין ,אין שום סיבה לשעבד את עצמך לאורך זמן לשום תפריט או תוכנית אימונים שתענה אותך. אגב,גם חזרתי לאמן בחצי שנה האחרונה ואני מטרטר להרבה מהמתאמנים שלי שלא צריך להיות אובססיביים מידי , בהרבה מהם זה פשוט פוגע.
![]() |
#20 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |