|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום רב,
לאחרונה (כחודש) התחלתי להשתמש בתוסף תזונה מסוג "סיריוס מאס" (כ2 מנות ליום לכל אורך היום), כחודש אחרי עדיין אין עלייה מסוימת במשקל, כפי שצפיתי שתהיה. פרט לאימוני כושר ביתיים, אין יותר מדי פעילות בגזרה הזאת. האם תוכלו להמליץ, או יותר נכון - האם יש צורך בתוספי תזונה ו/או ויטמינים נוספים שיכולים להועיל? (מ - 55, ג - 180) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() באיזה אופן אתה לוקח את האבקה, באיזה אופן אתה מתאמן, מה התפריט שלך.
בלי המידע הזה אי אפשר לדעת כלום. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תקרא מאמרים פה באתר, 'המדריך השלם לעלייה במסה' ואחרים.
אתה מאוד רזה, נסה להקפיד על יחס גבוה בין פחמימות וחלבונים (משהו כמו מינימום 4 גרם פחמימות על כל גרם חלבון). תפצל ארוחות כמו שצריך, תאכל מאוזן ומומלץ לעשות מנוי לחדר כושר. בקיצור, תקרא כמה שאתה יכול בנושא, וככל שתלמד כך תוכל ליישם את הידע ולהתחיל לגדול. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() אני מערבב בכל בוקר את האבקה (3 מנות הגשה) ביחד עם 2 ליטר חלב, ושותה במהלך כל היום.
אימוני כושר - בערך על פי התוכנית המוגשת כאן באתר (למתחילים), 3 פעמים בשבוע, בעיקר סטים של מרפקים, בטן בתוספת אופניים ומשקולות (דחיקה ופרפר). לא משהו רציני מדיי. התפריט מאוד משתנה, בדר"כ בבוקר דגנים (ולפעמים גם לא). בצהריים אוכל בחוץ (יכול לנוע בין שווארמה רגילה, לבין ארוחה מלאה או סתם שקשוקה). בערב - בעיקר נשנונים, סנדוויץ גבינה, חומוס, שניצל, טוסטים למיניהם... התפריט מאוד לא מסודר מאחר ורוב היום אני נמצא בנסיעות ועל כן גם הוספתי את התוסף תזונה שייאזן לי אותו טיפה. שאלת ההמשך שלי הייתה (כפי שכתבתי בהודעה למעלה), לאור כל אלו האם יש משהו שאני יכול לעשות בנוסף מבחינת תוספי תזונה או ויטמינים מועילים, מאחר ושאר הדברים (כמו תזונה נכונה) לא ישתנו בזמן הקרוב. תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אוקיי....הבעיה העיקרית שלך היא התפריט,האבקה היא חסרת תועלת ללא תפריט משמעותי ומסודר קרא מאמרים,לאחר שתבין,חשב את הצריכה הקלורית שלך והוסף כ500 קלורית. לדוג' צריכתך הקלורית היא 1700 ק"ק משמע אתה צריך 2300 ק"ק במסה. אגב,טיפ נחמד שעזר לי מאוד-לך על חלווה לא כארוחה,אלא כתוספת,זה יוסיף לך 500 ק"ק לתפריט וגם כמות נחמדה של חלבונים. בהצלחה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() כן, אני מודע לעובדה שהבעיה נעוצה קודם כל בתפריט, הבעיה היא שהוא לא ישתנה בקרוב.
מדוע אבל האבקה לא תועיל? הרי המטרה שלה זה להוסיף 1000 ומשהו קלוריות לתפריט היום, הלא כן? |
![]() |
![]() |