|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() זה באמת עובד?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מזל טוב אבל ברגע שאנשים רואים באתר הזה שגיעות כתיב כמו שהיו לך הם אומרים לעצמם
-" אוי נו, עוד ילד בן 9 מנסה לעבוד עליינו, נו טוב, ניצא ונחפש משהו אחר" כדי שתתקן
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מה זה האתר הזה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() איך קידמת אותו??? יענו כמה אנשים גולשים אליך?
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() ומי בדיוק מחפש onlinemoney בלי רווח גבר?
![]() |
#7 |
חבר פעיל
חדר כושר: הולמס פלייס באר שבע
|
![]() כמה אנשים כבר רשומים מתחתיך באתר הזה ?
מענין לדעת כמה אתה מרויח... ![]()
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() XHIBIT זה אתר שלי בנושא עבודה באינטרנט KAGA לא שלמתי אגורה בלקדם אותו,שלחתי בקשה לגוגל והם פרסמו את האתר שלי, אבל נדפקתי טיפה עם השם שלו, אם היתי קורה לאתר EASYMONEY, היו נכנסים אלי הרבה יותר גולשים בגלל שעושים יותר חיפוש לEASYMONEY ! GOOTCHE לא בדיוק הבנתי את מה שאמרת SAGI10 זה סוד אחי ![]() נוסף אתר ישראלי חדש ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
|
![]() התכוונת השלישי מלמטה אחי. דרך אגב יש לי עוד מעט 4$ סעמק קשה החרא הזה והם מורידים פרסומות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני יהרוג אותם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אם יש משהו שאני יכול לעשות (בחינם) כדי שתרוויח כסף תגיד לי אני יעשה כי אני פשוט לא יודע איך זה הולך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
כנס לאתר שלי מפורט שמה הכול מהתחלה עד הסוף עכשיו אם אתה רוצה שאני הסביר לך אישית איך, מה ועל מה בכלל משלמים לך אז אתה מוזמן לפנות אלי באימילל או באיסי misha40@gmail.com 324132059 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() דבר ראשון הם עושים פי 10 יותר כסף מימכם אני יסביר
הם מפרסמים את האתר שלהם כאתר פרסום, החברות משלמות להם על פרסום החברה לכם הם נותנים Cent על לחיצה אבל בעצם על הלחיצה שלכם הם מרוויחים 10 - 50 סנט בעצמם דבר שני זה לא חארטה ל Bux.to לוקח חודשיים להעביר כסף בגלל שהאתר עמוס א
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() אין לי מושג חחחחחחחח
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה צריך עזרה, דבר איתי גבר.
בהצלחה עם זה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() "האתר מעודקן"???
:):):):).... אם אתה כל כך חולם להרוויח מזה... כדאי שתיתן למישהו נורמלי שמבין עברית בסיסית לקרוא ולתקן את השטויות שכתבת שם. פדיחה אחת גדולה, לא מאמין שמישהו יתייחס אל אתר כזה ברצינות. למען הסר ספק: אני לא מקנא ולא אכפת לי, מצידי שתרוויח. אני את הכסף הטוב שלי באינטרנט עושה בתחום אחר לגמרי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אתה כבר השגת מזה כסף שעכשיו אצלך או עוד לא ?