|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
מושעה
|
![]() היום בביפ משדרים את הפרק האחרון של חברים מישהו יודע אם ישדרו עוד פרקים חוזרים בשבועות הבאים??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל ראשי
|
![]() מקווה שלא, ככה אולי יעשו שגם כל יום שישי זה סיינפלד במקום רק כל יום שבת
![]() בכל אופן תסתכל בלוח שידורים באתר שלהם |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מושעה
|
![]() חחח מה סיינפלד?!
אני מצטער אבל אסור להזכיר סיינפלד וחברים באותו משפט! סיינפלד זה רע חברים זה טוב! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מושעה
|
![]() והווהוהוהוהווהוהוהווווווווווווו
והווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו וווו מעכשיו כל יום יהיה פרק של חברים יששששששששש להלהלהלהלהללההההההההההההההההההההההההההההההה |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() סעמק מה חברים
שיביאו נשואים פלוס,זו ליגה אחרת אני רואה חברים ולא מבין מה מצחיק בדיוק אני רואה נשואים פלוס וכל פרק קורע אותי |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
יש נשואים פלוס אבל משני עד חמישי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() זאת הבעייה עם סיינפלד..התוכנית הזאת פונה לקהל יותר "חכם"..הומור גאוני!!!
חברים פונה לכולם בעיקר כי הסידרה סובבת סביב מי חבר של מי ומי עשה את מי.אה ו פיבי. אבל עדיין נשואים פלוס תהיה הסידרה שלי לעולמי עולמים!!! "if you build it..they will come" |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כל הסדרות האלו זה טימטום מרוכז, אחת טימטום יותר מתוחכם אחת פחות, לא יותר. בין זה לבין להגיד את המילה גאוני בדיון על סדרות כאלו זה פשע.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
הושעה
|
![]() כל הסדרות האלה נמאסות עליי מתישהו. אם יש דבר שלא נמאס עליי, אלו הן קומדיות סובייטיות כמו "יד היהלום", "המבצע עא" (לא יודע איך לבטא את זה), "האסירה הקווקזית" וכו... בתוך בריה"מ זה פשוט משהו מיתולוגי, והרבה ציטוטים מהסרטים האלה הפכו כבר מזמן לחלק מאוצר המלים של כל רוסי. אין שם בן אדם אחד שלא ראה את זה. השמות של השחקנים בסרטים האלה שם זה כמו השמות של משה דיין ומנחם בגין בארץ (אם לא יותר). סרטים פשוט גאוניים.
![]() |
#10 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() "חברים" זו סדרת הקומדיה הגדולה בכל הזמנים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אני אף פעם לא הצלחתי להבין את ההומור בסיינפלד.
נשואים פלוס זאת הקומדיה הכי טובה בכל הזמנים לדעתי. אני מתגעגע לימים שהפרקים היו חדשים בשבילי ואז הייתי בוכה מצחוק. חברים זה נחמד ומצחיק, רוב הדקות בפרקים גורמים לי להעלות ככה חיוך, אבל לפעמים יש להם הברקות שגורמות להתפוצץ מצחוק. :-)
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חברים סדרה מצוינת, הקומדיה הכי טובה שיש. אני אישית לא אוהב סיינפלד. נישואים פלוס גם סדרה גדולה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() עוד לא הבנתי מה מצחיק ב"חברים".
ראיתי איזה כמה פרקים וישבתי ככה: ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
חברים לנצח ואת כל סיינפלד לרצח! מי בא להוציא את ג'רי סיינפלד להורג? בכל אופן כל יום יהיה פרק אחד וזה הכי טוב! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() ימשיכו לשדר את חברים כל שישי
כבר סימו את סבב הפרקים 90 פעם ואם יורשה לי (ויורשה לי ) זו אחת הסדרות הטובות בהסטוריה |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אין כמו נשואים פלוס!!!!!! הסדרה הקומית הכי מצחיקה שהייתה ואני בטוח שתהיה!!
![]() |
#19 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם מישהו מצא את זה שישים כאן לינק לסרט...
![]() |