|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() What The Fuck
כמה פנדלים%#&&$@^#! כבר 7-7 יווו איזה מתח!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() נגמר!!!!!! 9-8 הפועל בפנדלים כוס אמק ערס... חבל לי על שמשון.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() השוער של שמשון עם כמה שמגיעה לו ההערכה, הוא לא היה צריך להשאר.
ראיתם את הבעיטה של דגו? עברה לו בין הידיים! ריחמתי על אלייקים שהחטיא:\
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() מסכן הבנאדם הולך להתאבד מסכן יאללה... רציתי ששמשון ינצחו בשביל שנפתח להם תתחת בגמר ... יאללה גם לסגור חשבון עם הפעול ת"א טוב...
יאללה בית"ר!!! יאללה בואטנג !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
נתניה זה לא קונוסים, לך תדע עוד ינצחו. למרות שבית"ר פייבוריטית, אל תמהר בחגיגות. הכל יכול להיות, בעיקר כשמדובר בגביע.
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
כללי:: אני זה אני
עוסק ב:: גרבצן
חדר כושר: אנרגים
|
![]() ציטוט:
בלי השוער הם לא היו עוברים אפילו את סיבוב ט' השוער הזה הביא להם להגיע לחצי גמר בכלל ראיתם את סיבוב ט' נגד מכבי? תשמינית נגד פתח תקווה? תרבע נגד קירית שמונה? הוא הציל אותם בכל משחק.. קיצור, הפועל קבוצה מסריחה ברמה קומונסטים מגעילים שיפול המועדון ולא יקום! כואב הלב על שמשון בימיוחד עם השחקן שהחטיא אחרון אך הוא בכה פיי \= |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
אני מדבר על דקות הסיום. עם כל מה שהוא עשה, וכמה שהוא היה מלך בכל המשחקים בכלל ובמשחק הזה בפרט, היום בדקות הסיום הוא לא יכול היה לתפקד, וראו את זה בפנדלים. ברור לי שבפנדלים זה לא תלוי בו יותר מידיי, אבל היום הוא זינק פעמיים לצד של הבעיטה, והכדורים עברו דרכו.
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() הפועל "בושה" ת"א ניצחה
הללויה אחד המשחקים היותר משעממים שראיתי בחיי אבל אני כבר מכור לקבוצה הזאת |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() תכלס חצי גמר וגמר ברג' זה חוויה למרות שהאיצטדיון הוא עזתי זה כיף לא נורמלי כמה כאלה עברתי ממליץ בחום ללכת לגמר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() אני כבר שנתיים ברץף בגמר אני גם בדרך כלל מגיע לרבע גמר ולחצי אבל לא היתה לי הסעה קיבינימט
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
\לא בגלל שהם לא טובים.כרגע זאת הקבוצה מספר 2 בארץ. אבל הם יפסידו מהסיבה של המעמד בית"ר לא יתנו למשחק הזה ליברוח להם מהידיים
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() יוווווווווווו איזה שחקן אפס!
שכטר הזה יא אללה, בנסיון השני קאלה היה על הרצפה מה הוא בועט אליו!?
![]() |
#13 |
|
![]() שחצן השכטר הזה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() פנדל צריך לבעוט כמו באדיר- פיצוץ, לאן שעף- עף, העיקר שיהיה למסגרת
![]() |
#15 | |
|
![]() ציטוט:
אבל ראית איזה פנדל של טופוזאקוב?! סטייל שמעון גרשון-איזה יופי אבל סיכון רצח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
|
![]() ציטוט:
שוער עוצר כדור כזה רק אם הוא לא מזנק.
![]() |
![]() |
#17 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
|
![]() ציטוט:
אילו צחקו על זה בארץ נהדרת. אגב, דוידוביץ טען שזה בגלל שהוא מכיר את גרשון טוב מהאימונים לפנלדים בנבחרת.
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]() אבל הוא בעט אותו פנדל מול אוסטריה מול 40 אלף ב-2001 והבקיע אז תבין איזה ביצים יש לו-אם היינו מחזיקים מעמד היינו עולים לפלייאוף.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Banned
|
![]() איזה החמצה#%&@$^#!^#!?????????? איך!?!?!?!? איך הוא החטיא איך? ושטראובר יצא גדול.
|
![]() |
![]() |