![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אחרי כל אימון
הליכה במהירות 5 קמ"ש עליה במכשיר של 14. במשך 20 דק'. זה ישפיע לשריפת שומן? ד"א אני לא יכול לרוץ משום שכשאני רץ יש לי כאבים ברגליים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מדריך חדר כושר ממכללת "גבעת וושינגטון"
|
![]() הכל תלוי בתזונה שלך.........
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() ישפיע חלקית לדעתי.
וגם לא בטוח בגלל שאתה הולך זמן מואט מאוד וגם לא במהירות מי יודע מה גבוה. לדעתי,לפחות 45 דק' על כזאת מהירות תתחיל להוריד שומן ברמות |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() תשמעי ,
בגדול האזור שריפת שומן המפורסם לשמצה זה בולשיט אחד גדול , כי בארוחה הבאה אם את שרפת הכל משומן נגיד ולא נגעת הרבה בפחמימות, אז את תשמיני בחזרה ואם שרפת פחמימות אז הארוחה תנוצל למילוי מאגרי הגליקוגן בשריר (פחמימות) אם אפקט של העמסה , מה שאומר שבעצם זה לא משנה אם נשרפים שומן או פחמימה , ואירובי במשך 30 דקות הוא הרבה יותר קטבולי ( יותר שריפת שריר) מאירובי אינטנסיבי (וגם אירובי אינטנסיבי מאמן יותר) ככה שבטווח הארוך אירובי אינטנסיבי יותר טוב. ותפסיקי להיות אובססיבית לגבי שטויות כמו הדופק
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
אז סליחה אחי =\ אבל דיי להיות מטרו
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() חב'רה אני גבר חחח הכינוי הזה בא בגלל חבר שלי עם השטויות שלו אבל לא נורא ;-)
קיצר אתם אומרים להגביר את המהירות ? אל תשכחו שזה על עללייה של 14 שזה קשה ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר ותיק
|
![]() אני אומר תעשה ספרינטים בהפוגות.
שריפת שומן יותר תלויה בכושר האירובי המרבי מאשר הדופק , ככה שזה יותר יעיל לטווח הארוך (שמילא לא תראה שינוי בטווח הקצר) אה וסליחה על זה שחשבתי שאתה בת חח =\
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() בקטנה גבר..
לשריפת שומן מה אתם עושים ? רצים, הליכה מהירה, אופניים !? קראתי יחסית הרבה מאמרים בנידון ואמרו שהליכה מהירה עדיפה מאשר ריצה בשביל לשרוף שומן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר ותיק
|
![]() בגדול אני אוהב לעשות HOC שזה מין שילוב של אירובי כמוריצה או חבל עם תרגילים כמו הנפה (snatch) של דאמבלים באמצע
לא כי זה יעיל במיוחד אבל כי זה הדבר הכי מעניין שאפשר לעשות בשאתה בבית מול הטלוויזיה וזה קצר\קשה מידי כדי להשתעמם מזה. או סתם כל מיני שילובים של תרגילים אירוביים שלא צריכים ציוד (הכי כייף) הפרמטר העיקרי זה הקצב לא מה שאתה עושה ( כל עוד זה מפעיל את כל השרירים בגוף בדרך כלל) והמאמרים האלה מפגרים....... כמו שאמרתי מקודם בהודעה אחרת , זה לא ממש משנה אם נשרף שומן או פחמימה , אז זה שאתה שורף 90% שומן באירובי ובארוחה הבאה משמין שוב , עדיף כבר לשרוף יותר קלוריות (ובארוחה הבאה למלות את מאגרי הפחמימות) כמובן שהליכה מהירה לא מעמיסה על הגוף ככה שזה לא בעייה לעשות את זה בסמוך לתוכנית אימונים כבדה