|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום,
אני בחיטוב עכשיו אבל אני כבר הרבה זמן לא עושה אירובי בגלל שיש לי Shin Splite ברגל. אז רציתי לדעת אם המכשירים האלה בחדר כושר שאתה "רץ" איתם כזה..ממממ..איך אני יסיביר? אתה שם את הרגליים שלך על..מקום מסוייים לרגליים? ורץ כזה.. אוקיי אני מקווה שהבנתם כי אני לא, אבל רציתי לדעת אם זה תופס תטדה
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() רוב האירובי שלי אני עושה על זה,זה בסדר גמור ושורפים עליו יותר קלוריות מאשר על הליכון.
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס דיזנגוף
|
![]() בטח תמשיך לשכנע את עצמך ששורפים על הדברים האלה יותר קלוריות אם אתה כוסית אז אולי
תתחילו לרוץ חברה אין קיצורי דרך |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ב.אין חכם כבעל הניסיון,כל החיטוב שלי ביצעתי על הקרוס ולא נראה לי שזה כזה חרטה. ג.אם אתה חושב שריצה יותר קל מזה אתה טועה,אני יכול לרוץ לך שעה+ וזה לא מזיז לי,לכן אני מעדיף לעשות על הקרוס אימון של 40 דקות טובות. בקרוס יש לך אפשרות לשים התנגדות ושיפוע,אם אתה על התנגדות 1 ושיפוע 1 ברור שריצה יותר קשה,השאלה באמת על כמה ובאיזו עצימות אתה מבצע את הפעילות.
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תודה חבר
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס דיזנגוף
|
![]() ?....
אני בחיים לא מצליח להגיע לדופק שאני מגיע בריצה, על קרוס אני לא מצליח להחזיק 3 דקות בהתנגדות כזאת גבוהה של הקרוס אז איך שורפים בקרוס יותר קלוריות? אני בריצה בשביל להגיע לדופק המטרה שלי שהוא 155 אני צריך לרוץ על 13 קמ"ש לפחות.. אתה רוצה לנסות להגיע לזה בקרוס? חוץ מזה מבחינת כל מה שריצה נותנת לגוף אתה לא תקבל בשום אירובי אחר את כל היתרונות וזה מוכח.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בקשר ל"אני לא מצליח..." אתה עונה לעצמך,ברגע שתשתפר ותצליח להחזיק מעמד הדופק שלך מהר מאוד יעלה לו. בוא נסגור את הויכוח הסתמי הזה בכך שכל אחד יעשה מה שבא לו כל עוד הוא עושה אירובי. לא סתם המציאו את המכשירים האלה,חלק מהאנשים אוהבים לרוץ,חלק לרכב על אופניים וחלק לגלוש על הסקי תהנה באירובי ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דבר שני,אצלי שם המשחק זה גיוון,אין אצלי כזה דבר אירובי רק על דבר אחד... יום אחד אני יכול לרוץ 20-30 דקות על ההליכון לאחר מכן לעשות מדרגות 10 דקות ולסיים באופניים. אני נותן לגוף את כל הגירויים גם בפעילות האירובית.
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() כרוס טרינר מכשיר מצויין, שורפים עליו הרבה קלוריות, והוא לא גורם לכאבי ברכיים כמו מכשיר מדרגות לדוגמה !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אין שום דרך אחרת כמה שתרגיש שאתה מתאמץ ככה תוריד יותר
|
![]() |
![]() |
![]() |