|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
פתו-אסטרוגן
|
![]() מה לפי דעתכם ההנאות הכי גדולות בחיים? מה גורם לכם לקום בבוקר ולהגיד: תודה שאני חיי בעולם הזה?
תשובות רציניות חברה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() משפחה,חברים,חברה
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אם יש עוד חצי ס"מ בייספס אז יש סיבה לחיות ואם אין שינוי אז מה הטעם לחיים (אני נכנס לדיכאון)!
![]() סתם, אני פשוט אף פעם לא קם ואומר תודה שאני חי בד"כ זה הפוך אז לא יודע להגיד לך.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() חברה שלי,חופש,דברים חדשים או מעניינים שישלעשות..זהו חח
![]() |
#5 |
מנהל ראשי
|
![]() למרות שרשמתי לך את מה שאני חושב במסנגר, אני אעשה את זה פה, אגב זאת שאלה שבכל גיל אתה תענה לה תשובה אחרת.
אז אני ארשום שלושה דברים לא בהכרח בסדר החשיבות. 1-אהבה/בת זוג 2-לפתח את עצמך, מכל הבחינות,בעיקר ידע, ללמוד דברים חדשים.להגיע לסוג של עליונות בזכות ידע שצברת. אפילו אפשר לראות את המכון כושר ופיתוח הגוף כאמצעי להתחזק,או לחזק בטחון עצמי. 3-הנאה בחיים,לעשות דברים יומים פשוטים,שגורמים לך להנאה,לא לוותר עליהם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() לקום ולראות את האוטו בחנייה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מנהל ראשי
|
![]() אחלה אשכול! דרך אגב... מקווה שיהיו פה תשובות קצת יותר טובות
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מושעה
|
![]() להסתכל במראה
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() 1.לקום בבוקר לראות את המשפחה שלי לדבר אם החברים שלי לראות שיש אנשים שאיכפת להם ממני ולי איכפת מהם!
2.כמובן לראות כמה זה יפה שאני שומר על חיטוב ומשקיע כלכך בפיתוח גוף ומתמיד בזה וכמה שזה מחזק אותי! 3.להיות מי שאני ולא להשתנות בגלל דיעות של אחרים! 4.לראות עוד כוסית ברחוב ולנסות להתחיל איתה ואם לא מצליח אז תבוא אחרת ![]() ![]() וזהו בנתיים |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אחרי שאני מכיר מישהי יפה חדשה שאני ממש ממש מחבב, והיא ממש מחבבת אותי גם, זה גורם לי לקום בבוקר ולהגיד תודה שאני חי
![]() או אחרי זיון טוב בלילה ![]()
![]() |
#11 |
מושעה
|
![]() מחמאות זה בד"כ אחד הדברים שאני הכי אוהב..לא רק בקשר לגוף..בכללי
אולי תצחקו אבל להצליח בלימודים זה אחד הדברים שהכי גורם לי לאושר וכמובן בנות...אחת הסיבות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
גם לי גורם להרגיש טוב אם עצמי שאני מצליח בלימודים ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() זה נראה לי מתאים לשרשור,קבלו אחיי תכנסו לזה ותראו עד הסוף, אבל עד הסוף אתם לא תצטערו (בהתחלה זה טיפה מוזר) דרך אגב כבר שמתי את זה...
http://www.metacafe.com/watch/277085/video/R/CFD_1002/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ההלללבווויי יא נקניק ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() 1. לקום בבוקר של חופש
2. לקום ליום ללא אימון אחרי שעברתי 3 ימים אימון חזקים 3. לקום בבוקר שיש לי בו כח להכין שייק חלבון מושקע. 4. להתעורר ולדעת שהיום אני שם את הבגדים החדשים שקניתי אתמול. 5. להתעורר אחרי חלום רטוב.
![]() |
#18 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() קודם כל אחלה של אשכול !
1) משפחה שלי 2) חברים שנאמנים ודואגים \ אהבת חיי שאפשר לראות כל יוםם 3) לקודם בבוקר להסתכל במראה ותראה שאתה מרוצה כל כך מעצמך ולאיזה הישג ואין לך הרבה דאגה כאילו שאתה יותר מדי רזה אעוו שמן !! ..זה פשוט מה שנוח לך 4)וכמו שאמר עומרי ידע .. למרות שאני בנתיים לא כל כך בזה אבל לדעתי כמה שיש יותר ידע אפשר להיות יותר מרוצה מעצמך וגם אפשר להגיע רחוק!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
ראיתי עד הסוף !! מרגששש .. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() דבר ראשון המשפחה שלי!
אחרי זה האוטו שלי ללחוץ בו ראשון שני ולהדבק לכסא=] ימי שישי שבת לרדת עם הטרקטורון לשטח... זה הדברים שמחזיקים אותי בבית ספר הציפייה לדברים האלו=]