|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שבוע שעבר גילתי שsahar-king הוא מביצפר שלי
קיצור דיברנו והוא ראה אותי והכול והגענו למסקה וכדי לי לוותר על הקיץ ולעשות מסה משום שאני עד 12 אחוז שומן ואין לי שום רמז לבן אדם חטוב בגלל חוסר בסת שריר אז לצערי הרב השנה אני מוותר על להיות בקיץ חטוב והכול ומתחיל מסה הכי נקי שאפשר נתונים שלי: משקל 62 גיל 16 גוובה 175 המטרה שלי היא בערך משהו כמו 75 קילו על אותו אחוז שומן יש לי גנטיקה ממוצעת גודל טוב לא מהר מידי לא לאט מידי מה דעתכם שנה בדיוק 10 קילו מסת שריר הגיוני או לא? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() 10 קילו מסת שריר בשנה נראה לי מופרז מאוד..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() בטח שאפשר 10 קילו שריר אפילו יותר !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() נו מה אתה בבאסה? אתה על 12% שומן סבבה.. לדעתי זה לא יפריע לך ממש לקיץ.. במיוחד אם אתה עולה נקי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אם אתה על 12 אחוז שומן אין לך שום סיבה לעשות חיטוב ואתה לא מוותר על שום דבר כי אתה כבר חטוב :|
בכל מקרה אתה לא תעלה שום 10 קילו שריר בשנה בחודש מקסימום עולים חצי קילו שריר נגיד ועלית 0.600 נגידדד זה עדיין לא עשר קילו שריר... עשר קילו שבתוכם יש שומן נוזלים ושריר אתה יכול לעלות ללא ספק. שיהיה לך בהצלחה
![]() |
#8 |
חבר פעיל
חדר כושר: בצבא כרגע בקושי מתאמן
|
![]() חלאס קיץ בטח שאתה צריך לוותר אני מצדי לא להיות חטוב רוצה להיות פשוט גדול כמו לוליק
![]() לא חטוב.. אני עושה עכשיו שנה מסה ושם זין על הקיץ.. כרגע אני 1.73 על 71~72 קילו ואני עדיין חטוב :/ אבל מצדי לא להיות חטוב רק מסה מסה ככה בכיף
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל 10 קילו שריר זה באמת לא בעיה ועוד בשנה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() תאכלס מה איכפת לך להיות קצת שמן בקיץ הזה
קיץ הבא תראה בן :):):):)
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() תפסיקו לזיין ת'מוח על כל השטויות של "עם גנטיקה הכי טובה שיש אפשר לעלות גג 700 גרם שריר בחודש".
אפשר הרבה יותר וזה מוכח. זה תלוי בהמון גורמים. גם בתוספים שלך, גם בתכנית שלך, גם בתזונה שלך (בעיקר בתזונה שלך) בגנטיקה שלך ועוד.
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() אני עליתי 0.8 בחודש נקי..
קיצר 10 קילו בשנה אפשרי.. אפילו שעדיף לך לתת מסה מלוכלכת.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איך אתה יודע שזה היה שריר נטו ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
![]() אני בתוכנית עם גיל והוא אמר לי ש300-400ג' בחודש גג זה מה שאפשר לעלות שריר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
|
![]() ציטוט:
תפסיקו לזיין ת'שכל ראבק זה שעולים בחודש 2 קילו לא אומר שזה הכל שריר סעאמק עולים עם גנטיקה טובה בין 5-7 קילו מסאת שריר ולא יותר, אז דיי חאלס להגיד שטויות
![]() |
![]() |
#17 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם כן יש מצב ליותר מהממוצע אבל למישהו שמתאמן כמה שנים גם עם גנטיקה מעולה הוא לא יעלה יותר מ 5-7 כמו שטוקסיק אמר .. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
|
![]() ציטוט:
בנאדם על חומרים בקושי יוכל להגיע ל10 קילו שריר בשנה
![]() |
![]() |
#20 |