|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
תכנית האימונים שלי
שלום
רציתי שתתנו חוות דעת על התוכנית שלי והאם כדאי לי כבר להחליף אותה כי אני מרגיש שאני מתקדם לאט אני בתוכנית הזאת כבר חודש וחצי הנה התכנית אני בעלייה במאסה תכנית מחולקת לפי Ab : A - חזה 8 סטים : 3 סטים בנצ' פרס 1 סט דאמבלים שיפוע רגיל 3 סטים דאמבלים חזה עליון שיפוע של 30 מעלות 1 סט פרפר יד אחורית 5סטים : 3 סטים לחיצה צרפתית 2 סטים עבודה עם כבלים רגליים 8 סטים : (אני נמנע מסקוואט סיבות אישיות) 2 סטים לג פרס 2 הרמת רגליים עם מכונה עבוטדה על הארבע ראשי 2 הורדת רגליים למטה 2 לחיצות עם תאומים במכונה B - גב 8 סטים : 1 סט מתח 3 סטים פולי עליון לפנים 2 סטים פולי באחיזה צרה 2 סטים חתירה עם דאמבלים כתפיים : (צריך תרגילים לכתף אחורית תודה ) בסמית' משין 3 סטים הרמת כתפיים לצדדים במכונה 2 סטים יד קידמית 6 סטים : 2 סטים כפיפות מרפקים 2 סטים פטישים 2 סטים כפיפות מרפקים בהמכונה (מה עדיף כפיפות מרפקים במכונה\מוט W או במשקולות חופשיים) תודה לכל העוזרים ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() תקדדיש אימון שלם לרגליים
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() 1)תעביר כתפיים לאימון A ורגליים לאימון B
2)לרגליים יש לך מאט מידי סטים אל תשכח שרגל קדמית זה שריר גדול ורגל אחורית זה גם שריר גדול אל תעשה את הטעות ותזניח רגליים תתן 3 לג פרס 3 את התרגיל של המכונה ועוד 2 סטים של פשיטת ברכיים ואחרי זה לרגל האחורית תתן 4-5 סטים של כפיפת ברכיים בנוסף לזה תוסיף את העבודה על התאומים 3)אם אתה רוצה 4 תרגילים לחזה תתן לכל אחד 2 סטים 4)ליד קדמית\אחורית תתן 4 סטים ולכתפיים תתן 2-3 סטים של לחיצת כתפיים ועוד 2 סטים הנפות לצדדים 5)תעיף את כל התרגילים המוזרים שאתה עושה ליד קדמית ובמקום זה תעשה כפיפות מרפק שהיד ישרה או עם מוט או עם משקולות בעמידה\ישיבה על כיסא בשיפוע 6)למה אתה לא יכול לבצע סקוואטים? |
![]() |
![]() |