|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מבין תהגיון הכמות סטים וחזרות שהמאמן שלי עשה ניראלי הוא היה על משהו... בכל מיקרה מה דעתכם?? ואם זה לא בסדר איפה להוריד ואיפה לעלות?
פרפר(מכונה) 6 חזרות 6 סטים לחיצת חזה בישיבה (מכונה) 6 חזרות 6 סטים פרפר\לחיצת חזה 6 חזרות 6 סטים לחיצת חזה תחתון6 חזרות 6 סטים לחיצת חזה עליון 6 חזרות 6 סטים פלייס כבל קרוס 6 חזרות 6 סטים שכביות סמיכה 15 חזרות 6 סטים יד אחורית: פשיטת מרפקים בהמצעות פולי עליון 6 חזרות 6 סטים בהטיית גוף יישור מרפק לאחור 6 חזרות 6 סטים פשיטת מרפקים מאחורי העורף 5 חזרות 5 סטים פשיטת מרפקים 6 חזרות 6 סטים פשיטת מרפקים בהמצעות פולי תחתון 4 חזרות 4 סטים כתפיים: הרחקת זרוע באמצעות פולי תחתון 4 חזרות 4 סטים הרחקת זרועות לצדדים4 חזרות 4 סטים לחיצת כתפיים קדמי\אחורי עם משקולת מוט 4 חזרות 4 סטים לחיצת כתפיים(מכונה) 6 חזרות 6 סטים כתף כדמית לסירוגין 6 חזרות 6 סטים חתירה ישרה באמצות פולי תחתון 6 חזרות 6 סטים לחיצת כתפיים בעזרת משקולת חופשית 4 חזרות 4 סטים גב: חתירה בישביה(מכונה) 8 חזרות 8 סטים משיכת פולי עליון לעורב 6 חזרות 6 סטים פושטי גב תחתון (מכונה) 4 חזרות 4 סטים חתירה עם משקולת "מסור" 6 חזרות 6 סטים פולאובר 6 חזרות 4 סטים עליות מתח 8 חזרות 6 סטים יד קדמית: כפיופות מרפקים באמצעות פולי תחתון 6 חזרות 6 סטים פיפות מרפים עם משקולות 6 חזרות 6 סטים כפיפות מרפקים עם מוט W 6 חזרות 6 סטים פטישים 6 חזרות 6 סטים כפוף מרפקים יעודי(מכונה) 6 חזרות 6 סטים כפוף מרפקים חופשי 6 חזרות 4 סטים ורגליים עוד בסדר .... החולקה שלי זה ככה Ab A= רגליים חזה יד קדמית B=גב כתפיים יד אחורית
![]() כמה משפטים חכמים "טיפת מים חוצבת סלע לא בכוח נפילתה אלא בכוח התמדתה." "הדרך הנכונה לעריך אדם לנסות לבצע את עבודותו" "לעולם לא תיהיה לך הזדמנות שניה לעשות רושם ראשוני" "החיים הם לא פיקניק ופיקניק זה לא חיים" "אין ידיד נאמן כמו כסף מזומן" "להילחם כאילו שאין אלוקים ולהתפלל כאילו שאין צבא" |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() זה יקח לך שעתיים אימון ניראלי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
היום עשיתי תתוכנית עשות רק הורדתי 3-4 סטים בכל דבר והעליתי 2 חזרות אבל בחיית דינקי ווינקו שמישהו יעזור לי לסדר תתוכנית כמו שצריך
![]() כמה משפטים חכמים "טיפת מים חוצבת סלע לא בכוח נפילתה אלא בכוח התמדתה." "הדרך הנכונה לעריך אדם לנסות לבצע את עבודותו" "לעולם לא תיהיה לך הזדמנות שניה לעשות רושם ראשוני" "החיים הם לא פיקניק ופיקניק זה לא חיים" "אין ידיד נאמן כמו כסף מזומן" "להילחם כאילו שאין אלוקים ולהתפלל כאילו שאין צבא" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() איזה אימון מיותר... סתם דחף לך תרגילים ודחף ודחף ...
![]() |
#5 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() יש מצב שמשעמם לך והכנת את התוכנית הזאת מכל התרגילים שאתה מכיר רק כדי להאשים את המאמן? :o
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() והוא רוסי גדול מפחיד לא כדי להתווכח איתו יותר מידי^_^ ואני גם מכיר עוד תרגלים אז הייתי מוסיף אם זה היה אני כמו בדליפט סקווט הרמת שכמות וכו..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() הוא בטח התכוון שתבחר חלק מהתרגילים אין לי הסבר אחר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() הורדתי קצת תרגילים וסטים זה מה שיצא.. איפה עוד לשפר?
A לחיצת חזה בישיבה (מכונה) 12חזרות 3 סטים פרפר\לחיצת חזה 10חזרות 4 סטים לחיצת חזה עליון 10 חזרות 3סטים פלייס כבל קרוס 6 חזרות 3סטים פרפר 8 חזרות 2 סטים רגלים.. יד אחורית: פשיטת מרפקים בהמצעות פולי עליון 8 חזרות 4 סטים בהטיית גוף יישור מרפק לאחור10 חזרות 2 סטים פשיטת מרפקים מאחורי העורף 8 חזרות 3 סטים פשיטת מרפקים בהמצעות פולי תחתון 10 חזרות 2 סטים פשיטת מרפקים 6 חזרות 3 סטים B כתפיים: הרחקת זרועות לצדדים8חזרות 4 סטים לחיצת כתפיים קדמי\אחורי עם משקולת מוט 8 חזרות 2 סטים לחיצת כתפיים(מכונה) 6 חזרות 2 סטים חתירה ישרה באמצות פולי תחתון 6 חזרות 3 סטים לחיצת כתפיים בעזרת משקולת חופשית 10 חזרות3 סטים גב: חתירה בישביה(מכונה) 12 חזרות 4 סטים משיכת פולי עליון לעורב 10חזרות 4סטים 2 פושטי גב תחתון (מכונה) 8 חזרות 3 סטים חתירה עם משקולת "מסור" 10 חזרות 3סטים עליות מתח מקסימום חזרות 2 סטים יד קדמית: כפיופות מרפקים באמצעות פולי תחתון 10 חזרות4 סטים פיפות מרפים עם משקולות 6 חזרות 3 סטים כפיפות מרפקים עם מוט W 6 חזרות 3 סטים פטישים 8 חזרות 3 סטים
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אפילו ואפילו גדול, אפילו מדריך וינגייט לא ייתן לך כזאת תוכנית, או שאתה עובד עלינו, או שאתה מנסה לגרום לנו לבנות לך תוכנית, רשמת כל תרגיל שאתה מכיר ואז אתה רוצה שלאט לאט נקזז לך תרגילים עד שיהיה לך תוכנית. בכל מקרה בקשר לתוכנית היא דלה מדיי תוסיף עוד 10-15 סטים לשריר קטן ו25-30 סטים לשריר גדול ויהיה בסדר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() שינוי תוכנית ודחוף!!!!
קשה לי להאמין שזאת התוכנית שמדריך חדר כושר יתן למתאמן (אלא אם כן נפלת על המדריך הכי מפגר בעולם..) |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חבר'ה מה יש לכם למה לי להמציא את זה?!?!? משעמם לי לכתוב שעה וחצי כזה דבר ארוך? אם זה היה כמו שההוא למעלה אמר בישביל שתבנו לי תוכנית הייתי פשוןט כותב שיבנו לי תוכנית אני לא עד כדי כך פגר חחחח אוףףףףףף שיהיה בכל מיקרה מישהו יכול לבנות תוכנית יותר טובה מיזאת בבקשה^_^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() Wtf
אתה בולדוזר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() יאלה אנשים לכבוד היום הולדת שלי שזה יוצא אמממממממ היום...(עיברי !! לועזי היה לפני 3 ימיים)
בנו לי איזה תוכנית להפציץ בה במסה בבקשה^_^ Ab עדיף=]
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר מתחיל
|
![]() תן לי לנחש... 1 באפריל?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]() קשה לספור כמה דברים שגויים יש בתכנית הזאת
אני בכללי נגד תרגילי בידוד אבל פה יש כמות ברמה פשוט מגעילה
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ולגבי ההודעה האחרונה שהרוב מכשירים ולא חופשי אני יודע גמאני לא מת על זה אבל זה מה שנתנו לי:S אמממ בכל מיקרה אני ישמח הם יבנו לי תוכנית טובה פה שאני יכול לעשות אותה במכון...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() 60 סטים באימון ??! קשה לי להאמין שמדריך ווינגייט בנ הלך את התוכנית הזאת
כל כך הרבה מכונות ותרגילים מבודדים מתכון בטוח לאימון יתר |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
![]() |
![]() |