|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יאללה, הכדור הזה חזק לאללה, והוא גם מצויין לחיטוב כי הוא דוחה תיאבון חח
לעזאזל, אני לומד איתו איזה 5 שעות בלי להפסיק, מי פה לוקח אותו? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() חח אחי גילו שהחרא הזה מזיק הוציאו אותו מהחוק בארה"ב
תיקח רסקיו או משו
![]() |
#3 |
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
|
![]() חח אני אחי!! בואנה אני לוקח אותו כבר איזה 7 שנים, והוא דוחה לי תתיאבון סעמקקק ואני נהיה אדיש רצח שאני מתחיל לקחת אותו, אני לוקח 20 מיליגרם כמה אתה אחי?? דרך אגב אני צריך לעבור לקונצרטה שזה קצת יותר חזק, אבל תאכלססס ריטלין שינה לי תחיים, התחלתי עם ציונים של 50-60 ושלקחתי תריטלין אני פאקינג העלתי תממוצע ל 85+ מי שהמציא אותו פשוט מלךךך!! למקת שלוקחים ואין זה נותן לך איזה 5 שעות של דיכאון נוראי ביותר זה פשוט עוזר הדבר הזה בלי ריטלין הייתי עכשיו במוסד לעבריינים צעירים אחי אני לא צוחק איתך ובנוסף אני מתאמן איתו במכון כושר אחי, עם רילטין אני מרים משקלים פי 2 ממה שאני בלי ריטלין זה חזקקקקקקק
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
![]() הפסקתי כבר לא אוהב את זה! אני אוכל כמו אנרוקסית אם זה! |
|
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אלוהים ישמרנו,אני מקווה שאתה לוקח רטלין כי אובחנת על-ידי רופא מטפל מוסמך (רצוי פסיכיטאר או פסיכולוג) כבעל הפרע של קשב וריכוז ו\או היפראקטיביות (adhd\add).
אם לא חמור מאוד! חשוב לי לומר לך שבכמויות גדולות ו\או מינון לתקופת זמן של רטלין מעל המינון יש לו תופעת לוואי אנטגוניסטית למטרת פעולתו האמיתית - הוא גורם לירידה חזקה ברמת התיאבון ומצבי הרוח,העלת סף החרדה ודיכאון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() ^^ לרוב מי שנוטל ריטלין עשה בדיקות לפני כן, אני עדיתי בדיקות בכיתה ד' וגילו אצלי בעיית קשב וריכוז חזקה (ממש חזקה ואני רציני) ובנוסף גילו שאני היפר ראקטיבי- שזה אומר שאני לא יכול לשבת על כיסא לימודים יותר מ5 דקות בלי להישתגע/לצרוח/לאכול או כל משהו אחר שיעסיק אותי אבל אין מה לעשות זה החיים, זה לא אומר שאני טיפש או משהו אני פשוט חייב תתרופה הזאת כדי שתטפל בי כמו שצריך כי זה פשוט נורא נורא קשה להעביר תיום בלי להיות מרוכז ורגוע יותר ואפילו זה מאוד מסוכן שאם אני יפספס יום וישכח לקחת תתרופה אני יכול להוציא על מורה שולחן לראש/ ללכת לפחות 5 פעמים פעמים מכות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() סעמק שונא את הכדור וגם אוהב..
מצד אחד הוא העלה לי את הציונים למשל שנה שעברה במתכונת בלשון 92 וכל השנה הייתי נכשל. אבל אני במסה וזה דופק אותי אז אני מפסיק, בנוסף הוא מדכא אותי מאוד אני נורא אדיש ולא מי שאני בדרך כלל. וזה ריטלין ולא ראטלין.
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#9 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אם אובחנת והכול עפ"י התקנים אז סבבה... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואצלי התופעות הן הגברת הזיעה וחוסר תיאבון, אני מזיע כמו מטורף בבית שחי ובכפות הידיים וגם תיאבון אין בכלל. שי- כן גם אותי זה שינה ממש, מקצה לקצה. Blabla144: מה 50 מיליגרם?! כל 20 מיליגרם זה ל7 שעות! :alfi אינשטיין לקח ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() זה בדיוק מה שניסיתי להסביר אחי, אתה אמרת את זה כמו שצריך וניסחת את זה יותר נכון.. עשיתי מבחן אייקיו ויצא לי רמת השכלה מאוד גבוהה אחי.. חשבתי שאתה תהיה מאלה שאומרים: " אתה לוקח ריטלין אתה טיפש, אין לך סיכוי בחיים" ולא זה לא נכון! אני יכול להביא לכם אלפי דוגמאות של אנשים שלוקחים את זה ושהם בלי ריטלין הם עדיין בעלי פוטנציאל גבוהה ביותר
ja rule זה באמת עשה לי פאקינג שינוי משמעותי בחיים, 50 מיליגרם = קונצרטה 20 מיליגרם זה לא ל7 שעות... אני לדוגמא לוקח ריטלין S.R שזה משפיע ל 7 שעות מפסיק לטווח קצר ופתאום ב שעה 4 בצהריים זה ממשיך להשפיע! משהו מדכא רצת אחי בא לך למות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני אומר שכל 20 מ"ג זה ל7 שעות, יכול להיות שהגוף שלך צריך יותר או שיש לך סוג אחר. שי: אצלי 20 מ"ג זה ל7 שעות, מוזר.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
מנהל מקצועי
|
![]() ריטלין זה לא מדד לאינטליגנציה וחכמה,לוקחים את הכדור בעיקר להפרעות קשב וריכוז
ממה נובעים ההפרעות קשב וריכוז? http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%...99%D7%95%D7%AA |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]() ^^ נראה לי הרופא הרעיל אותך בחיים לא שמעתי על תרופה כזאת ולא נראהל י שבכלל קיימת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחח בטח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() חחחחחחחחחחחחחחח |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() אני משתמש בו..
לא יודע כ''כ מה ההשפעה,אבל אין לזה שום קשר לבודי בילדינג נ.ב מזתורמת עושה דיכאון?!?! עכשיו אני מבין נראה לי..חחחח |
![]() |
![]() |