|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני מחר חוזר להתאמן לחדר כושר..עכשיו חשבתי לעבוד על כוח.לא התאמנתי המון זמן בגלל כל מיני בעיות שנלא רוצה לפרט.עכשיו..התוכנית 5x5 מה שיש בעוגן..starting Strengh..מתאימה למתאמנים מתחילים?
וכתוב שם משקלים של Rm1..עכשיו אנלא יודע מה אני מסוגל להרים ואנלא רוצה להגיע לעומס יתר על ההתחלה..איך אתם ממליצים לי? ואני הולך להתאמן 3 פעמים בשבוע אם זה עוזר. יש לי תפריט יש לי הכל.תודה מראש |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אוקי..קראתי קצת בפורום ..אני מניח שאני אתחיל מאפס כל תרגיל רק כדי לעבוד על טכניקה בהתחלה..וכל אימון אני יעלה 2.5+ קילו ובדדליפט אולי אפילו לא יעלה ממש בהתחלה רק כדי להקפיד על זה..
נישמע טוב? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() starting Strengh.. תקרא את הספר ותתחיל להרים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה רוצה כוח, תרים את ה100% שאתה יכול, תיקח 80%, ותעשה 6x4.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אין לי זמן לקרוא את כל הספר..אני מתחיל להתאמן החל ממחר..קניתי כבר היום את כל האוכל שאני צריך.
ואני מתאמן מתחיל אפשר להגיד..אני עובד בהובלות של ספות לפעמים אבל אני לא חושב שזה נתן לי את הבסיס שצריך כדי להתחיל להרים כבד..רוצה להתחיל לאט לאט ולא לגרום לפציעה בגלל הדד ליפט ובנט אובר רואו. מישהו יכול לתת לי עצה איך להתחיל? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() Starting Strength אכן מתאימה למתחילים, שטווח החזרות הנמוך לא יבלבל אותך, הרעיון פה הוא לא להרים את המקסימום משקל ל- 5 חזרות, אלא לעבוד עם משקל קל ולעבוד על הטכניקה תחילה.
פשוט תתחיל כל תרגיל עם מוט ריק, תמיד סט ראשון של תרגיל - תתחיל עם מוט ריק. אם אתה חושב שבסט השני אתה יכול להוסיף משקל תוך כדי שמירה על טכניקה נכונה, אז תוסיף. בצורה כזאת תתקדם.
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
סבבה תודה רבה לך |
|
![]() |
![]() |