|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מה יותר טוב לעבוד על חזה ויד קדמית גב ויד אחורית באותו יום
או יד קדמית עם גב יד אחורת עם חזה? אוש לעבוד על יד קדמית ויד אחורית באותו יום? יענו אימנן ידים אני לא יודע מה עדיף |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() ציטוט:
בסוף התוכנית בפיצול בהרבה דברים אבל אני אישית אוהב לעבוד ידיים ביחד זה גם מיסתדר עם סוםר סטים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() בדרך כלל עובדים יד קידמית עם גב, ויד אחורית עם חזה..
אישית אני עושה את זה הפוף, או שבאימון חזה אני עושה את אחורית וקדמית.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תודה
אני נראה לי ישלב את היד אחורת עם חזרה ויד קדמית עם גב כי עד עכשיו הייתי עובד הפוך ונראה לי יותר אפקטיבי זה היד אחרות עם החזה |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
חזה עם יד אחורית גב עם יד קדמית זאת כי מרבית התרגילים לחזה מתבצעים עם פשיטה במפרק שנעשה ע"י התלת ראשי (יד אחורית) ואילו חלק ניכר מתרגילי הגב נעשים עם כפיפה במרפק (קבוצת כופפי המרפק-יד קדמית). ע"מ להפיק יותר כוח מהשרירים ולמנוע התשה מוקדמת (אלא אם כן זוהי שיטת אימון) רצוי לבצע בסדר זה. גם בגב וגם בחזה בהתאמה שריר התלת ראשי וכופפי המרפק משמשים כסינרגיסטים (מסייעים בתנועות). רצוי לציין כי יש תרגילים לגב בהם התלת ראשי מסייע (פשיטה בכתף ביד ישרה) ויש תרגילים לחזה בהם הדו-ראשי מסייע(בעיקר בקירוב אופקי). אני מציג את האופציות..הבחירה היא שלך! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אני עד היום עבדתי ככה
יום שני חזה עם יד קדמית יום שלישי גב ויד אחרוית רביעי מנוחה חמישי חזה עם יד קדמית שישי גב ויד אחרוית יענו Ab אז אתה אומר עדיף לעשות יד קדמית עם גב ויד אחרות עם חזה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() בעקרון כן לשרירים אלו (אני מקווה שזה לא התוכנית המלאה שלך והתייחסת רק לגב וחזה)
לילה טוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() חחח לא מה פתאום סתם עשיתי הדגמה
אני עובד גם רגליים וכתפיים ובטן תודה רבה על העזרה |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() גב, יד אחורית.
חזה, יד קידמית. יותר עדיף, מאחר והטרייספס עובד חזק בחזה, ואחר כך עבודה ישירות על הטרייספס, יכולה לגרום לאימון יתר, או להתאוששות, ארוכת טווח יותר. הכל תלוי במספר הסטים וכו'.. לכן, לפי דעתי, עדיף לעשות חזה+יד קידמית. גב יד אחורית. זאת דעתי.
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אם אני עובד
13סטים חזה דחיקה במוט 4 סטים אחרי זה דחיקת משקולות בזווית 3 אחרי זה פתיחה משקולות 3 ואז קרוס 2 או 3 סט ואחרי זה עוד 9 סטים יד אחורית זה אימון יתר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
יותר מדי סטים\תרגילים לקבוצת שריר אחת. כ-10 סטים לקבוצת שריר אחת המהווה 3-4 תרגילים נשמע לי יותר סביר.אם כי זה תלוי ביכולת האימוניות שלך וזה מאוד אינדיבידואלי בין אדם לאדם. הערכה גסה אך די גורפת.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() וואלה לא יודע
אז מה להישאר אם איך התאמנתי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() טוב אז ככה
התוכנית שלי זה Ab אני עובד שני-שלישי-מנוחה-חמישה-שישי A חזה: לחיצה עם מוט 4x12-10-8-6 לחיצה מוט בזווית 3 סט לפעמים אני עושה את זה עם משקולת חופשי אחרי זה פתיחה עם משקולת 3x8 ואז קרוס עם חבלים אני עושה עוד 2 סט או 3 יד קדמית: כפיפת מרפקים כנגד מוט בעמידה 3x8 כפיפת מרפקים כנגד משקולת בעמידה 3x8 ופטישים 3x8 רגליים: סקוואת 4 סט כפיפת רגליים במכונה 4סט פשיטת רגליים במכונה 4 סט B גב: מתח עם משקל 3x8 פולי עליון מאחורי הראש 3x8 פולי צר לפנים 2 סט וחתירה בישיבה 3x8 יד אחורית: מקבילים עם משקל עליי3x10 -8 -6 חבל מאחורי הראש3x8 ועוד תרגיל שאני לא יודע איך להסביר 3x8 כתפיים: לחיצת כתפיים עם מוט 3x8 כפיפת כתף- הרמת זרוע לפנים עם פלטה 3x8 הרחקת כתפיים לצדדים בעמידה כנגד משקולות3x8 גובה 1-70 משקל - 74 אחוז שומן בערך 15 |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() היום החלפתי את הידיים
ונראה לי זה יותר אפקטיבי היום ממש זה קרע לי את היד האחורית מחר נראה איף יהיה עם היד קדמית והגב |
![]() |
![]() |