|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני יודע שזה מוקדם מאוד בשביל זה אבל מישהו פעם עבד בחופש הגודל באילת
באחד מבתי המלון שם? פשוט לי ולחבר יש תכנון להיזרק באילת חודשיים להתנתק מהמציאות ולצאת מהשכונה ולחזור עם כוחות מחודשים ואז לעבוד עוד קצת במלצרות ולקנות אוטו עם כל הכסף. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() יצא לי אחי
מה השאלה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() איך הגעת לעבודה הזאת ובמה בדיוק עבדת
כמה יצא לך משכורת משתלם? זהו לבינתיים |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מצתרף לשאלה...
גרים במלון שאתה עובד בו נכון? שישי שבת חוזרים הביתה או נשארים שם? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() יש אולי 2 מלונות שם שמלינים עובדים והם גם מעסיקים מ21+
אני בן 18 וחצי אני צריך מישהו שיעסיק אותי דירה להשכיר לחודשיים זה לא בעיה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה תעבוד במלצרות באילת בתקופת יולי אוגוסט, אתה בחיים לא תחזור הבית עם כוחות מחודשים.
בכל אופן קשה למצוא עבודה מרחוק. תסעו לאילת ותחפשו שם עבודה, לאחר שתמצאו שניכם, תחזרו הבית לארגן תיק לתקופה ותחזרו לפני שתאריך של תחילת העבודה מתחיל.
![]() |
#7 |
|
![]() יש קשרים אל דאגה..
עבודות במלון אנחנו מחפשים לא מלצרות חדרנים צוות בידור משהו שיעביר זמן ושבלילה נוכל לצאת ולהסתובב ולהתפרק. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() רוב הכ"א שמגוייסים שם לעבודה הם לאחר צבא, ככה שאני לא יודע מה הסיכוים להתקבל לעבודה באילת לפני הצבא.
בכל אופן עבודה במלון זה לא משחק ילדים אחי, זה עבודה מאוד קשה והרבה מאוד שעות במהלך היום, שאתה תגיע לדירה אתה תאבד ת'הכרה. צוות הווי זה חרא עבודה, לא מבחינת העבודה עצמה אלה מבחינת הכסף. אתה לא מקבל טיפים. חלק גדול מהתפקידים במלון אתה מקבל טיפים, אפילו אחלה טיפים, וזה חלק נכבד מהמשכורת. אשכרה אתה יכול להכניס את המשכורת לבנק ולחיות שם מהטיפים, במיוחד שמדובר ביולי אוגוסט העמוסים. חדרנים זה אחד העבודות היותר קשים במלון עזוב אותך שטויות מה אתה אתיופית.
![]() |
#9 |
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
קרעת אותי. אני רוצה עבודה במלון אני נעול על זה איזה עבודות נוחות יכולות להיות שם |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() מהניסיון שלי:
קב"ט - עבודה לא משהו לדעתי, עבדתי איזה 12-14 שעות ביום, ואתה אחראי על הסדר. כלומר נכנסו קבוצה של חבר'ה שיכורים בני 16 לבריכה בלילה, לך אתה תשבור תראש ותוציא אותם מהמים. אתה גם כל השעות על הרגליים. בכל אופן כל זה לידע כללי, כי זה קב"ט לא רלוונטי בשבילכם ילדודס. מלצר - הכי רלוונטי מבחנתכם. רוב הסיכויים שזה מה שתעבדו. תמיד צריך מלצרים, בקיץ במיוחד. העבודה יחסית בסדר, לא קלה כמובן, אבל בסדר. זה תלוי גם איפה תמלצר. יש מלצרי חדר אוכל, מלצרי חוף, מלצרי לובי, גם רום-סרוויס זה סוג של מלצר וכו' וכו'. בל-בוי - נחשב לתפקיד טוב. לא תפקיד קל להשגה. בתכ'לס גם לא הכי קל, פתאום יכול לעצור מולך 3 אוטובוסים מלאים בתיירים ולכל אחד מזוודות מפה עד בוקרשט. ולך תעלה הכל לחדרים. לא משנה כמה ידיים חזקות יש לך, אתה נגמר מהעבודה הזאת. אלה תפקידים עיקרים, יש עוד מגוון תפקידים כגון פקיד קבלה, או ברמן והרשימה עוד ארוכה, אבל לרוב תפקידים אלה (הנוחים יותר) צריך תעודה או כישורים. אני הצלחתי לעבוד ברמן, כמובן צריך תעודת ברמן, אבל עם קשרים הכניסו אותי.
![]() |
#11 |
|
![]() תודה על המידע אחי אתה אף פעם לא מאכזב
עד מתי 2010 שגיא שפיץ חוזר לארץ ואז הממפגש יתקיים הא רן :p |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() תעשה לעצמך טובה תעבוד בעיר שלך במקום עבודה נורמלי
אתה לא תעשה שקל באילת הכל ילך לך על אוכל/יציאות חברים שלי עובדים שם כמעט כל חופש.... לדעתי סתם קרעת תחת שרק לוקחת לך לכסף אתה לא תעשה כסף |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() זה לא רק הכסף..
זה גם התנתקות קצת לנקות את הראש |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() אתה יכול לעבוד שם כימעט בכל המלונות השכר הוא שכר מינימום ואתה משלמם עוד 400 שקל לחודשיים של מגורים עם עוד חבר בדרך כלל יתנו לך להיות סדרנית כזאת שמסדרת את החדרים בבוקר ויש עוד כמה עבודות כמו מלצר וזה תישמע זה מישתלם אם אתה יודע לשלוט בעצמך ולא לצאת ולבזבז כסף.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]() סע לסיני עזוב אותך אילת
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|