|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() אחרי חודשיים וקצת של Fbw שוחק אני עובר סוף סוף לabcd. (מסיים את השבוע הזה, נח שבוע ואז מתחיל)
מה שחשבתי- A חזה: בנץ' פרס ללא שיפוע בנץ' פרס שיפוע חיובי בנץ' פרס שיפוע שלילי פלייס / פרפר / קרוס אובר (מה אתם ממליצים?) לחיצת חזה במכונה (אפשר להכניס איפשהו דאמבלים במקום מוט, או סמית' במקום מוט, מה אתם ממליצים?) B גב: בנט אובר ראו דדליפט T בר פולי עליון הורדת מוט עם ידיים ישרות קדימה בפולי (לא יודע איך קוראים לזה) C ידיים: בייספס בw בעמידה בייספס דאמבלים בישיבה בייספס משיכת כבל בעמידה לכיוון הראש (לא יודע איך קוראים לזה, נסו לדמיין) לחיצה צרפתית הורדת מוט בפולי דאמבל מאחורי הראש (חושב אולי להכניס במקום אחד מאלה בנץ' פרס באחיזה צרה) D כתפיים רגליים: מיליטרי פרס משיכה W כלפי מעלה (טרפזים) הנפה קדימה + צדדים דלתא במכונה סקוואט האמסטינגס במכונה / פשיטת ירך במכונה / תרגיל כלשהו לתאומים (לא רוצה הרבה תרגילי רגליים, גם מתפתחות מעולה וגם זה שריר שאני לא רוצה שיהיה גדול במיוחד, מה אתם מציעים? סקוואט עובד בכלל על תאומים?) ובטן פעמיים בשבוע לא יודע לאיזה אימון להכניס... אשמח לשמוע הצעות לייעול / שיפור, החלפת תרגילים, בעיקר מעוניין לשמוע איך כדאי לעשות חלוקת סטים... אני מדגיש שאני רוצה את האימונים האלה קצרים ואינטסיבים... נתונים- מתאמן 5 חודשים רצוף באופן רציני מאוד (abc, Fbw) לפני זה התאמנתי שנה באופן מאולתר בבסיס. ויש עוד שנה וחצי בתיכון... בקיצור מתאמן מתקדם יחסית. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() נראת סה"כ אחלה תוכנית לגבי החזה הייתי עושה פלייס
לגבי הרגלים התאומים עובדים כמייצבים בסקואט בטן תעשה באימונים הקצרים |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה תכנית,אם יש זמן מעבר ל 4 אימונים בשבוע תוסיף עוד יום ככה תגוון כל שבוע אימון אחר מבין ה 4 תעשה פעמיים יענו Abcda ואז שבוע לאחר מכן Bcdab וכך הלאה,לדעתי תכנית אופטימלית בעת עליה במסה. כמובן אם יש לך זמן לזה,אם לא זה לא קריטי ממש.
אני עכשיו מסיים Fbw וגם עובר לזה בזמן חיטוב,מ FBW לא ראיתי תוצאות מי יודע מה אפילו אני מרגיש שירדתי טיפה במסה,רק בכוח עליתי בצורה יפה,תכנית מפוצלת כזו צריכה להביא תוצאות טובות,גם חלוקה נראת טוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() התוכנית שלי כמעט זהה לחלוטין לשלך.
השאלה שלי היא איך אתה מפצל אותה בימים כי לי יש בעיה, אני יכול לבוא רק בימיי שני רביעי שישי ושבת, כך שיוצא ששני אימונים יצאו לי יום אחרי יום ואני פוחד שקבוצות שרירים יתנגשו..
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() כל תרגיל שהבאת פה אתה עושה 3 סטים ?
וכמה סטים בסך הכל לשריר גדול/קטן ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() נראה אחלה רק ביד אחורית תחליף את הפולי או את הפשיטה בלחיצה צרה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() עוד שאלה שלא עזרתם לי,
איך רצוי לחלק מבחינת מס' סטים ומס' חזרות? בfbw די גיוונתי ועשיתי 3-4 סטים, 10-8-6 / 12-10-8 / 12-10-8-12... מה מציעים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() לא אוהב את החלק של החזה ממש לא, לדעתי - 2 סוגי בנץ', כאשר 1 עם מוט ואחד עם דאמבלים (תחליט), 2 סוגי פלייס בשיפועים שונים \ קרוס, לחיצה במכונה בסוף.
לדעתי? בנץ' פרס שיפוע חיובי בנץ' פרס ללא שיפוע דאמבלים פלייס שטוח פלייס בקרוס לחיצת חזה במכונה בגב הייתי מתחיל עם הרחב גבי, פולי עליון \ מתח ואז את כל השאר. תחליף בין הימים של הרגליים והידיים, אחרי גב וחזה עם כמות סטים כזו הידיים יצטרכו מנוחה. בהצלחה.
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
מה עם בנץ' פרס רגיל ללא שיפוע? ו2 סוגי פלייס נשמע לי יותר מדי. מה דעתכם על תרגילים מתחלפים כל שבוע? |
|
![]() |
![]() |