![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() האם הגיוני מצב של דלקת בשורש כף היד שלא עוברת לאחר כמעט חצי שנה מנוחה + גבס לשבועיים+ פיזיותרפיה+כדורים(אטופן)+ זריקת קורטיזון?
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() לך לרופא מומחה.
יכול להיות שזה משהו יותר רציני מדלקת.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() הלכתי אני עדיין בתהליכים יש לי מיפוי עצמות ביום חמישי
האורטופד אומר שזה נראה לו דלקת , אני מאוד מקווה שזה באמת רק דלקת אבל אחרי כל הטיפולים שעשיתי ללא הטבה יכול להיות שזה באמת דלקת?
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אין מצב כל זה דלקת ? איפה כואב לך בדיוק?
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() ממש בחיבור של כף היד ליד עצמה- במפרק.
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל איפה בדיו נגיד שאתה שם את היד על המקלדת איפה בדיוק איזה יד ? ואיזה צד ימין שמאל ? למטה למעלה ?
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי, יד ימין, בצד החיצוני הצדדי של היד. אני מקווה שהבנת אותי אם לא תגיד.
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() פאק זה איפה שכואב לי כבר שבועיים +
ולא ממש עובררררר איזה זיין מתי אתה מרגיש שכואב לך ? יאנו תנועה מסויימת.. לי אישית כואב שאני מזיז את היד ימינה למטה..
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בעיקרון הכאב מופיע גם בזמן מאמץ מסויים, למשל דחיפה או במיוחד הרמה של חפץ כבד.
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() קקי חחח זה מה שיש לי אתה אומר כלום לא עזר לך איזה זיין טוב עכשיו אני נח איזה 5 ימים לראות איך זה יש לי טיול שנתי מקווה שיעבור עד לסופו ..
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל אופן אני מקווה שתרגיש טוב כמה שיותר מהר. . . .
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תגיד כואב לך אם כף היד מופנת למעלה ומשהו מפעיל עליה לחץ? לדוג' כך את היד הכואבת תפנה אותה למעלה ותלחץ עליה עם היד השנייה ותתנגד במקרים כאלה היא כואבת אצלי רצח
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
טוב יום חמישי מיפוי עצמות אני מאוד מאוד מאוד מקווה שאין לי נזק רציני אני ימות אם אני לא יוכל לחזור להתאמן יותר .
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הכאב הזה הורג אותי בהרמה של חפצים כמו - הזזה של כיסאות \ להרים צלחת עם אוכל (פאק אתם קולטים כולה כמה זה שוקל?) במכון זה לא עושה לי כלום, זה בהתחלה היה משתק אותי בכפיפות מרפקים עם מוט אבל אחרי שלוש חודשים של מנוחה זה כבר לא מפריע בשום תרגיל חוץ ממה שצויין למעלה
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() הסימפטומים שלי דומים לשלכם ..
טוב אני הולך עכשיו לא להתאמן שבוע שלם לראות איך זה משפיע עליי.. אני מקווה שיעבור אם לא אני מת מחר נלך לפיזיוטרפסיט ספורט נראה מה הוא אומר ואני ישתדל לא להזיז יותר מידי תיד..
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אני מקווה שלפחות תלמדו מהטעות שלי ואל תמשכו את זה, כואב? לא להתאמן יותר אפילו שנייה אחת.
אני מאוד מקווה שאין לי נזק רציני אחרת אני באמת לא יודע איך אני ימשיך לחיות ככה אני לא יכול לחיות בלי להתאמן.
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() נו מה עם הבדיקה עשית כבר?
![]() |
#18 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תיכון
חדר כושר: B-Fit
|
![]() זה מקום רגיש מאוד.
כמעט בכל תנועה של כף היד המקום כואב בטח.. לי היו כאבים שם.. עשיתי צילום התברר שנסדקה לי העצם שם.. המקום כאב תופת.. וכל פעם שכחתי מזה לחצתי למישו יד והוא זיין לי את היד מחדש ![]() דבר מסריח.. מאז היד שלי רועדת כל הזמן... אבל אם זה בעיה אם עצם זה לא אמור לקחת חצי שנה... מוזר. זה כבר היה גודל ואתה עוד צעיר.. בטח איזה משו דלקתי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מתפלל שהכל יהיה בסדר.
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() עדכון- עכשיו חזרתי מהאורטופד. במיפוי עצמות התגלה שיש לי קליטה דיפוזית קלה בשורש כף יד ימין.
האורטופד לא יודע אם זה מהעצמות או מהרקמות אז עכשיו שלחו אותי לct כף יד.