|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אצלי במכון כושר לפי מה ששמתי לב המדריך לא שם בתכניות דדליפט .
יש סקווט ולבנץ' פרס . אבל משום מה דדליפט שהוא גם לפי מה שקראתי תרגיל אחד החשובים לא מביאים בתכנית . אני כולה בתכנית ה-3 שלי אבל יש לי חברים שהם בתכנית 6-7 וכאלה ועדיין אין להם ויש להם כבר תכניות מקצועיות ממש עם FBW עם אחוזים וכאלה ... אצלכם זה גם ככה? או לבקש מהמדריך שישים לי את התרגיל הזה גם ? ד"א ראיתי רק מישהו אחד במכון כושר את זה וזה אחד ממש סוס גדול כזה ... חוץ ממנו לא ראיתי אף פעם מישהו עושה דדליפט ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() רצוי להתאמן כמה זמן ולהכיר את החדר כושר ומכשיריו לפני שקופצים לתרגילים רב מפרקיים שדורשים יציבה ויכולת קאודינטיבית (לא בהגזמה אבל כן יש צורך).אם אתה עושה דד ליפט רצוי שתעזר במדריך שיוכל לעזור לך לבצע את התרגיל נכון ובטוח (וכמובן בהתחלה עם משקלים נמוכים!)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() אני מתאמן כבר כמעט חצי שנה .
וניסיתי סתם לעשות כאילו דדליפט כשהיה כבר משקל וזה והיה 100 קילו והצלחתי לעשות כאילו וזה לא היה כל כך קשה . אבל נראלי בדדליפט המשקלים הרבה יותר גבוהים ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() כי בישראל כמעט ולא נותנים דדליפט, המאמנים לא ימליצו לך עליו ויגידו שהוא תרגיל שפוגע בגוף
הכל באשמת וינגייט שעשו לו שם רע בארץ תגיד למדריך שלך שיוסיף לך, ואם הוא יגיד לו תגיד לו שאתה מתחיל עם משקל קל ללמוד את הטכניקה ורק אחר כך מעלה |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אצלי דווקא המאמן עודד אותי לעשות דד ליפט גם אחרי הפציעה שלי כשהייתי מתאמן גם רווינג ,יש ויש מאמנים...
לדעתי תרגיל חובה,אין תרגיל שיפתח זוקפי גב חוץ מדד ליפט נקודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() סבבה תודה ...
אני אבקש ממנו בתכנית הבאה שישים לי את התרגיל... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() רק בארץ דדליפט נחשב לתרגיל מסוכן ולא ברור למה
הרי את התנועה אנו עושים ביומיום |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() אצלנו במכון המאמנים תמיד מעודדים לעשות hyperextensions ולא ראיתי פעם אחת מישהו אצלנו עושה דדליפט
לדעתי דדליפט זה תרגיל יותר בטוח מhyper בגלל שבhyper לא רק שהגב צריך לעשות את כל העבודה, זאת תנועה לא טבעית ואין תמיכה מהרגליים כמו בחיים
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |