|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני מת לאכול תדבר הזההההההההה אבל נסיתי הרבה דברים
אני רוצה טעם שיהיה אפשר לאכול בסבבה בלי להקיא מי זה ........ אולי יש פה משהו עם קובינה כי נסיתי מלא דברים שאמרו לי באתר פה כמו לעשים אבקה בבלנדר ותשבולת שועל אבל פשוט השבולת שועל יורדת למטה אז אי אפשר לאכול את זה............... *כמה הערכים של שבולת שועל יוצאת אחרי בישול ?? כי ראיתי שבערכים רשום 72 גרם פחמימות (עכשיו לא רשום לפנ בישול או אחרי בישול ) תודהה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תבשל שיבולת שועל.. 15 גרם לפני בישול, 60 גרם דגני פיטנס תערבב אותם בקערה תפסר כפית סוכר תוסיף חלב וזה פשוט מעדן..
![]() |
#3 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() בננה,קינמון,חלב,ש"ש לידחוף הכל למיקסר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() 80ג' ש"ש כוס חלב חצי כוס מים לסיר עם 2 סוכרזית לערבב כל כמה זמן עד שנהיה סמיך להוסיף כף צימוקים ( או פרי אחר שבא לך ) חצי סקופ חלבון קינמון והופ לקערה.. אחלה מתכון יצא בן זונה תשאל את Criminal גם הוא אמר שאחד הטעימים ;פ
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() ניסיתי לאכול את זה חי כמו שמישהו כתב כאן באתר,עם חלב וכפית שוקו.יצא בלתי אכיל בעליל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() לאכול חי רק עם יוגורט וחצי סקופ חלבון ... אחרת לבשל יוצא ליגה
חחחחחחחחחחח ירדן יא גנוב אני איך שאני מסיים להכין אני שם מים ושם על הגז שוב שיוריד תג'יפה ואז זה 20 שניות לנקות |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחח בוא בוא למסנ חחחחחחחחח הרגת אותי טוב שלא זרקה לך תסיר על הראש יא גנוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() צה הערכים של שבולת שועל אחרי בישול!!!
אבל אחרי בישול את תרשמו לי לפני בישול ... משהו יודע? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]() תמדוד לפני בישול ותכין, עזוב כמה שזה יוצא אחרי בישול זה לא מעניין בכלל כי זה אותם ערכים רק שזה מתנפח אז זה שוקל יותר ויוצא יותר כמות.. בולשיט
תנסה תמתכון שלי תגיד אם אהבת |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה,ניסיתי עכשיו לבשל את זה קודם במים רותחים ורק לאחר מכן להוסיף חלב.זה יצא סביר יותר,אך עדיין לא משהו שאני מסוגל לאכול (הייתי על סף הקאה). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מסוגל לאכול את השבולת הרגילה בלי להקיא. פשוט תלך לאחת מחנויות הטבע האלה ותבקש שבולת דקה. תערבב אותה עם קצת קורנפלקס ותוסיף חלב.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() שמעתם מה אומרים עם מים וחלב לא יוצא טובב........
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() קח ש"ש 100-200 גרם
תוסיפ לכל 100 גרם 3 כפות גרנולה אין יותר טעים מזה |
![]() |