|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום
אני חושב שיש לי בעיה בחזה. יש לי צד אחד יותר חזק ומפותח מהצד האחר. לפעמים שאני מסתכל במראה אני רואה שהצד החזק יותר גדול - ברוחב - מהצד החלש יותר. זה די קשור לאור. לפעמים שאני מסתכל ויש אור מסוג שונה הם ניראים אותו דבר. אז פה מגיע השאלה שלי. זה השליה או שבאמת יש צד אחד יותר גדול מהשני? אתם לא יודעים כמה אני אובססיבי לזה. אפילו פעם בדקתי בסרגל אם הם אותו רוחב. תודה לעוזרים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() יכול להיות מצב כזה שצד אחד גדול מין השני הרבה כותבים בפורום על שיש להנם תבעיה הזאת הפיתרון להמשיך להפיצץ במסה וזה כבר יסתדר
בהצלחה!
![]() כמה משפטים חכמים "טיפת מים חוצבת סלע לא בכוח נפילתה אלא בכוח התמדתה." "הדרך הנכונה לעריך אדם לנסות לבצע את עבודותו" "לעולם לא תיהיה לך הזדמנות שניה לעשות רושם ראשוני" "החיים הם לא פיקניק ופיקניק זה לא חיים" "אין ידיד נאמן כמו כסף מזומן" "להילחם כאילו שאין אלוקים ולהתפלל כאילו שאין צבא" |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה.
אתה מיתכוון זה הסתדר עם הזמן? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אמממ כן תתאמן רגיל תאוכל הרבה ותישן הרבה הכל יהיה בסדר^_^
![]() כמה משפטים חכמים "טיפת מים חוצבת סלע לא בכוח נפילתה אלא בכוח התמדתה." "הדרך הנכונה לעריך אדם לנסות לבצע את עבודותו" "לעולם לא תיהיה לך הזדמנות שניה לעשות רושם ראשוני" "החיים הם לא פיקניק ופיקניק זה לא חיים" "אין ידיד נאמן כמו כסף מזומן" "להילחם כאילו שאין אלוקים ולהתפלל כאילו שאין צבא" |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תודה P=
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אחי מה הלחץ אצלי הביצה השמאלית יותר גדולה מהימנית אז מה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
חחחחחחחחחחחחחח
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() אחיי קרעעתתתת אותי!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() קשה מאוד ליצור מצב ששרירי החזה שונים בגודלם בצורה משמעותית. כנראה שזאת אשליה.
תעמוד ישר מול המראה באור יום רגיל ותבדוק... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() כמו שכתבתי למעלה
זה קשור לאור.. לפעמים אני רואה שהצד החזק יותר גדול מהצד הפחות מפותח. ולפעמים אני רואה שהם אותו הדבר.. אני חושב זה אשליה בגלל שהצד השני יותר מפותח ויותר "מנופח" |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() בקיצור אם אני ישווה בגודל ובנפח בין שני הצדדים הם יראו שווים?
|
![]() |
![]() |